Wednesday, January 30, 2013

Tentera Perang Siber UMNO Masih Lemah...? Bloggers..., Facebookers...., Twitterers.....


10 comments:

Anonymous said...

BN semuanya masih lemah lambat sebab pemimpin masih ???? Siapa akan menjadi calon itu sebabnya., pembangakang sejak 2007 meka aktif dan hujah yg d beri logik dik akal..yg kurang waras..tp masih yg waras akal boleh terima..sebab meka da spin benda tu sekian lama so da jadi batu d kepala org yg waras..Najib kata da masuk gera 5 hehe itu maklumat salah dari pembodek beliau..

Anonymous said...

Takboleh nak kata apalah Bro...nak tak nak mungkin kena bagi kemaafan sikit kpd beliau. Mungkin dia baru nak mesra media blogging, facebooking dan tweeting neh....yerlah kan kita tau dia dari dulu memang sibuk banget...sesilap h/p dia pun tak lah se uptodate macam kita2 sekarang neh....betullah kalau dia kata pakar siber UMNO kena tingkatkan kekuatan. Bagi teman GAP dan sekutu2nya pun dah cukup super power dah.... mana bleh nak celen cyber troopers pembangkang kat bab fitnah memfitnah tu....

kakbedah said...

lembap???? korang biar betul.... aq tgk sekarang nie kebanyakkan blog2 yg ramai pembaca boleh dikatakan majoriti dikuasai oleh pro BN dan akan datang nie akan timbul lg banyak blog kerana org ramai sedar yg perjuangan pencacai fucktatan itu hanyalah sia2 sahaja.........

Anonymous said...

kepala bana la makcik muLot becokkz nie...
dia tau ker apa dia cakap meraban nie..???
cyber media bn dah steady la makcik bodoh woi..!!
aku tgk kerja kuat bloggers masa 7 pilihanrayakecil terakhir yg bn memang semua sebab bloggers umno memang power
jgn lupa siapa bogelkan cikgu mala masa pilihanrayakecil tenang
tu ha gbr nik ajees bagi duit masa pilihanraya galas, bukan ker mainan bloggers umno..??
blogger otai gap main gbr zaid ibrahim minum arak masa pilihanraya huluselangor sampai kuar muka depan utusan mesia...
skrg nie pun media utama tv3, utusan byk tgk hasil kerja bloggers umno
jgn lupa video seks anwar saper punya pembongkaran kalau bukan papa gomo
makcik mulot becoks nie gi isap icecream laaaa
suker ati mak bapak kao jer nak bercakap

Anonymous said...

ITULAH YANG KAWAN MAKSUDKAN DENGAN "mana bleh nak celen cyber troopers pembangkang kat bab fitnah memfitnah tu...." MAKSUD KAWAN CYBERTROOPERS PEMBANGKANG CUMA HANDAL BAB FITNAH DAN NAMPAK HEBAT DIKALANGAN MEREKA JER, YANG TU DAH TENTULAH CYBERTROOPERS UMNO TAK MAU MENGALAHKAN MEREKA DALAM BAB MEMFITNAH. YG PASTI CYBERTROOPERS UMNO DAH PADA TAHAP TERTINGGI DAH DAN AKAN LIPAT GANDA USAHA SESUDAH PRU13 DI UMUMKAN.

bro jinggo said...

apa tweet handle mak cik ni??? mcm x wujud je...

Anonymous said...

Blogger pro hebat? lagi hebat kalau bergerak dibawah satu bumbung.

Blogger Pro UMNO kena berani buat tramsformasi iaiitu buang benda2 lucah.

Anonymous said...

BLOGGER pro UMNO berpandukan FAKTA[apa yang berlaku]..BLOGGER pro PEMBANGKANG berpandukan PERASAAN[marah tak tentu pasal].

Anonymous said...

Yang penting semua orang UMNO tahu yang cybertroopers ini blog kaki fitnah. Tiada masalah beb.

Anonymous said...

Puak pembangang dia create beratus id tapi orang yang sama jerrr..hahah kita kenal jugak sekoq dua tuhh..kalu kita detect ID dia ahaha mau gelabah bewak jadinyaaa