Monday, October 1, 2012

Pemuda UMNO Selangor Izinkan Bas Jelajah Merdeka Rakyat Anwar Belasah UMNO KAW KAAWW....!!

Video ini ditujukan khas kepada Ketua Pemuda UMNO dan keseluruhan barisan kepimpinan Pemuda UMNO Negeri Selangor...!


 

7 comments:

Anonymous said...

Anuar, masa kau dah lepas. Typical orang pencen oh sori orang kena pecat dari jawatan, tak sudah2 mengaku " Aku lah paling best, paling bijak, paling kuat kerja, paling telus dan tulus ...". Anuar sebetulnya kau lah orang paling busuk, jijik dan dajjal di Dunia sekarang. Sedarlah kau sememangnya manusia paling korup, mengaji tak habis inilah jadinya.

Anonymous said...

berilah hidayah pada anuar...

Anonymous said...

Anuar nie cakap syok sendiri... tgk muka dia pun aku dah geli... yg sokong dia semua sama dgn dia... tibai jantan betina...

Anonymous said...

Taubat lah anuar debelum terliwat.

Anonymous said...

..elok direjam je si munapig ni.. mmg ada peruntukan dlm hudud..

perkasam said...

sudah jelas terbukti kamu pemuda umngok yg sabotaj road show anuwar.

Anonymous said...

..cara n gaya si munapig ni mundar mandir atas platform tu sebijik mcm dlm cctv masa dia kondang kondi dgn cinadol..