Sunday, February 24, 2013

DATUM Jelatek Proses PKNS Gadai Melayu...!! Haa HaAA HAaa... HOoo HooOO Syioknyerr

Lelong.. Lelonggg...!!

Melayu dah kena gadai, Melayu dah kena lelonggg..... PKNS yang dahulunya berperanan mengangkat martabat melayu kini sudah menjadi pencacai barua untuk mengkayakan pelabur pelabur dari Singapura demi tembolok chauvanist DAP.

Kerajaan Pakatan Negeri Selangor sedang rancak mahu melaksanakan sebuah Projek Megalomania yang terletak dikawasan penduduk melayu di Keramat dalam DUN Hulu Klang, dibawah Parlimen Gombak.

Pembangunan MEGA ini akan menyaksikan orang melayu pesekitaran situ akan dihalau seperti anjing kurap..! Merempat ditanahair sendiri kerana mahu mengkayakan kaum sepet dari Singapura dan China. Kununnya mereka adalah pelabur asing yang sangat prominen, tetapi sebenarnya inilah dia proses pengusiran kaum melayu secara sangat halus...

Yang menjadi peliknya, projek MEGA yang mahu membinan beberapa bangunan pencakar langit menelan harga berbilion ringgit, lantikan syarikat pemaju untuk projek ini sangat meragukan dan tidak mustahil berlaku penipuan dalam kerajaan negeri Selangor bersama PKNS.

Sebuah syarikat hanya dengan modal berbayar R2.00 sahaja, malah tidak pernah ada sebarang proses Audit Account telah terpilih... KLIK SINI 

4 comments:

Anonymous said...

Kalimah Allah ta'ala senang2 ja depa gadai, inikan pula tanah milik melayu..... Mampos kita mcm ni

Anonymous said...

umno dok gadai mcm2 hak org mlayu xnak plak ko kecohh...apa pun umno la ni d hujung nyawa...wakaka

Anonymous said...

Umno jual kepada orang Melayu. Busuk2 pun orang Melayu. PKR jual pada Cina. Cina Singapore pulak tu. Dulu kerajaan bercadang (hanya cadangan) membangunkan Kg. Baru tapi ditentang habis2an oleh pembangkang dan cadangan projek itu diberhentikan, tapi sekarang pembangkang jual Dato' Keramat pada Cina. Projek yang mengugat kaum Cina dan keling boleh dibatalkan tapi projek mengugat kaum Melayu diteruskan. Pembangkang memang jual bangsa.

Buat sembahyang hajat ramai2, Insyaallah, Allah akan melindungi kaum yang dizalimi.

Anonymous said...

JAHATNYA JIBBON AL JUBURIN/ANALSEKS AL TAN TU YA...!!