Wednesday, January 9, 2013

AYOYO Machaa...!! Ini Rafizi Otak Lembu Juga Laa..., Semua HAL Misti Rosmah Juga Dia Mau Attack

“YA, kiriman SMS beberapa hari lalu kepada rakan-rakan media adalah dihantar oleh saya sendiri,”.

Kontroversi yang melibatkan Peniaga Karpet, Deepak Jaikishan semakin hangat diperkatakan terutama di kalangan media-media siber puak pembangkang atau lebih khusus PKR.

Walaupun Deepak bukanlah individu yang menyokong BN atau UMNO khususnya, namun kenyataan beliau telah diputarbelitkan oleh beberapa pemimpin PKR.

Sehinggakan, wujud satu cerita yang mengatakan peniaga itu menerbitkan sebuah buku berjudul ‘Black Rose’ yang menceritakan mengenai Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor berkaitan kes pembunuhan Altantuya.

Situasi itu sememangnya menimbulkan syak wasangka kerana Deepak, sejak dari awal lagi bukanlah golongan pro-BN namun beliau kini seolah-olah telah disabotaj oleh pemimpin PKR.

Susulan kewujudan buku yang dikatakan diterbitkan oleh Deepak, satu kenyataan balas telah dibuat peniaga terbabit bagi merungkai kekeliruan yang timbul.


“Saya rasa ada pihak yang nak ambil kesempatan tentang perkara ini… saya nak tegaskan buku saya adalah sebuah novel.

“Peguam dan kawan-kawan saya ada salinan buku itu dan buku saya bukan sampah seperti buku yang mereka katakan itu.

“Saya tahu ada pihak yang tidak berminat untuk mengetahui perkara sebenar malah individu terbabit cuba menghalang saya dari menyatakan kebenaran.

Deepak menambah, ‘Black Rose’ seperti yang dikatakan oleh pihak tertentu sememangnya nampak hampir sama dengan buku hasil penulisannya.

Namun katanya, wujud sesuatu yang pelik kerana setiap watak dalam buku terbitan Deepak adalah menggunakan nama dan melambang individu yang sebenar termasuk dirinya.

Berbeza dengan buku yang diperkatakan oleh MalaysiaKini, dimana penerbitan buku terbabit menggunakan nama samaran bagi menunjukkan watak tertentu.

“Macam ada copycat tetapi diputarbelitkan.

“Saya sendiri tidak faham kenapa Pengarah Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli boleh....[baca selanjutnya, DI SINI]

2 comments:

Anonymous said...

Deepak membenarkan dirinya 'di fuck' oleh fuckatan rakyat. Akhirnya deepak sendiri sudah terasa 'sedapnya'. Padan muka.

Afiq KLtown said...

sudah sudahlah isu ini, rafizi dah kantoi dah, semua ni rancangan pakatan untuk menjatuhkan kerajaan dengan menhentam peribadi datin rosmah, setiap kali dia punya game mesti kantoi, sape yg percaya bulat bulat dengan si rafizi lembu ni memang sama sama lembu