MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Monday, February 11, 2013

HuaaAA... HuaaAaa... HuuuAaa....!! Chegu Bard Biol Kata Lautan Manusia Sambut Najib Di Pulau Pinang Telah Dibayaarr. Piiraaah PKR Dah KetaQ


50 comments:

Anonymous said...

Are you ready for PSY?.... Yesssss
Are you ready for BN?.......Noooo

Mana najib nak letak muka . majoriti rakyat dah tak nak pada BN.

Pencaci UMNO , sila komen peristiwa tadi di Pulau pinang. Ternyata gula-gul;a Najib tidak menjadi. Tanda-tanda UMNO & BN akan berkubur pada PRU-13

Anonymous said...

Pencacai PR,

Hahahahaa... Tanda2 pukulan maut BN telah semakin terasa...

Baru dapat perintah sepenggal pun dah huruhara macam nak giler...!

Dulu Pak Lah kepten BN... Sekarang Najib, weyy..!! Lain teknik.., lain aura...

Anonymous said...

Saya setuju.. Berharap BN kekal memerintah..

Anonymous said...

mimpi ngeri buat Najib di P. Pinang. Mampuslah BN kali ni. masa dah tak ada Brim dah bagi , sokongan pd najib makin merudum, bahkan dimalukan lagi. sejarah telah tercipta di mana seorang pemimpin negara dimalukan oleh orang ramai. najib silap , ini bukan PAU . hehehe , senangnya hatiku rakyat menolak Najib secara total

Media Shah Alam said...

Bawa satu perakam video lepas tu berpakat duduk dekat dengan perakam video lepas itu laungkan no dan yes.

kelakor gilo....rasanya leh masuk lawak tepi kolam

Anonymous said...

pencacai UMNO sudah sasau sekarang, ingat kehadiran PSY , dapat menambahkan sokongan pada Najib , tetapi amat menyedihkan, Najib telah dimalukan. syabas rakyat P.Pinang , anda membuktikan diri anada mempunyai maruah yang tinggi. Bukan macam pencacai UMNO, yg tiada maruah , otak mcm lembu NFC yg tinggal di KONDO.

Are you ready for PSY... YESSSSSSS
Are you ready for BN.... NOOOOOO
Hinanya Najib sekarang ni.hehehe

Anonymous said...

“Are you ready for PSY?.... Yesssss
Are you ready for BN?.......Noooo

Mana najib nak letak muka . majoriti rakyat dah tak nak pada BN.”
Komen saya…
Rakyat Penang kaum bukan Melayu tidak dapat menerima seorang pemimpin Melayu bersama-sama membantu menerajui Penang.. Walaupun calon BN yg diletakkan adalah kaum bukan Melayu, tapi segala dasar2 yang melibatkan kepentingan rakyat terutamanya yg melibatkan kaum Melayu perlu dirujuk kepada pimpinan tertinggi yang majority diwakili oleh kaum Melayu… Secara langsung kepentingan pihak kaum Melayu akan terpelihara…
Manakala pihak pemerintah kini dari parti pembangkang, apabila merujuk kepada kepimpinan tertingginya yg terang-terang majoriti diwakili oleh kaum bukan Melayu, sudah tentu suara untuk mempertahan kepentingkan kaum Melayu hanya tinggal pada bisikan sahaja…

FIKIR-FIKIRLAH!!!

Anonymous said...

Pemimpin-pemimpin UMNO tiap-tiap hari kata kaum Cina semakin menyokong mereka. begitu mudahnya pemimpin UMNO ditipu hidup-hidup oleh pencacai UMNO. Sekarang najib tangguh lagilah PRU , sebab totally kaum cina sudah tak nak pd BN & Najib. Cai UMNO, apa rasa sekarng. Mahu memperbodoh diri lagi ke? Memang dasar tak ada maruah cai-cai UMNO

Anonymous said...

PR sebenarnya dah terdesak sgt skrg sbb rakyat akan menolak muka tak berseri lagi anwar ibrahim lepas ni leh gali kubur sbb politik beliau akan berakhir..stakat penang kalah biar ler cina situ duk bawah DAP sbb tapi negeri lain dan pusat BN pegang

Anonymous said...

