Saturday, September 15, 2012

Dr Kua Kia Soong BANGSAT Kata Mursyidul Am TIBAI

Mursyidul Am TIBAI, Zahid Md Arip yang juga merupakan mantan Naib Ketua Pemuda Keadilan Nasional mengakui, sebelum beliau keluar dari Keadilan, beliau ada mendengar Wan Azizah, Azmin Ali dan Tian Chua mengadap George Soros untuk meminta bantuan dana Pilihanraya.

“Memang ada dan hari ini kenyataan yang dibuat oleh Dr Kua Kia Soong, Penasihat Suara Rakyat Malaysia (Suaram), bahawa tak salah mereka terima, mereka guna dana bantuan dari negara asing.

Pada saya, kenyataan ini lahir dari seorang yang bangsat, orang tua-tua pernah kata biar miskin tapi jangan bangsat...!

Dia anggap tak salah dia terima dana dari George Soros, seorang yang pernah merancang untuk menjahanamkan ekonomi dan negara ini. Pada saya, ini manusia yang paling bangsat yang pernah lahir dalam sejarah negara kini ini ,” ujarnya mengulas penyaluran dana dari George Soros kepada NGO dan PKR.

Tambahnya, orang ini adalah orang yang sanggup menerima sogokan dari orang yang nak menjahanamkan ekonomi negara kita dan sogokan itu digunakan untuk memporak perandakan negara ini.

“Ini bukan manusia, bukan seorang rakyat yang bertanggungjawab. Kesetiaan dia kepada negara boleh kita persoalkan,” ujarnya lagi.

Baca seterusnya..., klik SINI

3 comments:

Anonymous said...

Musyidul Am TIBAI......porrahhhh...Mursyidul CIBAI bolela.....

Anonymous said...

Mursyidul am Pas sgt cibai dan lahanat

Anonymous said...

Mursyidul TIBAI lagi laknuttullah...syaitan yg dikenali kata Tun M....