MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Friday, November 2, 2012

Biar Miskin JANGAN Bangsat….!! Pesanan Buat Kamal Hisham @ Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong…..



Orang tua tua ada berpesan…., “biarlah kita miskin tapi janganlah kita jadi BANGSAT…”.

Pesanan agar memperingatkan diri supaya tidak mengambil kesempatan terhadap mana mana pihak demi untuk kepentingan peribadi. Kata bidalan ini seharusnya menjadi panduan hidup seorang anak muda berasal dari Majidee Johor bernama Kamal Hisham @ Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong…..

Anak muda yang kini mengharungi hidup hasil dari menyamun kerana menipu menjual nama keluarga Diraja Istana Sultan Johor masih belum berani untuk pulang dari persembunyian. Hidup berpindah randah dari Dubai ke Eropah.

Sampai bilakah Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong ini mampu ini hidup seperti bangkai bernyawa membuat kerja membaling batu sembunyi tangan..? Menyembunyikan diri dan diwaktu yang sama menjaja fitnah, cerita bohong dengan hanya bertujuan untuk merosakkan nama baik Tuanku Sultan Johor, Sultan Ibrahim Ismail Ibni Almarhum Sultan Mahmud Iskandar Al-Haj.

Cukuplah…, berhentilah dari membuat kerja yang tidak berfaedah dan hanya menambahkan dosa akhirnya akan menjadikan diri itu nanti takut dengan bayang bayang sendiri.

Sudah pasti Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong sudah tidak akan berjaya dalam kerja jahatnya kerana Blog MIK sudahpun membuka pekong Si Penyamun ini  pada penulisan yang bertajuk “Kalau Si Penyamun Kamal Hisham Ada Telor….” [SINI].



Itu baru Mukadimahnya sahaja…., masih ada lagi pendedahan serta pembongkaran yang bakal menyusul menerusi Blog MIK sekiranya Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong masih mahu teruskan serangan memfitnah Tuanku Sultan Johor.

Kerja menyamun dan merembat harta serta menjadi TOLL GATE kepada beberapa perniagaan besar dibumi Johor oleh Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong semua bakal terbongkar satu per satu jika Si Penyamun ini masih mahu bermain dalam “game” ini.

Nak bertanya kepada Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong, apakah Si Penyamun kenal dengan dokumen dibawah ini…??



Sekali lagi pesanan buat Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong, ingatlah bidalan “Biar Miskin Jangan BANGSAT”.

Menyingkap kembali zaman silam Kamal Al-Penyamun Ibni Pembohong yang bermula hidupnya hanya sebagai manusia yang kurang serba serbi menanam cita cita mahu menjadi kaya raya.

Maka peluang terhidang setelah berjaya menyelitkan diri dalam keluarga Tuanku Sultan Johor. TETAPI siapa sangka makhluk jenis ini tergamak untuk mengkhianati kepercayaan yang telah diberikan ibarat bidalan Seperti Melepaskan Anjing Tersepit…

Hargailah kesempatan untuk meraih kesenangan dalam hidup yang telah anda kecapi, janganlah jadi seperti “Pelanduk Lupakan Jerat” kerana kita semua tahu bahawa “Jerat Tidak Pernah Lupakan Pelanduk”.

Nantikan sambungannya…..!!  Sementara itu tolong tonton video klip dibawah ini



15 comments:

Anonymous said...

balik nanti bunuh jer binatang ni tapi buat senyap2....

Anonymous said...

Tambah sikit
IOI Resort putri palma (dreber ckp mcm secret hide out)
Condo IKRAM
Condo Ampang
Lagi sikit nak beli lebih dari 1 condo/penthouse di Dua Sentral. Jadi ke tak jadi
Mana dapat RM tu Tuan, hasil kerja sejak zaman raman saad yek.

Anonymous said...

De palma lah

Anonymous said...

Uncle sam kena tol 500k tapi dia putar alam kan cerita.

Anonymous said...

Patut masuk kan cerita lowyer ni dalam program astro asian swindlers.

Anonymous said...

Dengar cerita dia ada minta adik dia pergi buat collection dari sesapa yg pernah janji nak bagi dia cut. Dah sesak mamat ni.

Anonymous said...

Apa yang orang cakap pasal kau bukannya fitnah tapi benar. Janganlah kau anggap kau pejuang. Kalau kau salah kau cakap kau difitnah. Memang kau kaki belit. JFK..just fuck off kamal !

Anonymous said...

tangkap la kamal ni, bawak pegi court, bicara di mahkamah terbuka..ada brani?

yg ni baru je terjadi, dah siap plan nak interview...baca sini..

Published: Friday November 2, 2012 MYT 8:53:00 PM

Bukit Aman seeks permission to interview two Malaysians detained in Lebanon

KUALA LUMPUR: Malaysian police are planning to send a special team to Beirut to interview the two Malaysians arrested by Lebanese authorities on suspicion of having links with the Al-Qaeda terrorist group.

"We have already made preparations and are waiting for response from our partners (the Malaysian Embassy in Lebanon)," said Bukit Aman Special Task Force (Operations and Counter Terrorism) director Datuk Mohamad Fuzi Harun.

Razif Mohamad Ariffin, 28, and Mohamad Razin Shahar Mustapha Kamal, 21, were produced before the Military Tribunal in Beirut on Monday and Wednesday on charges of being terrorists with ties to Al-Qaeda.

They pleaded not guilty to the charges and are now in a military detention centre in Beirut awaiting the tribunal's decision.

susah sangat ke nak interview kamal ni? susah????

Anonymous said...

Nak hidup goyang kaki jadi orang kaya , nak jadi orang kaya tak boleh hidup goyang kaki......ingat tu kamal.

Anonymous said...

kalau kau tak salah kau buat apa cabot ni pergi cabot luar negara konon nak buat strategi dari luar guna macai kau kat sini si rozana asram saiful azie adik adik pompuan kau pasang mata mata untuk buat keje keje kotor kau yang sebenarnya takot banyak perkara salah dah tebongkar.

Anonymous said...

Cakap orang bersalah kau tu lebih lagi salah Kau ni banyak guna nama guna orang untuk dapat kan apa yang kau nak bila dah dapat kau lupa diri ingat ingat lah kau tu bersalah jangan nak alih kan perhatian orang yg tak tau cerita kepada cerita lain.

Anonymous said...

Kamal Hisham Jaafar @ Penipu @ Pencuri Terhormat

Anonymous said...

Sinar Perantau. Sila kirai kirai kan isi dalam nya

Anonymous said...

BTW, JFK jangan gunakan ugama untuk mendapat simpati dari orang ramai. If u are true capable and respectful lawyer. Pls come back and sort this issue, be a man. Lastly, if you are doing business, i dont think u have time to update your facebook everyday.

Anonymous said...

BTW, its sad to see a lawyer behaving this way. Kamal, u have all what you want in this world tak payah lah, nak mencaci or cari kesalahan orang lain. Kamal, u percaya Allah rite, so tak payah berdedam or revenge to other. Allah is great and he is always there if you are innocence.....

YOUR DIGNITY IN LIFE HAS GONE TO THE DRAIN, BY READINGYOUR FB AND BLOG..............