PR sebenarnya dah terdesak sgt skrg sbb rakyat akan menolak muka tak berseri lagi anwar ibrahim lepas ni leh gali kubur sbb politik beliau akan berakhir..stakat penang kalah biar ler cina situ duk bawah DAP sbb tapi negeri lain dan pusat BN pegang

Anonymous said...

Bila dilihat dlm youtube.semua video dari 1 org yg sama je tapi dishare oleh pencacai pr yg lain.hahahahaha mmg modal takda pencacai pr nih.bodoh nak mampuih

Anonymous said...

Nampaknya video sengaja dirakam untuk mengeksploitasi apa jua situasi dalam majls tersebut dengan tujuan untuk memalukan najib. Kaedah sebegini pernah digunakan dalam perhimpiunan haram bersih. Dalam satu rakaman video yang dibuat oleh mereka, ada suara asing yang menjerit seolah-olah ada mangsa yang terperangkap di bawah kereta polis. Sedangkan dalam rakaman sebenar polis,langsung tiada seorang mangsa pun yang terhimpit di bawah kereta polis.

Anonymous said...

tak pelik sebenarnya klu kaum cina masih tidak sokong BN bedasarkan gerak kerja gerakan dan mca.. namun belum tentu BN kalah kerana zaman paklah yg lemah pd 2008 still bleh menang.. apatah lg zaman la ni.. munkin kalah di penang tidak di negeri lain.. dan kekalahan di penang kebanyakkannya kerusi gerakan.. kerusi umno, banyak BN sapu.. takpa, lani pelaburan penang dah jatuh.. tggu lg 4 thn, bila peniaga dah rasa merudum ekonomi penang, bleh patah balik ke BN.. sabar...

Anonymous said...

Aku penyokong PAS...walaupun najib tu seagama dan sebangsa dgn aku......tetap aku benci DAp sial....tk sedar diri asal usul.....dr tanah besar cina......dpt kerakyatan..kat sini pu pun dh cukup baik.....babi punya DAP....

Anonymous said...

Penang adalah negeri target dap untuk projek ala singapore. Oleh itu, tidak semudah itu dap nak serahkan penang kepada bn. Orang cina dah jadikan dap sebagai hero mereka. Sama seperti orang melayu yang mengharapkan umno sebagai pembela mereka. Orang cina sekarang nampaknya semakin tebal sifat ultrakiasunya apabila dah mula mengungkit pasal hak istimewa orang2 melayu dan ketuanan melayu. MCA dan Gerakan nampaknya masih lemah untuk menumbangkan dap di penang.

Anonymous said...

cai-cai UMNO , baru nak mengaku , mmg payah BN nak menang di Penang. semakin PRU , semakin jelas BN akan tumbang. Insyaallah.
Selepas PRU nanti , ramailah bekas-bekas menteri UMNO , akan berpenghuni di Penjara Sungai Buluh atas kesalahan yang mereka lakukan ketika berkuasa

kakbedah said...

fuckatan dah terberak dalam seluar sbb rakyat dah menunjukkan sokongan yg x berbelah bahagi terhadap BN... org penang pun dah tau membezakan pemerintahan yang paling layak utk negeri kat situ...........

Anonymous said...

Idup dap. Sbb dap bagus sgt. Dap hormat sesangat kat agama kt. Byk dia bg derma kat masjid2. Pas2 parking kat penang semua free mcm dia janji dl. Mmg bes lah dgn dap ni.

Anonymous said...

Aku sokong mu.. Baguih2..

Anonymous said...

Ada lagi cai-cai UMNO yg berfantasi mcm kakBedah. Tanda-tanda BN & UMNO dah nak mampus

Anonymous said...

Macsi DAPig..

Anonymous said...

Macai DAPig..

Anonymous said...

Dap byk tlg melayu. Melayu penang la ni semua kaya2. Pakai keta mewah2. Mn ada pakai keta malaysia dah. Semua import. Warung melayu pun mn ada dah tepi2 jln. Tinggai cina ja meniaga kat tepi2 jln. Melayu dpt kdi free. Ayaq free, elektrik pun free.naik bas pun free pusing penang. Sbb kan da btau untung sj sampai 200 juta setahun. Sbb 2 la taman kat simpang 4 dia bg adik dia jg. Rumah murah. 2 tingkat br 80k ja. Mampu milik. Penuh org melayu beli.

