Thursday, October 4, 2012

GEMPAAR..!! Kenyataan GAPS Menyebabkan Khalid Bertikam Lidah Dengan Azmin....?


GAPS berpendapat YB Azmin Ali layak dan sewajarnya menjadi Menteri Besar Selangor. Azmin merupakan ADUN Bukit Antarabangsa yang disenangi oleh penduduk dikawasan nya.

Selain itu Azmin juga seorang ahli politik yang berpengalaman dan telah menjadi ADUN lebih 10 tahun. Dari segi hirarki parti, beliau adalah Timbalan Presiden PKR serta pengerusi PKR negeri Selangor.

Beliau juga mempunyai kelayakan akademik yang baik dimana beliau mempunyai ijazah sarjana dari sebuah universiti terkemuka di Amerika Syarikat.

GAPS percaya rakyat selangor memerlukan seorang MB yang boleh membuat keputusan berdasarkan kejituan, pengalaman politik dan visi masa depan negeri serta kepentingan rakyat berbanding dengan MB sekarang yang dilihat cenderung dan menjadi boneka DAP di negeri Selangor.

Banyak keputusan MB yang dibuat dalam masa empat tahun ini adalah sangat tersasar dan menzalimi rakyat seperti rampasan tanah Yayasan Basmi Kemiskinan (YBK) yang akhirnya mahkamah membuat keputusan bahawa rampasan ini adalah tidak adil dan tidak sah dimana YBK telah diberikan semula semula hak keatas tanah yang dirampas itu.

Skandal Talamgate dan Skandal Bas Rasuah yang hangat diperdebatkan sekarang juga meyakinkan lagi GAPS bahawa jawatan MB Selangor akan bertukar milik sebelum DUN Selangor dibubarkan menjelang march 2013.

Kegagalan PKR, DAP dan PAS menukar MB sebelum PRU 13 ini akan menjadikan rakyat sangat muak, jelek dan merasa ditipu kerana disajikan dengan MB yang terlibat dengan rasuah, salahguna kuasa dan penyelewengan. Yang demikian pakatan ini dijangka tewas besar dalam PRU ini.

Kerusi MB Selangor adalah kerusi panas, ia akan sentiasa mengelagak apabila MB mengkhianati kepercayaan dan keyakinan rakyat. Rakyat Selangor mempunyai pengalaman menukar kerajaan dan saya yakin rakyat Selangor sekarang ini juga mempunyai keupayaan untuk menukar Menteri Besar yang telah songsang dari arus kebenaran dan keadilan.
 
Hamidzun Khairuddin
Presiden
Gagasan Anti Penyelewengan Selangor (GAPS)
Shah Alam
3 Okt 2012.

7 comments:

Anonymous said...

Lupakan saja cita-cita tu wahai Assmin. Selangor bakal kembali ke pangkuan BN tak lama lagi. Sayonara PR.

BOB MALAYA said...

tak habis-habis dengan kebodohan dan perangai budak2 si azmin jambang dengan si khalid gagap..sama-sama gila kuasa..mereka nie angan-angan mat jenin.. selangor akan menjadi milik umno dan azmin dengan khalid akan masuk hospital mental

Anonymous said...

..yb jamban ni capable of bertikam lidah ka.. hmm ingat expert duduk dlm jamban aje..

Anak Lenggong said...

Azmin juga merupakan pemimpin lama yang masih kekal bersama nuar brahi. dan Azmin sanggup melakukan apa sahaja demi cita-citanya tercapai serta bermoral tinggi sehingga sanggup menhadiahkan tubuh isteri kepada ketuanya..

Anonymous said...

mad zin, noh omar, satim, ramai lg umno yg sedang prepare naik takhta MB selangor... ubn dah pasti menang.. rakyat selangor cukup berani buat perubahan..... hehehe...

Anonymous said...
2008-2013 sejarah selangor bukan milik umno/bn.

rakyat merdeka & bangsa berani saja yg mampu cipta sejarah!!!

umno/bn dah ketaq lutut.... heh heh heh..

Anonymous said...

Janji Allah.....Islam pasti menang... yakinlah!!!!!