MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Thursday, February 7, 2013

HaaA... HaaAA... HaaAAA...!! Nik Ajees Dah Jadi Tukang Basuk Berak Karpal.....

JOM kita saksikan video klip dibawah ini....

Semoga PAS akan segera tinggalkan Pakatan Pembangkang yang selama ini hanya mahu menunggang pimpinan PAS yang BahoL dan ToLoL....



16 comments:

Anonymous said...

Oh, sekarang saya sudah faham.. Ambeno beriya-iya mahu PAS keluar dari Pakatan untuk lemahkan Pakatan.. Supaya mereka boleh menang PRU..

Nak tanyalah, memang sah lah ye parti lain tak boleh memerintah Mesia ni sampai Kiamat, kecuali Be End? Kalau tak boleh, kiranya buat PRU ni sekadar cukupkan syarat ajelah ya..? Sebab hanya Be End aje yang nak memerintah dan kekalkan kuasa AT ALL COSTS.. Tak gitu?

Kenapa di UK parti Konservatif dan Parti Buruh boleh saling bergilur memerintah.. Oh, kerana rakyat UK lebih bertamadun agaknya..

Anonymous said...

Jawapan utk anon kat atas.

"YA.."

Anonymous said...

Bro di atas,

Mungkin la satu sebabnya ada lah rakyat UK lebih bertamaddun dari rakyat Mesia...tapi sbb utama adalah rakyat marhaen yang lain di Mesia ini bimbang orang2 yang otak bangang macam puak2 hang ni memerintah... lagi hancur ler Mesia...tak gitu?

Anonymous said...

Dekat UK.. Undang undang homoseks baru diluluskan.. UK lebih bertamadun kew???

Pakatan x pandai memerintah negara.. Macamman nak undi pakatan bro..

Jalan2 dkt selangor belubang lubang... dari 2008-2013..

Nak dekat pilihan raya pun x repair lgi..

Anonymous said...

macammana nak repair jalan? kerajaan pusat tak bagi bantuan.

Anonymous said...

Apasal pulak salah kerajaan pusat?Korang bukan main gatal nak perintah negeri. Abis tu nak minta tolong krajaan pusat pulak. Tak malu ke? Muka mana taruk?

Anonymous said...

apa nak buat...dah ditakdirkan PAS adalah sebuah parti yg bodoh dan rela diperbodohkan...ahli ramai tapi semua hanyalah taraf kuli kpd pkr dan dap...

Anonymous said...

hidup BN....Moga Allah makbulkan PRU 13 kita menang besar....BN lebih beyond untuk rakyat.

Anonymous said...

Lawak betullah Anon Thursday, 07 February, 2013 dia amik negara UK sebagai contoh model negara moden. Ehem UK tu negara apa??? Negara ISLAM???
Pilah duk UK baru ko jadi orang bertamadun hehehehehe....oppsss lupa lebih ISLAM dari MALAYSIA...

Satu lagi Anon Thursday, 07 February, 2013
Camner lah nak memerintah negara camni kalu asyik2 nak minta bantuan PUSAT. Esok lusa nanti kalu memerintah negara takkanlah nak minta idea ANWAR nak pinjam sama IMF??? Kena ingat gak 4 negeri tu memang dah maju sebelum PR memerintah negeri. Infrastruktur dah tahap kelas DUNIA tapi diuruskan oleh kelas LOW CLASS. hmmm kesian...

AT ALL COST WE MUST DEFEND THIS COUNTRY FROM YAHUDI n "YAHUDI ASIA" (SINGAPORE)...

Anonymous said...

apa yang dimaklumkan bahawa negeri SELANGORLAH yang paling banyak sekali mengumpul hasil dalam negeri berbanding negeri lain.baiki jalan dalam negeri adalah urusan negeri itu sendiri.kena guna duit sendiri.kalau jalan dalam negeri selangor masih lagi berlubang sehingga sekarang tak dibaiki lagi apa cerita.mana perginya duit2 itu.rakyat selangor sepatutnya kena bersuara akan perkara ini.

Anonymous said...

Machamana Pusat nak bagi pada penyamun2?

Anonymous said...

Inshaallah kita perangi kaum Dajjal Dap Pkr dan Pas...walau pon terpaksa guna parang panjang yg berukir nama Allah dan Muhammad bagi memenggal leher2 mereka nnt...

Seronok juga rasa nya...

Anonymous said...

Umno tk heran pun pas dlm pr @ kuar pr..pas x kuat mane pun..jgn la syok sendiri..umno mintak pas kuar pr sebab sejak pas dlm pr nmpk sgt agama Islam semakin diperkotak katikkan..Islam diletakkan di tahap paling bwh skali & dihalalkan oleh pas..jd demi menjaga maruah agama elok la pas kuar pr..itu pun kalau masih ada secebis otak..

Anonymous said...

Aku biase dgr org2 pr bodo..tp x sangka pulak bodo giler mcm ko ni..kalau sembang pasal ekonomi kononnye ekonomi slgr paling hebat..tp nk repair jalan pun mintak sedekah ngan krajaan pusat..kahkah..utk pgetahuan ko krajaan pusat mmg ade bg peruntukan utk maintanance jalan raye..mane pegi duit peruntukan tu ye?Ce cube ko tgk dlm poket suar kaled gagap..ade x?

Anonymous said...

Parti paling hebat di dunia adalah parti Be End kerana berjaya mambalun selama 56 tahun.. Takpe, Hosni Moorabak pun balun kena seumur hidup je. Tara papa punyiaaa.. Hehe..

Rasanya aku pi Johor baru ni jalan dia pun 2 x 5 je macam jalan-jalan kat Selangor.. Takkanlah Khalid nak keluar tiap-tiap malam check jalan mana berlubang.. Yang penting ekonomi tak kena balun.. Tu yang Ketua Audit kata bagus tu.. Eh, bak kata Be End, Ketua Audit tak boleh pakai.. Biasa la tu.. Standard lah Be End kan..

Anonymous said...

Yang wajar diperangi oleh kita adalah kumpulan pembalun duit rakyat yang 7 keturunan makan pun tak habis.. Anak-anak depa minum air setan macam minum teh tarik.. Wanita boleh dijual beli walaupun muka pecah rumah bukanlah hensem sangat pun..

Bodoh punya orang Ameno.. Bebal abadi sungguh!