Thursday, February 14, 2013

Anwar Yang Pecah Belahkan Orang Melayu...!!

Nasihat daripada Tan Sri Zaman Khan bekas Pengarah CID Bukit Aman kepada Bapak Pembohongan Negara yang terunggul....JOM kita saksikan

3 comments:

Anonymous said...

Dap telah menggunakan anwar untuk pecahbaelahkan melayu. Dap tidak perlukan pas dalam pakatan maka sebab itu banyak isu ditimbulkan untuk melayu pas dan umno berpecahbelah. Bila melayu pecah belah dap harap sokongan cina yg padu akan menang dengan sedikit bantuan Pecacai pkr. Dap hanya takut dan gerun kalau pas dan umno bersatu kerana jika ini berlaku apapun strategi dap dan pkr, Umno/BN dan Pas akan berjaya. Dap mahu pas out of pakatan tapi tidak bersama Umno supaya undi melayu pecah. Herannya pimpinan pas sanggup jual ugama kononnya nak dapat tempat dalam pakatan tapi pakatan pandang mereka macam sial.

Anonymous said...

Then, wajib dengar lah cakap orang tua ni? Wajib ke? Suruh bini pakai tudung dulu.. Jangan mikir nak beli cincin dan handbag lagi..

Anonymous said...

Betul tu....Org Islam jgn ada dendam...UMNO/BN tak pernah dendam ke dgn parti lawan...Jgn ckp psl dendan maka ditujukan kpd pembangkang....UMNO terpelihara ke dari sifat dendam ni??????