Thursday, September 6, 2012

Jom Saksikan Semula Foto Foto PANDI Ini Pernah Ganggu Majlis Sidang Media 6 Oktober 2010 Di Klang


Lihatlah...!! Saksikan dibawah ini....

Pandi upahan Anwar meMbuat kacaU, mengganggu Sidang Media oleh Rahimi Osman bekas Setiausaha Sulit Anwar di Restoran LOTUS Klang pada 6 Oktober 2010.

Pandi bersama kuncu kuncu todinya mengamuk dan cuba sedaya upaya agar sidang media ini dibatalkan kerana tidak mahu rahsia rahsia Anwar bersama Saiful didedahkan petang itu...!!

Semalam sekali lagi Pandi ini menjadi hero tamil berlagak samseng kunuuun..!

Menurut rakan rakan Waris Malaya yang berada ditempat kejadian semalam, Pandi ini pada awalnya menyembunyikan diri dalam pejabat PKR sewaktu ketibaan Kalaivenar Pengerusi Nambikei dan hampir 25 orang ahli Waris Malaya.

Tetapi setelah kehadiran pihak polis untuk mengawal keadaan, secara tiba tiba Pandi muncul seolah olah mahu menyerang ahli ahli Waris Malaya bersama Kalaivenar yang sedang membuat bantahan terhadap tindakan biaDAP penyokong Pembangkang yang menghina jalur gemilang pada malam kemerdekaan yang lalu.

Saling tak tumpah seperti hero tamil, Pandi berlakon seperti orang naik angin, malangnya apabila dicabar oleh anak anak muda Waris Malaya untuk terus tampil berlawan 'satu lawan satu' dia enggan....

PORAAHHHHH....! PUNDEK MAIRE...., VOKA LAA WOL LII...!!


5 comments:

Anonymous said...

kebiasanlah dimana ada pkr disitu ada ular,dimana ada pkr disitu ada samsing dimana ada ular dan samsing disitu ada todi.so ular tetap ular.

Anonymous said...

paria keling pundek..

Anonymous said...

Biasalah, kalau ramai dia berani. cuba kalu dia sorang-sorang, kecut telor.

Anonymous said...

PKR = Parti Keling Ramai

Anonymous said...

aku tidak hairan akan berlaku peperangan kaum dengan dibantu oleh melayu tolol.