Sunday, March 24, 2013

HuaAA... HuaAaAa....! Episod 2 Video Klip Anwar Liwat Mahasiwa HuaaAA HuaaAaAa... Steady Lah Papa Gomo







6 comments:

Anonymous said...

mat kunyit masih lagi interview mesra mat jambu tapi belum lagi ada aksi beramas mesra...tapi gambar rafizi gay tu memang potong stim...apa2 pun aku tunggu episod 3 pulak...

Anonymous said...

SAH!!!!!


PAS KELDAI TUNGGANGAN

Anonymous said...

Astaghfirullah..

Amnonok ni memang parti porno ke? Hari-hari zikir munajad dia ialah porno porno porno.. Liwat liwat liwat.. Gay Gay Gay..

99 kali..

Astaghfirullah..

Malu lah sikit hoi!!! Dah besar-besar tua dah pun nak main porno jugak ke? Siap ketua Penerangan ajak tengok video porno lagi.. Lepas nilailah sendiri..

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Biasalah, parti samseng baling telur tapi takde telur lah namanya kan.. Haramjadah punya parti!

Anonymous said...

Kasian pemyokong nuar meroyan2. Sabar lah bro, nak buat camna..dah haji hadi kata boleh buka aib pemimpin, dah aib bang non camtu, nak buat camna.. (contoh) kalau video bang non dok kutip sampah (itu) bukan dipanggil aib. Sabar lah bro.. nak buat camna, pemimpin kamu camtu, terimalah seadanya.. kalau tak, takkan lah majlis syura PAS taknak bang non jadi PM kerana 'moralnya diragui'.

Anonymous said...

Amnonok memang lucah.. Hari hari lucah.. Taraf mereka, hmm.. di bawah tapak kaki aje.. Memang parti yang hina.. Babi pun tak hina macam parti Amnonok yang porno ni..

Betul bai.. Gua memang iktiraf lu dan Amnonok sebagai tak ada nilai langsung!

Anonymous said...

hahaha pencacai pakatan kepanasan..ko nak ke ketua ko kaki liwat macam tu?nak jadi calon pm malaysia pulak....kalau najib ada video macam anwar ni pencacai pakatan nak tayangan kan x???? dah lupa kisah soi lek dulu????blog pakatan tiap2 hari cerita benda yg sama hngga soi lek letak jawatan dan dengan gentleman mengaku salah..anwar ada berani buat macam soi lek??