Friday, August 3, 2012

Video Klip Panas Yb Kuala Langat HARAM JADAH Sebagai Bukti Beliau Gila Seks Kerana Menikah Isteri Muda

WOW...!!

Dengar khabar berita tidak lama lagi..., iya tak lama lagi akan tersebaarrrlah video panas mengenai perangai, kelakuan sebenar wakil rakyat PKR Ahli Parlimen Kuala Langat, Yb Abdullah Sani.

Yb PKR yang suka maki hamun pimpinan UMNO dengan panggilan HARAM JADAH sekarang mendapat balasan Allah swt secara tunai, cash on delivery apabila sentero Malaya dapat melihat dan menyaksikan pendedahan oleh isterinya sendiri mengenai perangai buruk tahap HARAM JADAH seorang wakil rakyat!

Video klip durasi beberapa minit ini khabarnya bakal diedarkan oleh kumpulan Faekah yang mahu melenyapkan karier politik Mak Lampir si Zuraidah Yb Ampang. Ketika berlaku krisis kepimpinan PKR Selangor, Zuraidah agak lantang menyuruh Setiausaha Politik MB Selangor, si Faekah untuk diam dan tutup mulut!

Tambahan pula Faekah pernah menjadi Ketua Wanita PKR Cabang Kuala Langat sudah tentu beliau malu dengan kelakuan buruk tahap HARAM JADAH Yb Dollah Sani sebagai Ahli Parlimen Kuala Langat.

Sepertimana yang telah diceritakan oleh Halimah Mohd Sahat isteri pertama Yb Dollah Sani, sebenarnya Ketua Wanita PKR Zuraidah Mak Lampir memainkan peranan menjadi batu api agar suaminya itu [Yb Kuala Langat] bernikah dengan Faizah Ariffin yang merupakan Ketua Wanita PKR Cabang Hulu Selangor, disini.
Faekah mewarisi prinsip Wan Azizah terlalu sensitif dengan isu poligami...!!

Waahhhh....!! Semakin menarik drama bentes membentes, tarik rambut dalam kain pimpinan PKR khususnya di Selangor. Baru sahaja sepenggal memerintah kerajaan negeri sudah pelbagai huru hara, haru biru, caca merba.... Bayangkanlah sekiranya memerintah lagi 50 tahun...!

Tak sabar rasanya Blog MIK mahu menonton video klip ini nanti..., sudah pasti Ahli Parlimen Kuala Langat sudah tak keruan, tak boleh tidur malam.., mandi tak basah..! Sama-samalah kita TUNGGUUUUUUUUUUU
...!!

5 comments:

manjung (TIBAI) said...

memang pun tengok muka si dollah ni pun muka miang semacam je...hehehe

Anonymous said...

Inilah perangai jijik dan terkutok pemimpin2 dari Parti Yahudi zionist. Tapi apa nak herankan sedangkan ketua umum seorang peliwat terkutok, Bapa Zina, Bapa Liwat, Bapa Korupsi, Bapa Kronisma, Bapa tak bermoral, Bapa Bacul, Bapa Perosak, BABI haramjadah. Sudah lah tentu bahaw tangan perangai pun macam ketua Zionist. Isteri sendiri pun sudah madu disebut, sepah sudah tidak berguna lagi. Inilah babi nya pemimpin keparat dan bngsat dari parti Kaki Rogol.

A.B.U. said...

sukah ati dia la dol , dia nak nikah atau miang ngn bini sah dia, dari korang umngok yg main bini org pon ada, skendel artis pon ada..haha

Anonymous said...

Spesis2 keparat, bngsat kaki liwat, kaki zina, gila seks, mulut bau najis, takde maruah, bacul, tak bermoral ini sudah harus direjam, sperti kanak2 Palestina merejam askar Yahudi zionist. Spesis2 ini sudah harus kecik2 mampos, dah tuak menyusahkan diri, anak isteri, keluarga, agama, bngsa dan negara. Hidup pun sia2 saja, lebih baik terjun dari tingkat 10 ikut conth TBH. Hidup pun sia2 menjadi kaparat dan bangsat, haramjadah punya YB. inilah kalau dah kena penyakit babi dari ketua umum BABI haramjdah, pelikwat terkutok, barua lahanat Yahudi zionist.

Anonymous said...

dia ni gila puki baru ......dalam kepala dia cuma ada puki muki ja