Thursday, January 24, 2013

GEMPAAR..! Anwar Sakit Dada Melihat Najib Bersama Anak Almarhum Komander Briged Al Qassam, Ahmed Al-Jafari Di Gaza.... [Video Inside]

Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau mengikut gerak hati apabila mengambil keputusan untuk melakukan lawatan ke sini kerana ingin melihat sendiri penderitaan dan kesengsaraan rakyat Palestin.

Perdana Menteri berkata, walaupun selama ini Malaysia memberikan pelbagai sokongan dan bantuan, namun sokongan itu akan lebih bermakna jika beliau menjejakkan kaki ke bumi Palestin.

"Justeru saya lakukan lawatan ini yang dianggap bersejarah memandangkan inilah kali pertama seorang Perdana Menteri Malaysia melawat Palestin," katanya.

Beliau yang dalam lawatan kemanusiaan ke sini berkata demikian ketika berucap dalam pertemuan dengan Kabinet Palestin semalam....

Najib tiba di kawasan sempadan Rafah di wilayah Palestin kira-kira 10.40 pagi (waktu tempatan) atau kira-kira (4.40 petang waktu Malaysia).

Ketibaan Najib disambut Perdana Menteri kerajaan Hamas di Gaza, Ismail Haniyeh di kawasan sempadan.

Lagu kebangsaan Malaysia, Negaraku dan Palestin berkumandang selepas itu.

Najib juga memeriksa kawalan kehormat Pasukan Polis Palestin dan mengadakan perbincangan dengan Ismail di Pusat Pemeriksaan Imigresen Rafah.

Bilakah agaknya Anwar Ibrahim akan berani jejak kaki dibumi Palestine...?

Apakah Anwar akan ada keberanian untuk berbuat demikian sekali gus sudah pasti akan menyinggung perasaan para Al-Yahoods Yahudi Lahantullah....??

Siapa akan mempercayai bahawa Anwar ada keberanian untuk membuat kunjungan ke bumi Gaza..? Marilah kita tonton video klip dibawah yang penuh dengan kesemua jawapan kepada kesemua persoalan persoalan tadi....11 comments:

Anonymous said...

..gay tua kutuk selalunya perlukan dato eskay untuk ke mana mana.. hehe.. senang nak cilok.. taqbir!..

suhaili ismail said...

Hah...pa lagi...bawa sekali sekutu sekutu kafir pembangkang kamu tu...tunjukan pada dunia dan yakinkn pada nicky najis yg kamu anugerah Allah dan bukan ygdilaknat.. .

Anonymous said...

ANUwar cume brani brperang n beradu minda n tenaga bila tanpa pakaian...dia lebey hebat tang menggunakn senjata celah kangkang dia jer...

N ajis pon cume brani bila depan media jer..tang mengutok n mghina UMNO/BN tapi tang DAP trs TELOQ masok kedalam....

Anonymous said...

Bila Nuar Jubor dan Isteri pelakun murahan akan jejak kaki di bumi Palestina. Kanak2 Palestina tidak sabar menanti kehadiran Suami Isteri Anukerah tuhan, Imam Mahadi PgayR Sekeluarga, pejuang keselamatan Israel. Dan Kanak2 Palestina akan merejam Nuar Jubor sekeluarga, sperti mereka merejam askar2 Yahudi Zionits demi agama, bngsa dan negara. Apakah Nuar Jubor sekeluarga ada berani?

Megat Alam Gempita said...

Itulah fuckatan...
Bodoh tak boleh diajar
Cerdik tak boleh diikut
Sesat tak boleh ditunjuk
Bahlol tak boleh dibentuk
Hidup menyusahkan orang...

Otober 2012 sebelum ni Emir Qatar Sheikh Hamad Khalifa masuk ke Gaza kerana ia bersempadan dengan Mesir. Najib pun ke Gaza kerana dimaklumkan oleh para diplomat dan anggota perisikan keselamatan Malaysia, Mesir dan Palestin tak selamat jika lawat Tebing Barat. Februari 2013 ni pula PM Tunisia akan melawat ke Gaza. Dia pun menerima nasihat yang sama.

Alahai bodohnya PAS dan juak sefuckatan isu keselamatan di Palestine. Sebab tu Allah tak benarkan orang tak cerdik perintah negara!

Afiq KLtown said...

Teruskan perjuangan DS Najib. U r my hero.. kami semua sentiasa menyokong kepimpinan anda, 1 malaysia tolak fitnah pakatan rakyat. hidup pm !

Anonymous said...

Sokong!!!!

Anonymous said...

Budak PR2 yang tahap TAKSUB, FANATIK, EKSTREM N BONGKAK, kalu dengar ucapan Anuarrr Al-Juburi ni nak dengarkah? Dah cakap berkali2 pun masih gak buat2 bodoh n tolol, serupa macam cakap kat ANJING YANG TERSEPIT. Jawapan yang ada macam biasa hasil dari TARBIYAH DOKTRIN KRONIK UMNO, still guna jawapan yang sama UMNO. Adoiii tak bosankah jawapan macam ni. Tapi tak malu usung nama UMNO ABU (jumpa orang2 PR bawa ABU tu, cakap kat diorang eee muka tak malu usung nama UMNO hehehe) siap nak berdoa pun guna nama UMNO. Nilah jenis muka tak tahu malu again macam ANJING YANG TERSEPIT, bila bagi lepas mulalah nak gigit balik hehehe..

Anonymous said...

B-eNd= Tanda tanda orang gila kuasa, gila isim n gila babi nak pi Putrajaya

Anonymous said...

BERTANGGUNGJAWAB dan BERINTEGRITI KAH seorang pemimpin kalau jawapannya hanya menuding UMNO?

Anonymous said...

Selamat Pagi Cikgu (nyanyi macam upin & ipin)

Budak Tadika: Cikgu macam mana nak eja EPAL, Cikgu?
Cikgu Anwar: UMNO
Budak Tadika: Cikgu satu campur satu jawapannya apa Cikgu?
Cikgu Anwar: UMNO
Budak Tadika: Cikgu kenapa perlu kita minum air cikgu?
Cikgu Anwar: UMNO
Budak Tadika: Cikgu, lepas huruf Alif, apa huruf lagi Cikgu?
Cikgu Anwar: UMNO
Budak Tadika: Cikgu boleh tak saya guna tulis PENANG?
Cikgu Anwar: Yang tu baru bukan UMNO, ni ko kena tanya TOKONG SEGALA TOKONG LIM GUAN ENG
Budak Tadika: ? ? ?