Saturday, October 20, 2012

Taman Sentosa Klang Hujan Lebat Banjir Kilat...., Yb PKR Lari Malam TAK Peduli Langsung


Kenapa penduduk Taman Sentosa Klang menunjukkan isyarat tangan "thumbs down" apabila ditanya mana wakil rakyat mereka..? Jawab mereka wakil rakyat hanya datang apabila waktu berkempen Pilihanraya untuk berjanji itu dan ini..

Mari kita lihat siapa wakil rakyat mereka yang menjadi mangsa banjir kilat ini.....



10 comments:

kakbedah said...

hahahaha... bukan takat klang je banjir seluruh selangor banjir semalam.... banjir kilat mcm tue dah jadi kebiasaan kat selnagor ni... tapi apa yg kita nak lihat tindakan sususlan utk mengelakkna banjir tu dr berlaku lg>> ada x fuckatan ni ambik inisiatif???????

Anonymous said...

Banjir kat Selangor bukan bala dari Allah kerana banyak sangat rumah-rumah urut

Anonymous said...

mm... cer try tnya nih mase sblm PR pegang selangor... rasenyer dlu2 pn slalo banjir gak... bukan zaman PR jer... mmm.....

Anonymous said...

pukimaakz punyer paderi nie babiiii
dia punya barua ahli mejliss yg kaki pow kontraktor tew pown skrg makin kuat pow sana pow sini sbb nak bertanding dun port kelang... makan duwet haraammm

Abang Iman said...

kalau tido mcm ini mcm tu lar berlaku...waht else u expect...tunggu je si pakatan spin tuduh kerajaan..

DevvenKumar said...

kak bedah...pakatan tak akan ambil inisiatif dalam isu isu macam ni...kalau bab nak spin cite BN dialah yg sibuk sibuk heboh ni heboh tu....biasalah kan ....

kakbedah said...

betul tu devven..... aq benci la hipokrit babi mcm diorang tu.... dah la mkn duit rakyat pastu bila jd bencana mcm tu masing2 mcm babi kena sondol... pandang kiri pandang kanan sekor2 babi lari

Nur Ezqy said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

Harga serendah RM1.00/pcs.

Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

terima kasih admin

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at I AM GORGEOUS

muhammad nasoha said...

Saya berjiran dgn sentosa dan terlibat dgn banjir.. Adun dan mp ada dtg melawat .. Dan kami ada beberapa meeting dgn mp utk selesaikan masalah banjir.. Sekadat nak membetulkan fakta yg tuan terima..