Saturday, September 1, 2012

Please Laa Hishamuddin..! Gambar Najib Kena Bontot Masih Tak Sensitif...?

Menurut laporan Utusan, Datuk Seri Hishamuddin Tun Hussein berpuas hati kerana tiada insiden tak diingini berlaku, malah beliau turut mengucapkan tahniah kepada anggota keselamatan iaitu Polis dan DBKL.

Sebagai seorang Menteri Kementerian Dalam Negeri, beliau tak sensitif langsung dengan kebiadapan peserta Janji Bersih yang membuat huru hara malam 31 Ogos di Dataran Merdeka.

Tindakan paling kurang ajar seorang anak muda berbangsa cina menyelak sebahagian daripada seluarnya dan menunjukkan bontotnya kearah muka YAB Perdana Menteri kita Datuk Seri Najib dan isterinya Datin Seri Rosmah, rakaman foto tersebar luas keseluruh Negara dan dunia…. Namun pada tafsiran Hisham ianya masih “ok”.

Tergamak Hisham membiarkan, mengizinkan.., membenarkan…, foto potret sepupunya sendiri disuakan bontot anak cina…? Value wajah seorang Perdana Menteri, harganya ialah tayangan bontot seorang anak cina…!

Hisham tak marah…, apakah ini membawa maksud beliau bersetuju dengan tindakan biaDAP itu..?

Sayang, seribu kali sayang! Iya, sungguh sayang kerana seorang wanita berketurunan cina walaupun dia bukan sepupu Najib tetapi membuat keputusan menyatakan TIDAK setuju dengan insiden tersebut…

Untuk menambah pedas kepada cerita tersebut, wanita tersebut merupakan penganjur Janji Bersih itu sendiri, Maria Chin Abdullah

Penganjur himpunan Janji Demokrasi hari ini berkata pihaknya tidak tahu menahu mengenai perbuatan seorang lelaki menunjukkan punggungnya pada gambar Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Abdul Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor.

Ahli jawatankuasa kerja Gabungan Janji, Maria Chin Abdullah berkata insiden itu nampaknya berlaku di seberang tempat di mana pihak penganjur berada di Dataran Merdeka malam tadi.

Ketika dihubungi, Maria berkata pihaknya tidak sama sekali menyokong perbuatan seumpama itu. Malah, kata Maria, pihaknya telah meminta orang ramai jangan membawa sebarang sepanduk.

Dalam gambar insiden tersebut yang kini beredar di Internet, seorang lelaki dalam lingkungan usia 20-an, kelihatan melondehkan seluarnya dan menunjukkan punggungnya pada gambar Najib, Rosmah serta Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya, Tan Sri Abdul Aziz Yusof.

Gambar mereka dibariskan di atas tanah, berhampiran daisies kuning dan bandana dengan perkataan 'Janji Bersih'.
Saksikan video klip dibawah ini..., kebiaDAPan tahap melampau peserta Janji Bersih pada malam 31 Ogos yang menyaksikan sikap juak juak murahan penjilat Anwar...!


11 comments:

Anonymous said...

Hisham must GO!!!!, Fullstop.

jiboi said...

..apa la yg nak dihairankan sgt kalau abg non teruja dgn tindakan pemuda tersebyt..

..hehe.. bakal dilantik jadi kopi boy yg baru la.. ke bangkok hong kong n spore travel 1st class la tu nnt..

..sekedar bertanya ngapa wajah abg non tiada seri lagi..

anti PKR said...

Lagi gambar-gambar tayang punggung oleh puak gerombolan Pakatan Haram http://payahsungguh.blogspot.com/2012/09/isu-tayang-punggung-1-jari-tunjuk-4.html

Anonymous said...

Wahai pemuda melayu cari si sepet ni titik je.....tak kan nak biarkan kot.

Anonymous said...

babi punya cina!!!!

Anonymous said...

Bayang jika gambar pak jubur, lim kit singa malam, atau pok nik ajis ORANG melayu buat mcam itu PDRM sudah tentu akan ambil tibdakan tegas dan menteri mangkok ni cepat cepat akakeluar statement dalam media, kelakuan itu yidak bertemadaun dan menghina..bila puak sialnya pendatang buat tak bersuara menteri bapuk gay ni, why, Pdrm faham faham lah tnggu arahan, kenapa ada double standard, kata rakyat di fahulukan rakyat yg sokong bn selalunya di tuduh di mahkamah, da by bukti..kita da fedup,,,bye bye undi x utk semua parti pru13 nak jadi Ripublik jadi lah..sultan pun da di hormati, undang2 dipanang sebelah mata, ,,,,eloklah play safe kelak undi pun kami play safe tak keluar, sebab tak mahu kotorkan jari dgn dakwat kekal tu.....dan da bosan cara politik org malaysia ni

Anonymous said...

Cari jangan tak cari mamat Cina yang kurang Ajar tunjuk punggong pada anak bangsa MELAYU kita..mamat Cina ini mencabar kesabaran kita anak melayu..Wahai anak anak melayu sedar lah dan bangkit lah mempertahankan mertabat bangsa Melayu kita..

Anonymous said...

Aku dah naik mual cakap pasal si Mudin bacul nih..cptla adskn PRU13 dan tendang keluar si lembab ni dari kabinet..Hampeh sungguh..

Anonymous said...

menteri dari johor semua lembab awww... TPM muhidin okkk leee

Anonymous said...


Jangan amek tindakan.... janganlah.... nanti undi cina lari.... tolongla jangan.....

Anonymous said...

pasang barisan mari kita hancurkan anak-anak gampang ini. hapuskan kan semua pemimpin fucktan rakyat. bersedia semua mereka hendak jahanamkan negara ini. HAPUSKAN MEREKA SEKARANG!!!! MEREKA NAK JADIKAN MALAYSIA SEBAHAGIAN SINGAPURA