Friday, October 12, 2012

SUARAM Gagal Fitnah Najib Isu SCORPENE.... Bila Lagi Fadiah Nadwa Fikri Mahu Mohon Maaf...??

SUARAM telah pun mengaku bahawa mereka menerima dana dari National Endowment for Democracy (NED) dan Open Society Institute (OSI) iaitu NGO asing yang mana misi utama mereka adalah melakukan  ‘pertukaran rejim’ di negara-negara yang mempunyai nilai ekonomi dan sosial bagi mencapai matlamat Yahudi untuk menguasai dunia.

Kebimbangan mengenai usaha Yahudi untuk menguasai dunia bukanlah satu paranoia umat Islam, tetapi ianya telah disebut dengan tegas di dalam Al-Quran.

Peringatan Allah SWT kepada kita ialah agar bersikap hati-hati kepada bangsa Yahudi kerana mereka tidak akan rela kepada kaum muslim sampai kaum muslim tunduk serta mengikuti kemahuan dan keinginan mereka.

Hari ini, bukan sahaja umat Islam tetapi ramai di kalangan barat sendiri meragui kaum Yahudi, lalu mengkaji dan mendedahkan niat dan strategi Yahudi untuk menakluk dunia melalui berbagai-bagai NGO yang menggunakan berbagai nama yang kononnya membawa niat murni seperti memperjuangkan hak asasi, kebebasan, keadilan dan sebagainya.

Bertitik tolak dari itu, pada 1 Oktober lepas, Rusia telah bertindak tegas dengan mengambil tindakan menutup pejabat NED di negara itu setelah menyedari NGO dari Amerika tersebut mempunyai agenda jahat dan terlibat dalam pengubahan wang haram yang bertentangan dengan undang-undang antarabangsa.

Selain NED, semua rangkaiannya seperti International Republican Institute (IRI), the National Democratic Institute (NDI), the Center for International Private Enterprise (CIPE) and the American Center for International Labor Solidarity (ACILS) juga turut ditutup.

Apa yang berlaku menunjukkan bahawa bukan hanya negara-negara Islam seperti Tunisia, Libya, Mesir atau Syria yang disasarkan oleh Yahudi, tetapi juga negara bukan Islam.  Dan tentu sekali, Malaysia, sebagai satu-satunya negara Islam yang maju dan aman tidak mungkin terlepas dari menjadi sasaran mereka.

Hari ini, hubungan langsung NED dan juga OSI dengan SUARAM dan pembangkang Malaysia bukan lagi rahsia.  Ini terbukti apabila Ketua Pembangkang sendiri, iaitu Anwar Ibrahim tidak segan silu dan langsung tidak bersembunyi atau berahsia mengenai hubungan baiknya dengan pihak ini. 

Untuk itu, Anwar, bagi pihak SUARAM telah ke Perancis baru-baru ini semata-mata untuk ‘menjemput’ seorang peguam bernama William Bourdon untuk memberi keterangan bagi pihak SUARAM yang sedang berhadapan dengan undang-undang Malaysia dalam kes menerima dana asing yang diragui.

William Bourdon adalah juga peguam kepada George Soros pemilik OSI iaitu seorang penyangak matawang berfahaman liberal yang radikal.  Beliau diketahui umum menjadi ‘kilang wang’ bagi semua operasi pertukaran rejim yang dirancang oleh rangkaian Yahudi.  


 
Tidak seperti Rusia, NED bergerak di Malaysia melalui perkakasnya iaitu SUARAM dan pembangkang.  Oleh itu, yang bakal menerima akibat jika didapati bersalah dalam kes ini ialah SUARAM dan bukannya NED. 

Dan malang bagi SUARAM kerana NED telah tersilap dengan memandang rendah akan kekuatan sebuah kebenaran serta kebijaksanaan pemimpin Malaysia.  Akibatnya, SUARAM bukan sahaja terpaksa berhadapan dengan undang-undang Malaysia, tetapi juga Perancis. 

Sumber dalaman memberitahu bahawa Mahkamah Perancis dikatakan bakal mendakwa SUARAM setelah mengambil kira beberapa fakta, antaranya: 

1.     SUARAM telah dengan sengaja mewar-warkan apa yang dipanggil mereka ‘kertas siasatan’ yang mengandungi Dokumen 87 dan Dokumen 144, kononnya diperolehi dari pejabat Pendakwaraya. Sedangkan, siasatan sepatutnya dijalankan secara tertutup dan rahsia. Jika benar wujud ‘kertas siasatan’ tersebut, maka tindakan SUARAM mewar-warkannya adalah salah dari segi undang-undang. 

2.    Dan jika kertas siasatan ini tidak wujud maka SUARAM telah dengan sengaja dan sedar mempermainkan undang-undang dengan menggunakan nama dan pejabat pendakwaraya Perancis. 

3.    SUARAM juga telah dengan tidak bertanggungjawab mengada-adakan cerita tentang perbicaraan di Perancis, sedangkan ia tidak benar sama sekali. 

4.    SUARAM bertindak terlalu jauh dengan menggunakan nama hakim Perancis, Le Loire, sesuka hati dalam pembohongan mereka. 

5.    SUARAM mengadakan perbicaraan melalui media dengan mendahului siasatan sulit oleh hakim penyiasat Perancis.   

6.    SUARAM menipu menggunakan nama mahkamah Perancis dan membangkitkan persoalan terhadap kecekapan Kementerian Luar Perancis dengan membuat kenyataan mengenai penyerahan sapina kepada warga Malaysia. 

7.    SUARAM dengan sengaja menimbulkan keraguan terhadap polis Perancis dengan menyatakan bahawa Altantuya memasuki negara tersebut yang mana menyanggah kenyataan rasmi polis Perancis yang menafikannya. 

