Tuesday, March 19, 2013

Bolasepak Malaysia Semakin Meruduumm...! Benarkah FAM Bangsat..?

Mari kita saksikan reaksi kumpulan penyokong tegar pasukan bolasepak tanahair... Ultras Malaya sentiasa setia memberikan sokongan kepada kesebelasan pemain Harimau Malaya. TETAPI mereka tidak kompromi dengan kegagalan pengurusan pasukan dibawah FAM.

JOM saksikan video klip kemarahan mereka..., laungan FAM Bangsat...!!



5 comments:

Anonymous said...

Bangsat betul....

Anonymous said...

Memang sedih tengok peminat terpaksa hina team sendiri, tapi apa nak buat memang layak kena maki.. Memang tampok FAM langsung takde rasa malu pada sesiapa pon dengan prestasi Harimau Malaya. Buat bodoh je. Ptui!

Anonymous said...

Abaikan jer lar game bolasepakkk ni..hancus..duit dah banyak abis..aku dah lama x amik port pasal bolasepak ni..baik team kucing malaya..atau liga kampung yang sdg berjalan..baik lar kita bg tumpuan pada sukan lain yang mana player lebih +ve mcm sukan hoki..skuasy..dll...pulaukan bolasepak ni..biar dia org rasa x dapat cari makan...

Anonymous said...

kalau untuk PRU pun kita pilih winnable candidate..untuk sukan ni..kita fokus kat winnable sport jer lar...

Anonymous said...

kita TUKAR jer tampuk atas segalanye