Saturday, September 15, 2012

Filem Innocence Of Muslims - Anwar Ibrahim Kena Buat Kenyataan KECAM Tindakan Hina Rasulullah

Jom! Ketepikan perbezaan politik...

Tidak kiralah samada UMNO, PAS ataupun PKR. Sekiranya anda beragama islam maka lafaz syahadah kita serupa! Tiada Tuhan Melainkan Allah, Nabi Muhammad Itu Pesuruh Allah...

Anwar Ibrahim beragama islam...?

Mampukah.., beranikah Anwar mengecam dan mengutuk tindakan pengarah filem Innocence of Muslims yang secara terang terang menghina Nabi Muhammad s.a.wm.? Pengarah filem warga Amerilka berketurunan Yahudi...!!

Anwar harus ketepikan statusnya sebagai "Darling Of America", beliau juga mendapat jolokan "Blue Eye Boy of America". Ketua Umum PKR itu harus buktikan beliau akan mermbela kemuliaan agama islam dan melanyak siapa sahaja yang menghina Rasulullah junjungan kita.

Sekiranya Anwar betul betul berani beliau perlu segera buat kenyataan secara terbuka, dan menjemput media media asing iaitu Al Jazeera, CNBC, BBC dan lain lain sepertimana yang beliau gemar lakukan.

Blog MIK cabar Anwar...!! Ada berann...?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

othman mat said...

filem penghinaan ummat islam yg ditayangkan oleh pihak yahudi di laman you tube adalah bertujuan jahat utk menguji kekuatan iman ummat islam yg dianggap alim dan warak malah tdk berani melakukan keganasan ke atas golongan yg tdk beriman kpd Allah selepas tumpasnya pengganas nombor satu Osama laden yg dibunuh oleh tentera Amerika di Pakistan. Rupa-rupanya ummat islam juga digambarkan sama saja dgn al-Qaeda yg membunuh dan mengganas apabila sesuatu isu yg sengaja dibangkitkan menimbulkan kemarahan dan keganasan bagi seluruh ummat islam di dunia. Dengan tindakan kekerasan cara ini pasti menjejaskan imej dan maruah islam itu sendiri pada pandangan bangsa kafir yg dijadikan Allah juga di muka bumi ini.

othman mat said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Hero Tamil pare pundek, peliwat terkutok, Anwar Zionist mana ada berani. Bapa Bacul ni hanya berani dgn Adik2 terangkat, drebar2 peribadi, tukang2 jahit pakaian, tukang2 urut, boypren2, isteri Assmin Jamban, setiausha2 peribadi, Mak-Nyah2, pelacur2 jalanan dan Si Ikan sepat kering, itu semua dia berani. Tetapi nak kutok Yahudi atau Amerika, dia pengecut. Inilah ketua Umum Parti Kaki Rogol memang dasar agen Yahudi Zionist neocons keparat dan bngsat. Hanya pencacai2 najis BABI dan penjilat2 jubor belendir Hero Tamil yg dok menggila menegakkan kote bengkok beliau, bengap nak mampos.

Anonymous said...

kalau kita cintakan baginda rasulullah...apakah tindakan yg paling tepat dan bijak yg harus kita lakukan...bagi menangani isu yg berbangkit ini....serba tak kena kita jadinya....

Anonymous said...

..dah lama dah written off si nuar munapig ni.. once a munafique always a munafique.. biaq pi la dia dgn kote bengkoknya.. nak sumbut ke dlm lubang mana pun lantaq pi la dgn munapig sekoq ni..

..hmm masalahnya reaksi umat islam mmg highly predictable.. skit skit demo.. skit skit bakar effigy.. dlm banyak hal kita kurang bertindak secara objective..

Anonymous said...

Najib ada berani ke nak sound yahudi?
http://www.malaysia-chronicle.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=40994:anwar-condemns-anti-islamic-movie-also-slams-senseless-killing-of-us-ambassador&Itemid=2

Anonymous said...

[url=http://ivlkrwnnz.com]MbUKfRfJsCAAflnt[/url] - EyBUlOUZ , http://yuxeflk.com