Monday, September 24, 2012

TERBONGKAR Sudaah..! Seorang Kontraktor UMNO Pemilik Sebenar Private Jet Yang Dinaiki Oleh Anwar...

Penting untuk kita baca kisah menarik mengenai Private Jet yang dinaiki oleh Anwar Ibrahim minggu lepas.., jangan buang masa! Klik sini

12 comments:

Anonymous said...

Biar la dia nak naik jet pun, kalau naik MAS atau Air Asia sakit pinggang dia. Naik jet pinjam dari kawan pinggang pun tak sakit, anu dia pun tak bengkak. Kalau pinggang dah sakit dan anu peliwat ni dah bengkak nanti nak kene cari Chinadoll atau Jambu untuk legakan pulak. Kan naya tu....

Anonymous said...

Ni member dier bls, ari tuh anwar kasi hadiah sluar dalam ke "old friend" dier ni, so kwn ni kasi la pinjam jet. korg susah nape. biarkan jek

Anonymous said...

"Jet ni lah yang aku nak beli kalu jadi PM sok. Kita klentong rakyat. Deme mana tahu benda2 ni sume perlu untuk jalan2 dan buta keje," kata Nuar pada kwn2 yg sama-sama naik jet tuh.

Anonymous said...

Wow, private jet kawan bagi pinjam. Bas mewah gay mane pula kasi pakai???

Anonymous said...

Apesal jet tu nampak macam ko*e bengkok?

Anonymous said...

berjiwa rakyat sungguh.. bekerja utk rakyat.. itulah PR..

tapi hampehh.. perabih duit rakyat

Anonymous said...

kelassss!! Naik jet!!! Baguih laa tu nuar kutuk...sok kalau ko jadi PM (dlm mimpi je la), semua rakyat x mampu jugak nak naik kapal terbang, mmg aku santau ko sampai mampus

Far Lungeng said...

Dia naik jet tu tak pakai duit rakyat Malaysia.Korang apa susah. Moralnya...tak yah tunggu jadi PM dah dapat rasa naik jet. Yang naik sama dia, bakal jadi Menteri Kanan sok. Kawan dari PR lain tak layak naik jet mewah tu. Orang PKR jerk.Kesimpulannya SAYA PILIH MENGUNDI

Anonymous said...

Kau orang jgn tertipu lakonan si...... apa sajelah. Macam juga artis dia pun nak cari publisiti murah setelah cerita mengenainya dah lama tak keluar. Takut nanti rakyat terlupa dan tak ingat pada dia. Susah dia nanti... Lagi satu kau orang jgn lupa ini adalah satu strategi PR untuk mengalih perhatian rakyat terhadap kemarahan rakyat Malaysia terhadap sibiadap Pengerusi DAP Perak terhadap tulisannya di twitter yang memperlekeh orang Islam Malaysia. Doa-doalah kita agar negara kita tidak ditimpa bala....Nauzubillahminzaliq.

mizz nina said...

sokong, dia tak guna duit rakyat pon, rosmah naik jet,sopping,dan set rambut pon guna duit kami semua. tu tak termasuk rasuah-2 utk kroni-2. ngabihkan boreh jo.

Anonymous said...

Mung bape seng bagi kat die duit pukit mung. Ari2 ke mung antou duit pukit mung kat die ke ayahwang. Melantung2 lo puak mung ning...

Anonymous said...

Balik2 kena kt Rosmah.. Rosmah tu Bini PM, Anuwar xde jawatan..melukut sana sini..

nk fitnah dia pun tunjuklah bukti photoshop sket ke... Belum apa2 lg dh membazir.. bila ada apa2 esok stau negara mau jual pd Yahudi Laknat? Anuwar bkn jenis manusia yg suka low2 class.. Jam OMEGA, atas darat guna bas mewah, keta mewah, rumah juta2... rakyat kt Cerok Tok Kun meleleh air liur je lah..