Anonymous said...

Igt perhimpunan yg hnya bbrpe percent dr rkyat penang tu dh boleh judge BN kalah ker ha macai DAPig?

Anonymous said...

2 la kan. Diaorg x tau dap byk berjasa kat org melayu.

Anonymous said...

Aku pon sokong mu..baguih2.

GotYou! said...

Bard? Bard mana? Ooooo bekas cikgu tarak otak tu? Kahkahkahkah.

GotYou! said...

Bard? Bard mana? Ooooo bekas cikgu tarak otak tu? Kahkahkahkah.

Anonymous said...

Hidup DAP! Hidup Lim Kit Sial! Ooooops!

Anonymous said...

Hidup DAP! Hidup Lim Kit Sial! Ooooops!

nazir said...

Wehh ternyata video tu dah di edit suara...

sebenarnya yang kata YESS tu lebih gemuruh dari yang kata NO...

Video tu dah edit suara yang mana org yang kata YESS di perlahan kan tetapi yang kata NO di kuatkan..

PR selalu ingat org melayu boleh ditipu... silap bebb...


Lepas ni PKR GO TO HELL......

GotYou! said...

Hahahaha Pakatan Rebah apa yang mereka tau selain memfitnah dan menipu? Dah agak dah. Hidung nak tinggi tp cirit menjejes dr lubang bontot sendiri pum tak perasan! Terdesak sangat ke dah woiiii?

Anonymous said...

Kalau yg komen tu, ada akal, melayu...dan skong sgt2 DAP... mmg bodoh, bebal sgt2. Seronok sgt2 la parti diterajui melayu lingkup. Bersorak sungguh2 utk parti DAP. Buta bebenor. Org2 mcm ni....dungu. Tau maki org....DAP tepuk blkg dh seronok. Sdih sungguh tngk....betapa bodoh sebhg bangsa ku sendiri.

Anonymous said...

Jangan Lupa Dollah Samdol.. Dia punya cibai lah semuanya terjadi Koh su kun buah sukun da tak di sukai oleh bangsa nya sendiri so mcm mana, Hidup dollah..Kalau dia jadi calon lagi Memang BN ni nak mampos..

Anonymous said...

Kalau setakat "No" tak da hal lah buat Najib. Dulu Najib pun pernah di malukan semasa membuat ucapan di London. Namun beliau steady gak. No problem je. Tetapi yang paling malu besar apabila Ketua Umum Pakatan terlibat adegan sek dengan cina doll. Sampai sekarang tak berani nak saman Datuk Trio. Buat muka kering je. Begitu juga dengan Azmin Ali yang terkantoi dalam jamban. Manakala Pok Nik dan Haji Hadi buat persetujuan kalimah Allah di gunapakai dalam bible. Kemudian buat U turn melalui Majlis Syura PAS. Tapi sampai hari ni beliau malu nak menarik balik persetujuan bersama yang telah putuskan. Manakah yang lebih besar malu nya dalam hal ini.

Anonymous said...

Betui lah kata anon org melayu kaya-kaya kat seberang pulau...kalu ada miskin dua tiga kerat je...depa tak beli makan ditepi jalan...depa makan kat hotel lima bintang...kalu yg jual di tepi jalan kat jalan utama tu bukan org melayu..tah oghang apa pun tak tau.. duduk flat murah macam kat padang tembak tak main la...tauke besar2 depa lah...tokey semua kedai kat pg road tu oghang melayu punyalah tu....rumah besak2 kat pantai molek tg tokong, kat pulau tikus dan banyak tempat lagilah semua rumah org melayu...apa lagi org melayu nak hinghak..banyak lagilah tentang kehebatan org melayu terutama di daerah timur laut...panjang sangat kalu nak dibariskan....

Anonymous said...

Bagi wang orang cina ambil, bagi bantuan sekolah cina mereka ambil, bagi psy mereka ambil, are u ready for BN ..nnooo. Najib kena main dengan orang cina.

Anonymous said...

Yang ko tak fantasi ke...pr lemas

Anonymous said...

