Thursday, September 13, 2012

Sidang Media Cubaan MENGHALALKAN Tindakan Body Guard Anwar Acu Pistol Di Melaka.....!!

Anda berpeluang untuk saksikan sebentar lagi video klip sidang media oleh barua-barua Anwar yang cuba sedaya upaya memperbodohkan petugas media...!!

Diperingkat awal sidang media ini, dimaklumkan bahawa salah seorang body guard Anwar bernama Ahmad Fauzi terima panggilan telefon ugutan "Hello Bro.., sampai Johor aku tunggu kau dengan pistol...!! "

Apakah dengan cara ini akan menghalalkan tindakan mana mana body guard Anwar untuk terus menakut-nakutkan orang awam dengan mengacukan pistol sekiranya nanti ada kumpulan yang protes tidak mahu Anwar mengotorkan tempat mereka...?

Dijadualkan Anwar bersama bas Jelajah Merdeka Rakyat akan ke Johor hujung minggu ini.

Manakala pada video klip dibawah ini juga pada babak babak akhir anda berpeluang menyaksikan dan mendengar sendiri bagaimana BAHALOL, TOLOL dan BODOHnya pegawai pegawai Anwar secara terang terangan MENIPU dalam sidang media...

Mereka kata sewaktu inisden di Jasin Melaka, Body Guard Anwar tidak mengacukan pistol kearah orang awam...!!



TAK ACUKAN PISTOL...??

SAKSIKAN SEMULA DIBAWAH INI BUKTI BUKTI YANG JELAS

6 comments:

Anonymous said...

Dikatakan budak samseng Umno yg Baling Cat kat Melaka menetap di Batu Gajah Pasir
Empunya blog JIWA PARADOX...
Berikut biodata penuh samseng Umno nih :-

Nama : Sharidan bin Shaharan
Umur : 29 tahun
Tarikh lahir : 25 Mei 1983
No. Kad Pengenalan : 830525-04-5395
Alamat : JA 5819, Jalan Salim, Batu Gajah Pasir, 77300 Merlimau, Melaka.

Ko dh tengokkn video tuh??
Betul ka MIK, kenape ko tak respon???...
Ko tegur sikit perangai nih...
Tgk dh nmpk mmg standard perangai budak UMNO nih, dh TAK bole nak pikir kesan negatif terhadap parti...seriously, memalukan bangsa dan parti...

Anonymous said...

Cat vs pistol? Hahahaha.... Belum pernah lagi aku dgn org mati kena simbah dgn cat.

Anonymous said...


Perghhhh Sharidan b Shaharan??? macam real kepala abah dia letak nama orang suka-suka..... asal petik je nama yang sama mcm dalam IC....

Budak tu entah2 kat rumah ke.... kat luar negara ke,... nak tunjuk terer dapat maklumat la konon....

Pirahhhhh

Anonymous said...

Bebudak PKR kata tu bukan pistol sebab pada mereka pistol yang original adalah kote bengkok siketua umum mereka. So masa kejadian tu mana ada pengawal peribadi tu pegang kote bengkok nuar..sebab tu diaorang kata bukan pistol..

Anonymous said...

cubaan nak spin cerita plak bebudak PKR nie... nak pusing lagu mana lg... gambar dah ade... ke gambar takbleh jb bahan bukti... kertas...

Anonymous said...

Kalau korang nak tahu ini kan permainan Musibat2 PKR.

Bapak (Anwar) suka main PISTOL BENGKOK.

Bodyguard suka main pistol betol.

Bini dan Anak suka (Jijah/Ijati) suka main pistol apa eh??

Hehehehehehe