Thursday, February 14, 2013

Aiik..! Nicky Ajeez Pun Sambut Valentine's Day...?


9 comments:

Anonymous said...

Menyampah tengok muka paderi tua ni. Dari nak tengok muka paderi tua ni baik lagi aku tatap muka Abby Abadi ... sejuk dan nyaman.

Anonymous said...

N Ajis neh sambut valentine buleh tapi sambut maulid Nabi kerje bidaah.....

Tukarla dia dari Murshitdol jadi POPE kat Vatican City sanun....xpon pasai dia kalo cakap omputeh dia jadi POPEye da sial man pon jadi la....toot tooot...

Anonymous said...

DIA[nik aziz]sanggup jual tanah[seluas PUTRA JAYA]dikelantan dengan dua orang anak saudara CHENG PENG[bekas parti kominis malaya]yang kini berada dithailand.

Anonymous said...

Sorry la brother - Vatican pun tak boleh terima orang tua gila ni boleh tungging langgang Rome dibuatnya nanti-mana tidaknya asyik putar belit memanjang

Anonymous said...

Nik aziz sudah berkawan ngan kafir harbi Dap semua boleh...jual nama allah pun boleh.

Anonymous said...

si-tua gila terkutuk haramjadah.

Anonymous said...

Sukati mak bapak dia lah nak bagi bunga ke, coklat ke..

Lu tu macam la hebat sangat.. Pegi daaa mangkruk hayoon!

Anonymous said...

kalu masa nik aziz dulu dia nampak macam ni tentu dia kata ikut cara org kafir jadi kafir....ndak2 kalu yg buat tu ulamak dia nanti maki ni ulamak umno...ulamak jahat...le ni sebab dia pun dah berkawan dengan kafir...dia pun ikut macam tu juga....alahai tok tua ulam mak...ni nak panggil ulamak apa...

Anonymous said...

It is also a good idea to avoid any accidents, slips or falls.
You must know the different points that you want from a gaming just before you
acquire 1. The students are imparted cost-effective training into experiencing and learning how situations
of emergency can be handled. If you are running your simulator for commercial
purpose and there are people playing with their own golf clubs, ask them to wipe their clubs with a wet
clean piece cloth. It features its own unique economy in which
players can buy and sell things they make and so on, several real world companies are actually getting into the game to offer services, such as H&R Block.