Berita ini membawa makna bahawa pembohongan SUARAM hanyalah setakat ini sahaja. Nampaknya, selepas ini, NED dan OSI perlu bergantung hampir sepenuhnya kepada pembangkang Malaysia untuk meneruskan agenda mereka di negara ini. Namun, dengan hubungan pembangkang dengan Yahudi yang begitu jelas, apakah mereka yakin yang rakyat masih akan terpedaya? 

SIAPA FADIAH NADWA FIKRI..? Bacalah tiga artikel Blog MIK dibawah ini nanti..., kenalilah peranan anak melayu yang berjaya ditunggang oleh SUARAM yang ditaja oleh Yahudi Lahantullaaahhhhh.



14 comments:

Anonymous said...

FADIAH NADWA FIKRI hanyalah manusia lahanat dan pengkianat kpd bangsa,negara dan agama. muka pun nmpk sial

Anonymous said...

Baru ni seorang ustaz beri ceramah. Dia kata Rasulullah SAW pernah mengingatkan tentang sekumpulan manusia lelaki perempuan yang pakaian mereka sangat sopan dan sentiasa bercakap tentang Allah tetapi mereka juga membawa fitnah. Maka mereka itu telah meninggalkan Islam. Bila tengok gambar Fadiah dan Lateefa Koya tu aku tersangatlah kesian akan mereka. Bertaubatla

Anonymous said...

umat islam yg menjadi perkakas dan kuda tunggangan YAHUDI LAHANATULLAAAHH....!!

tahniah MIK teruskan bongkar siapa gunting dalam lipatan umat islam

Anonymous said...

Aku amat yakin duit yang diguna untuk dia pergi belajar dahulu pun , jika tidak meminjam dari PTPTN pasti dari institusi lain yang diwujudkan kerajaan

Jadi orang yang tahu bersyukur ni merasa amat sia sia bila duit chgukai aku duguna untuk membiayai pelajaran manusia manusia biadap macam betina ni..

Jadi bila aku tengok kelaku betina sial ni.. aku jadi meluat dengan golongan Melayu yang kononnya cerdik macam betina ni...

Anonymous said...

..sekoq lagik munapig belaan peliwat tua yg tegar ngidam nak jadik pm msia.. god forbids..!

Anonymous said...

Ni la dia org akal pendek yg diperkudakan oleh pembangkang yahudi.

Anak Lenggong said...

Disebabkan gila kuasa dan duit, perempuan melayu ini sanggup menjual bangsa dan negara..ini lah sikitol zaman moden..anak sape la ni masa belajar guna duit kerajaan tapi bila dah pandai jadi manusia paling bodoh dengan memperhambakan diri kepada manusia dajall.

Anonymous said...

FADIAH NADWA FIKRI OTAK LEMBU, ko pegi perancis tu jalan2 sudah lah,tak usahlah rasa hebat sangat takder makna nya..buat malu diri sendiri jer, kalau aku jumpa ko...aku jelir lidah kat ko.PERASAN lah minah ni.macam bagus2 jer, padan muka.

Anonymous said...

In the US, we still express this as cubic inches, feet, or yards.
Despite the fact that it uses concrete, an unfriendly environmental material,
it has a few advantages over tires and shares most of the earthship advantages.
Flawless Flooring's polished concrete floor product boasts durability and decorative seamless surfaces made mainly from epoxy and polyurethane materials.

Anonymous said...

Much of the Christmas celebration actually begins
in the last week leading up to Christmas and this is the time that the event s joined by those taken flights to Egypt from UK
and other places. The newspaper printing machines available online these days are superior in performance.
This is where the online websites play quite a vital role.
In just about every objective way that nations can be judged the
US is losing the present. Decorated coffins became still more important in the
First Intermediate Period (2181 2055 BC), when many tombs contained
little mural decoration.

Check out my web blog egyptian newspapers

Anonymous said...

Otherwise you may feel frustration to play these games.
Even recommended system specs had difficulties coping with the games demands on first launch when flying over the more substantial
town locations. This game by Hexacto is simple, straightforward,
and fun. If you are using your own clubs, clean it with a wet cloth
at least every 2-3 days. Every plane is actually the virtual
model of the real aircraft, including the controls that you can setup with the working, clickable
cockpit.

Also visit my homepage ... simulator

Anonymous said...

Actually it is not that hard to download flight simulators.
It is also a good practice to make sure that none of the climbers
are more tired than the other. At this time, and in a good location,
the leader should set up a few anchors and belay the second climber so
he can climb up and hand off the equipment he has been recovering.
Flight - simulator flight simulation features highly detailed time of day
modeling and can track the current computer clock time in
order to correctly place the sun, moon, stars, etc.

If you are looking for a fun way to spend your weekends, aflight simulator games is one of the most fun things to
have.

Anonymous said...

Nanokeratin locks onto the hair, forming a fine, smooth coat of keratin.

Since these goods are made from plant extracts, seed oils and hair only twice in
a week. It has been proved that products which contain vitamins will strengthen
your hair.

Also visit my weblog - hair products

Anonymous said...

Eva Mentis seemed like someone who had gone though what I was going through so I ordered the
product I got it in 10 days and I started using it immediately From the very first application I could feel a difference.

For the thick and curly hair, it is best to use the Moroccan Oil.

Quality Omega 3 fish oils are generally derived from cold-water fishes like mackerel, sardines, salmon, and tuna.
However, sometimes the sebaceous gland generates too much
oil, which is noticeable as oily hair. 5 ml
Kalonji Oil mixed at a hot drink after supper gives
a quiet sleep all during the night.

Check out my page ... wedding hairstyles