Monday, January 28, 2013

Jawatan Azmin Ali Lebih Tinggi Dari Majlis Syura PAS...? JOM Kita Tonton Video Klip Ini....

Dah macam buaya tak ada gigi melihatkan nasib melanda Majlis Syura PAS yang langsung tidak mendapat pengiktirafan dari mana mana pimpinan tertinggi PKR dan DAP....! Saksikan video klip ini,

6 comments:

otaistillkick said...

isu kalimah allah dah selesai ...yang belum selesai adalah bila penyokong bn tidak tau siapa yang meluluskan kebenaran tersebut...dan mereka terkejut bila di siarkan.

Anonymous said...

moralnya...hadi dan nuar kta and pok nik kta kalimah Allah boleh digunakn oleh kapir harbi..tiba2 mjlis syura kta x boleh..dan2 pok nik kta xboleh jugak.hadi dh nyorok dlm tong beras..no komen.mnikus..he.he.islam ramai kt mslaysia ni..kita tengok pru13..Allah murka..ikutlh kataa dap tu..org islam leh ikut arahan org kapir..dunia dh akhkir zaman.

parangpanjang said...

Assalamualaikum.
Mohon untuk pautkan link blog kami http://parangpanjang.blogspot.com di blog tuan.
Blog tuan telah dipautkan di blog kami.
Terima kasih.

Anonymous said...

..tinggi tinggi yb jamban pun maseh dia di bawah gay tua what.. hehe.. taqbir!..

Anonymous said...

Tak kena tak leh kot bro ?

Anonymous said...

Selesai sudah "kononnyalah", takpe asal ko bahagia hehehe bahagia dengan KAFIR TIGA SUKU.