Monday, September 24, 2012

Tajuk Ceramah Abby Abadi "Najib LEMAS, BN CEMAS"

Nampaknya Ustajah Abby Abadi sudah mencapai tahap 5 Bintang majlis PAS apabila beliau menjadi penceramah utama...!

Lihat sahaja foto dibawah ini. Pada kain rentang pentas utama gambar Abby paling BESAR..., tajuknya pula sangat mencengkam dan menusuk Qalbuu..! " Najib Cemas, BN Lemas " yang diadakan di Markas Utama PAS di Taman Melewar 


18 comments:

Anonymous said...

siapalah yang sebenarnya lemas.
setahu aku kalau orang dah labu tak dapat terung tu lah yang lemas.

Anonymous said...

GANAS TUUU..TAKUT NYERRRR. USTAZAH ARBAIYAH DAH BERSUARA. Bukan hamPAS ke yang cemas. DULU KINI DAN SELAMANYA hamPAS.

Anonymous said...

Perempuan gersang mg camtu..meroyan..kena tinggal laki pastu nak isi kekosongan dihati mula la wat benda merapu meraban..
Agak ada haji2 PAS yg offer nk wt bini confirm melompat suke hati ...

Anonymous said...

Sebenarnya yg betul ialah "Pok nik lingkup, PAS bungkus"...Kehkehkeh.

ajis mohd said...

bakal awek mat labu@mat sabu...

wakakakakaka......

usin said...

najib cemas, bn lemas, pas melepas, pakatan terhempas, abby terbabas!!!

Anonymous said...

jgn jadi bodoh lah blog mik ni yang ko sibuk lepas satu satu article pasal betina sekoq apa ko dapat huh? hits tinggi bila feature betina sekoq ni ka?

Anonymous said...

PAS - Parti Anjeng dan Setan... terima je la kenyataan tu.

Sambil tengok Abby, sambil jinjing tabung milo mintak derma... tak malu punye penganut PAS...

Anonymous said...

pas jual body janda ni lagi..keh keh keh

Anonymous said...

yg lemas adalah yang tengah kekeringan..bak paip di kelantan tak berair

Anonymous said...

PAS ni mereka reverse psikologi

Kalau mereka tuduh org tu cemas..maknanya merekalah yg sedag cemas.. lemas lah Abbay dgn keglamoran dlm PAS.. sblm terbuang nnt. Tk mustahil Abby akan jadi calon PAS PRU13 nnt.. itulah konsep PAS.. tangkap muat sampah sarap.. Isle konon..

Anonymous said...

Kasihan si abby nie..dah tandus sangat..korang agaklah sapalah personality PAS yang dapat si abby nie?...

Anonymous said...

Desperado. Artist tak laku dah jadi ostazah segera

Anonymous said...

Desperado. Artist tak laku dah jadi ostazah segera

Anonymous said...

ini la parti pas pis pus..janda meroyan ni jugak yg diheret kehulu kehilr..jgn terkejut abby jdi calon pru nanti.

whiteorange said...

Antara 2 darjat .. ARTIS

Shila Amzah Berpakaian muslimah mengharumkan nama negara di luar negara

Abby Abadi berpakaian muslimah memburukkan negara ke seluruh pelusuk tempat ..

Agak agak sapa lebih hebat ?....

Antara 2 darjat ni mana yang boleh dijadikan model?

Anonymous said...

With over 30 years of specialisation in seamless flooring, Flawless Flooring has managed to satisfy the
different and unique requirements of every customer.
Polished concrete floors come in different colours and types
to suit the different decorative and functional requirements of domestic or commercial customers.
Read your warranty carefully, and you'll see that it probably doesn't
cover walls with efflorescence.

Anonymous said...

Also, they are lighter and can be used around plants which prefer
somewhat acid content in the soil composition.
Owning a regular lawn mower does not mean you have to give up on mulching your yard;
you just have to be willing to do some work. Mulch also keeps soil from being
depleted of vital nutrients, so gardeners do not have to rotate planting locations
from year to year.