Wednesday, January 16, 2013

Cerai Bini Nombor 2 Sebab Nak Kawen Baru....? Owh...! Ostad Lendir Badrol Amin...!!


Masihkah anda ingat ‘Ustaz’ PKR Selangor, Badrol Amin Baharom yang pernah ditangkap khalwat bersama Zati Iwani di sebuah hotel mewah di Kuantan, Pahang pada Februari 2012...?


SMS yang sampai kepada kami, mengatakan pemimpin PKR yang memberi kaunseling kepada isteri orang dalam sebuah bilik hotel di Kuantan pada jam 3:00 pagi ini telah melafazkan cerai terhadap isteri keduanya yang dikenali sebagai INA pada 13 Januari 2013 jam 9:00 pagi di Mahkamah Rendah Syariah Hulu Langat, Kajang.

Isteri kedua Badrol Amin Baharom itu lebih dikenali sebagai Inafiona dan dikatakan enggan menemani Badrol Amin ketika pemimpin PKR yang gemar berlagak sebagai ustaz dan orang alim-alim itu disiasat JAIP kerana berkhalwat dengan isteri orang.

 
Kepopularan Badrol Amin mula mendapat perhatian rakyat apabila sangup memberikan kaunseling secara percuma di sebuah hotel di Kuantan pada jam 3.00 pagi. Pada ketika itu, rakyat Malaysia sedang tidur dan dibuai mimpi tatkala Badrol Amin memberikan kaunseling. Lebih dingin lagi apabila kaunseling itu diadakan secara berdua-duaan tanpa ditemani orang ketiga.

Lebih mengejutkan Badrol Amin, serbuan JAIP itu turut ditemani suami kepada wanita yang bersamanya, Zati Iwani.

Bagi mengelak dirinya disiasat lebih lanjut dan cuba melepaskan dirinya, Badrol Amin menyatakan dirinya telah ditampar dan diterajang. Lebih mengejutkan juga hasil siasatan ke atas fizikal Badrol Amin, tiada sebarang kesan-kesan lebam dan luka. 

Penceraian isteri kedua Badrol Amin sekaligus membolehkan beliau ‘berkahwin’ dengan wanita yang ditangkap khalwat bersamanya. Ketika ini kes khalwat Badrol Amin dan Zati Iwani masih berjalan dan dikatakan cuba dipengaruhi politik. 

10 comments:

Anonymous said...

Adakah berkhalwat bererti berdua2an di bilek hotel tanpa orang ketiga??

Kalau mcm tu mcm mana pula kalau yang suka threesome style?? maksud aku dalam bilek hotel bertiga (Sorang lelaki bersam 2 pelacur)??

Anonymous said...

13 FEBUARI 2013 ? Bulan depan ?

Anonymous said...

Kalau mcm tu mcm mana pula kalau yang suka threesome style?? maksud aku dalam bilek hotel bertiga (Sorang lelaki bersam 2 pelacur)??

-----------------------------------

Ostad Al-Juburi kata tu tak jadi masalah, asalkan dilakukan dalam bilik bukan dikhalayak ramai. Kalau nak foursome, fivesome pun boleh. Jadi kalau threesome, foursome, fivesome dah boleh, takkan la berdua dalam bilik tak boleh pulak kot kan? Ape la BN ni, tak sporting langsung....

Anonymous said...

LOri JUal TilaM....Tilam tilaM tiLam Tilam..tilam lama tukar baru..tilam lama tukar baruu..tilam lama tarak kaww..tilam baru ada kaww kaww!!

Anonymous said...

..elok lah dia nikah.. kan sunnah Rasullullah saw tu.. in fact talaq / cerai itu juga halal.. antara perkara yg halal tetapi dibenci ALLAH SWT..

Anonymous said...

begitulah ustard PandiKuttyRakyat.

Anonymous said...

Badrul amin pemimpin Pkr gila air lendir...

Anonymous said...

Pandai kamu la Bedol.... ! Kamu bijak.... ! Putar lah - macam ostad kamu tu....

Anonymous said...

Tu bkn lg khalwat tp berzina lah! Bedol btl la.

Anonymous said...

syukur dah kahwin, namun xsedap dengar..bergelar ustad sangup bersama dgn isteri org...bak kata pepatah ibarat ketam mengajar anaknya berjalan.