Tuesday, January 29, 2013

BETUL KER BOHONG...? Cabar Rafizi Gay Boy Buat Laporan Polis....

Berikut adalah kenyataan yang dibuat oleh budak suruhan pencacai Anwar....;
Saya dimaklumkan bahawa laman-laman Facebook yang berkaitan dengan saya ada menyiarkan satu kenyataan maaf terhadap Dato' Seri Zahid Hamidi sekitar jam 7 petang ini. Sejurus selepas itu juga, laman-laman blog pro-Umno menyiarkan berita melaporkan kononnya kenyataan maaf tersebut.

Saya menafikan sekeras-kerasnya sebarang kenyataan maaf. Saya tetap dengan pendirian sebelum ini bahawa perkara ini akan diteruskan di mahkamah dan saya tidak akan berganjak dari terus membawa soal salahguna dana Angkatan Tentera Malaysia.

Kenyataan tersebut adalah palsu, berniat jahat dan direncanakan oleh laman-laman blog pro-Umno bertujuan memfitnah saya dan mengelirukan rakyat. Apabila mereka tidak dapat berdepan dengan pendedahan-pendedahan yang memalukan pimpinan mereka, laman-laman ini secara tidak beretika menggunakan muslihat untuk menggodam akaun dan laman-laman berkaitan Pakatan Rakyat, termasuklah laman-laman pimpinan Pakatan Rakyat dan laman Facebook.

Laman Facebook saya adalah yang kedua dalam tempoh dua hari yang digodam, selepas laman Facebook YB Azmin Ali, Timbalan Presiden KEADILAN. Ini juga rentetan kepada siri godaman terhadap laman Malaysiakini setiap kali ada perkembangan politik penting negara yang merugikan Umno/Barisan Nasional.

Saya mengutuk sekeras-kerasnya muslihat dan tipu helah yang digunakan oleh cybertrooper Umno ini kerana ia tidak beretika dan memfitnah. Sikap pimpinan Umno yang berdiam diri menunjukkan mereka juga sama-sama mendokong muslihat dan tipu helah kotor ini.

Saya sekali lagi menegaskan bahawa saman Dato' Seri Zahid Hamidi akan saya jawab di mahkamah. Isu salahguna dan penyelewengan dana LTAT dan kebajikan anggota angkatan tentera yang diabaikan tidak boleh dipadamkan dengan muslihat jahat dan tipu helah cyber seperti ini.
Kalau benarlah Rafizi menyatakan beliau menjadi mangsa kerja menggodam laman Facebook, kenapa beliau tidak membuat sebarang laporan polis...?
Jika dibaca dari satu sudut yang lain, tidak mustahil Rafizi sebenarnya KANTOI apabila beliau ingin memohon maaf... Kantoi dengan maksud beliau telah dimarahi pimpinan utama PKR...?
Jadi untuk menngambil jalan mudah maka Rafizi hanya perlu salahkan UMNO dan Barisan Nasional....! Yang jahat semuanya UMNO.....
Esok kalau kucing berak kat pintu masuk rumah Rafizi maka yang bersalah adalah UMNO dan Barisan Nasional

8 comments:

Anonymous said...

Dia belajar semua taktik tu dari bos haprak dia.

Anonymous said...

Saman..Saman.. Saman dia Pak Zahid.Teach him a lesson so that next time he will do his homework before he brings out issues.Bikin malu MCKK aja,la ini WAWA terikut-ikut

kucin tomey said...

memang selayaknya umngok setaraf ngnn taik kucen hikhik

Anonymous said...

Kucen tomey @ kucen kurap @ kucen gemok yang suka berak & kencin merata ni penyokong PR yg xde idea nak spin....

Anonymous said...

Memang tidak dapat disangkal lagi sememangnya UMNO jahat & haram jadah

Anonymous said...

kesian pencacai aljubori, Allah anugerahkan mata, tapi tidak dapat melihat, di kurniakan telinga pekak, ada akal tapi otak melopong, kosong dan jam tak dapat berfungsi. kesian sungguh, mereka belum kenal betul siapa sebenarnya Anwar Ibrahim. kesian

Anonymous said...

kesian pencacai altantuya, Allah anugerahkan mata , tapi tengok porno , dikurniakan telinga tapi dengar lucah, ada akal tapi asyik buat fitnah. kesian sungguh , mereka belum kenal siapa sebenarnya Najib Razak. kesian

Anonymous said...

Kalau Amporno, bukan gay..
Kalau PR, semuanya gay..

Pemimpin PR semuanya masuk realiti show kot, nak pegi mandi pun Amporno amik gambar.. Tu yang tak sempat nak jimatkan duit hutang 500 bilion tu.. :)