Monday, March 25, 2013

Anwar MENGAMUK Sakan Pagi Tadi....! PENTING Untuk Anda Baca

"Saya tak pernah tengok Anwar mengamuk sakan macam pagi tadi...."

"Menakutkan bro, habis semua staff kena maki..., handphone pun dia baling ke dinding, memang menakutkan bro..!"

Kisahnya, di SINI

11 comments:

Anonymous said...

Banyak bukti yang menunjukkan mat kunyit dan pencacai punya keje...nak jadi pm punya pasal sampaikan kedaulatan negara pun diliwatnya...

Anonymous said...

orang kata, kalau pondan mengamuk memang keluar kata-kata amukan yang gila2 punya, maklumla mulut pondan. orang kata, kepuakaan mulut pondan memang tak boleh lawan. orang kata..

anuwar mengamuk baling2 henset kat dinding? macam pompuan. eh silap, macam pondan

Anonymous said...

KM Sabah Dan Sarawak pastikan Geng Peminat Stor Taik gak di benarkan masuk ..abis cite..buat baik pun meka kata zalim..biar zalim demi kebaikan sabah dan sarawaak

Anonymous said...

Student aku pun boleh buat cerpen macam ni..

Haramjadah punya rekacerita.. Anwar tu 100% buruk saja ka? 1% pun tak ada kebaikan..? Tu dah memang otak udang punya persepsi tu..

Amnonok memang bodoh.. Ko cakap lah apa pun, kunyit ke, liwat ke, memang Amnonok bebal bodoh..

Anonymous said...

Patutlah Be End kata dia mesti pegang Putrajaya sampai hari kiamat.. Tak ada parti lain yang layak perintah, kecuali dia aje.. Perasan betul..

Even panggil Obama perintah pun dia akan kata Obama tak layak, Pork Jibbon tu aje yang dia kata paling layak..

Puaka punya pemikiran.. Malaysia ni kena ditukar sikit pemikiran rakyat dia, tak boleh kekal dengan pemikiran macam tu, tu pemikiran orang utan namanya.. Kena berfikir kelas dunia pertama.. Sape2 pun layak perintah, asalkan ada usaha bantu rakyat.. Pathetic punya Amngok..

Anonymous said...

Hoi anon2 pecacai penjilat taik AnuGay!

Komen2 korang tu tak de isi.. hampas!

AnuGay tu bukan 100% buruk tapi 500% buruk & tak layak walau nak jadi cikgu tadika sekalipun.. selayaknya dia dipenjara atau dihumban ke Kepulauan Sulu.. biar dia jadi sultan di sana!

Kesian para pemimpin & pecacai Pakatan Haram ni.. nyawa2 ikan je dlm politik Malaysia.. tunggu masa je nak lingkop!

AnuGay merupakan satu malapetaka bagi Malaysia.. dia manusia paling hina yg pernah lahir di bumi Malaysia ini

Jauhilah negara kami dari si peliwat, penggadai agama & penggadai negara ini dari menjadi PM kami!!!

Anonymous said...

kalau bini orang dia sapu..
bontot jantan di serbu..
china doll dia tuju..

adakah 1% kebaikan pada dia?

kalau kalimah Allah digadai..
kalau melayu dia jual..
kalau pas dia kitai..

adakah 1% yg.tinggal untuk islam dan melayu bergantung harap?

gen2felda

man on da street said...

Comment yang paling lemah dan bodoh punya puk@#$k punya olang."Even panggil Obama perintah pun dia akan kata Obama tak layak, Pork Jibbon tu aje yang dia kata paling layak.."

A bloody stupid fuc%^#g punya idiotic son of a gun.! What has amerikah done to the peace towards the rests of the world. They are war mongers. Up till now they stir wars all over the world, even Lahad Datu is not excempted. If they really are the world super powers, why cant they stop ISRAEL atrocities towards the west banks, or anywhere else. I.E the Afghanistans wars, Pakistans, Syrian wars, Libyan wars, their CIA interventions unto other countries affairs. They can have nuclears bombs, Iranians cannot, what the bloody fuc@#$g thought you have lah bro. u duduk lah bawah tempurung pembangkang dalam malaysia ni, tak kemana kena tipu aje ade lah. Stupid idiot! Konon nya pemimpin dari amerikah tu baik sangat konon, dei podah lah, agak nya awak ni terlampau nonton tvg pengaruh uncle sam terlebih kut. Agak nya percaya kapitan amerika akan tolong anda di waktu tersepit kut. Wake up man, America thrives on sellings arms and weaponry. Their petroleum and natural resources are dilipidated( dah habis dah) itu sebab mereka mau menjajah dunia secara modern warfare. Apa, tok guru nik (fatwa king) aziz tak ajar kat ceramah tin milo ke? Atau pun si BABI tu sorok kepada pengikut sesat nya?

Anonymous said...

Sembang kuat lah bai, macam lu hebat sangat.. Betul la tu, panggil Raja Arab Saudi perintah Mesia ni pun ko akan kata Raja tu tak layak, sebab dia tak jadi ahli Amno..

Hamlau farking idiot punya pencacai Amno!

Anonymous said...

anwar sahsiah tak baik ! jangan terpedaya , cari pemimpin orang yang beragama , berprinsip ,beraklak , dan bermoral , setakat boleh jadi khatib baca kutbah saya pun boleh ! Ada faham adik abang !

Anonymous said...

Pasal dia berwibawa lah hari hari dia kena hina, fitnah dan sebagainya.. Macam Hadi dan LKS tak berapa kuat macam dia, puak Barisan Neraka tak berapa kacau sangat..

Banyak negara maju, sudah meletakan kaedah permainan politik seperti di muzium sebagai mengenang kebodohan dan zaman jahiliah mereka semata.

Barisan Neraka baru nak start..