Thursday, March 21, 2013

Habislah Anwar...!! JOM Tonton Video Ini... Papa Gomo Dah Siarkan Video Anwar Liwat Mahasiswa Di HILTON KL Sentral....

Panaaasss....!

Blogger Papa Gomo meneruskan cabarannya, memberikan pukulan TKO buat Peliwat Nombor Satu Malaysia, sebentar di Blog Papagomo sudah tersiar video klip Anwar Sodomy Mahasiswa....

Saksikan dibawah ini;



12 comments:

Anonymous said...

episod 1....mat liwat interview budak sabah nak bagi biasiswa RM 300...mat liwat belum menunjukkan tanda2 stim lagi...aku tunggu episod 2 pulak...

Anonymous said...

lagu pink panther yang tak bole tahan tu...hahahaha...ini nak spy ke nak meliwat....

Anonymous said...

ekekekke..... org tua jumpa bdak kecik cakap I ..U...I... U...

gelii bebbb.....harkhhtuihhh....

ngayattt nak jubo tuuu....

Anonymous said...

HOLLYWOOD academy award utk pelakon lucah homoseksual tahun 2012-2013 dimenangi oleh AAAAAANNNNNNNWWWWWWWAAAAAARRRRRRR

Anonymous said...

Macam ni punya jelas..tengoklah nak spin kot mana pulak..buat pembedahan plastik ubah wajah kot?..hihihi..

Anonymous said...

..sebut dari rumah i segambut lagik.. hehe.. abiss la ko kali ini munapig..

Anonymous said...

Lama dh tau sejak di MCKK lagi...cuma org yg buta hati sj yg sengaja buat2 xpercaya..Sokonglah peliwat utk jd pemimpin..dan tgu lah bala tuhan pd semua rakyat msia yg sengaja membutakan mata dan memekakkan telinga...Tgok Anwar dh mula ala2 manja menggoda student tu..nauzubillahiminzalik..Bkkn lah hati dan bkk minda..penganut2 ugama Pas...Jgn sampai Allah turunkan bala pd kta semua..masyallah..

Anonymous said...

Saiful dulu pun kena intiview mcmni lah kt pejabat Anwar...kesian saiful..sampai skrg ramai org yg xpercaya kan kenyataan dia..bersumpah laknat, berjuang sorg2 utk menegakkn kebenaran..hingga bapak dia sendiri un sanggup tikam belakang dia semata2 kerana kuasa duit Anwar

Anonymous said...

..6feb2013 tanggal keramat.. deklarasi prmtg pauh.. dari rakaman video dlm bilik hotel hilton kita bina jiwa merdeka.. taqbir!..

Anonymous said...

Soalan : Awak homoseks ke tidak?

Jawapan: Ini ialah fitnah umno untuk mengaibkan saya

Soalan: Awak homoseks ke tidak?

Jawapan: Ya atau tidak tu tak penting, yang penting umno mesti dijatuhkan.

Soalan: Awak homoseks ke tidak?

Jawapan: U ni dari tv3 ke utusan ?....ni semua media umno...U ulang lagi soalan tu...I saman U pulak......

Anonymous said...

.dari robohan kota melaka dah dpt versi baru.. taqbir!.. 6feb2013 tanggal keramat.. deklarasi prmtg pauh.. dari rakaman video dlm bilik hotel hilton kita bina jiwa merdeka.. taqbir!..

Anonymous said...

Anuwar dh bole letak jwatan ni.ckup2 r dok tipu rakyat malaysia.dh bole sorok muka dkt turki ni.xpon pegi je sulu.bole liwat si kiram.