YAKIN BN AKAN KUASAI PENANG SEMULA.ORANG2 LIM GUAN ENG TADI TU TAK SAMPAI 5000 PUN,.TU PUN PASAI GUAN ENG MINTA DEPA TURUN IRINGI DIA.
GUAN ENG YG BODOH..PERKAUMAN TERLALU TEBAL..TAK APA LEPAS PILIHANRAYA DAP AKAN TAU BUMI MANA YG MEREKA PIJAK HARI INI.,WALAU PUN MEREKA RASA MEGAH SEBAB ADA TANAH BESAR, TAPI ALLAH MAHA ADIL, DAN AKAN MEMBERI KEBENARAN DAN KEMENANGAN PADA ORANG YG BAIK MCM ORANG MELAYU YG SANGAT BERTOLAK ANSUR...KITA TUNGGU DAN LIHAT MANA 2 BERANAK NI NAK LARI.

Anonymous said...

gua dengar org cina dap bagi org2 melayu p.p rumah mampu milik yg harga rm400,000 sorang satu.. wow banyak baik betul cina dap ni.. untung la melayu2 p.p ni..
gerai melayu yg kena roboh tu cina dap gantikan rumah kedai yg berharga ratusan ribu.. wowwww... lagi untung

Anonymous said...

memang betoi!

kat pulau ni, parking memang free iaitu kat atas rumput padang kota lama, kat atas pasir di tepi pantai.

Orang Melayu kat sini mmg kaya-raya, kami tak main la nak duk rumah flat 300K, kami dok di kondo yg harga juta-juta tu (yg ada private swimming pool tu laa).

Semoga Allah selamatkan masa depan Islam di bumi P.Pinang ni demi anak cucu kami... ameen.

Anonymous said...

Inilah anjing2 bodoh pncacai dapig yg akan myokong dn mmbantu pmimpin dapig mmbawa penang keluar dr malaysia yg mana akan mmbuatkn org mlyu mnderita dihimpit mcm singapork.

Anonymous said...

Are you ready for PSY... YESSSSSSS
Are you ready for PR.... NOOOOOO

Anonymous said...

Berapa banyak keuntungan kau dapat bila dap memerintah? Keturunan dan generasi2 dibawah kau sampai bangga sangat kalau dap memerintah? Kau keturunan sama dgn melayu singapork ke atau kau memang kafir laknatullah.

Anonymous said...

Are you ready for PSY....YESSSSSS
Are you ready for BN.....NOOOOOOOOO
Malunya Najib. ternyata najib semakin dihina oleh rakyat sendiri. Ternyata kaum CINA mmg cerdik, BN beri mereka ambil, tapi undi tetap PR. mampus BN kali ni. Gembiranya aku tidak terperi. cai UMNO akan sesak nafas. semakin nak PRU, kebencian terhadap Najib , UMNO & BN semakin menebal. Syabas Rakyat P. Pinang kerana mengaibkan Najib.= UMNOngok

Anonymous said...

Are you ready for PSY...YESSSSSSS
Are you ready for BN....NOOOOOOOO

Tapi pencacai -pencacai UMNO jgn gundah gulana, walaupun BN kalah dlm PRU-13 nanti, Najib tak akan masuk penjara kerana Kerajaan PR akan lantik najib jadi DUTA KHAS DI MONGOLIA

Anonymous said...

Pecacai pr sudah diajar mau panggil orang mesti bayar jadi dia pikir macam tula...... Bodo sial punya olang.

Anonymous said...

Sokong! Biarkan ah guan dgn angan2nya..biar mereka rasa apa itu erti perit bila ekonomi merundum.. Kerajaan Pusat tolong tengok sama negeri yg menyokong BN..MELAKA JOHOR N9 TERENGGANU PAHANG PERLIS PERAK SABAH & SARAWAK.. JGN ASYIK TOLONG NEGERI PEMBANGKANG HINGGA KURANG BAJET UTK NEGERI2 BN

Anonymous said...

Haha.. Mat jenin..itulah kerja cai pr..tuii

Anonymous said...

ARE READY FOR B.N?
RAKYAT BIASA YES.
PENYOKONG PAKATAN PULA NO.
APA YG KECOH SGT... DLM BERITA TV3 SEMLM TAKDE PON RAKYAT SEBUT NO. SAH VIDEO TU DIRAKAM DLM KELOMPOK PAKATAN.