Saturday, March 23, 2013

Last Count Setakat 22 Mac 2013 - Anwar Sahkan BN Akan Pertahankan Putrajaya....


6 comments:

Anonymous said...

Si AnuGay dah sedar akan dimalukan di P.Pauh jadi dia cabut awal2 lagi! Dia dah gelabah tengok kebangkitan rakyat yg membara sejak akhir2 ini.. Isu Lahad Datu dah melondehkan segala kedajalan PakatanHaram.. Lari.. lari.. selagi boleh lari! liwat tetap di hati.. kekekekeke!!

Anonymous said...

Tapi melayu masih lagi tidak sedar. Kita berpecah belah, tetapi bangsa cina bersatu. Tanpa kita sedari mereka ni yang akan memegang kuasa. Kemudian barulah sedar, apa erti zalim, kuku besi dan merempat di tanah air sendiri. Komunis cina ni dah bersumpah, bila mereka berkuasa, hak kita sebagai orang melayu, sebagai bumiputera di tanah air kita yang tercinta ini. Sedarlah wahai PAS, kau hanyalah kuda tunggangan mereka. Undang-undang Islam yang kau laungkan ke sana kemari langsung tiada dalam minifesto Pakatan. Kau tak berani bersuara dengan KAFIR KOMUNIS ni. Malah kau serahkan tanah lagi kepada mereka. Adakah KAFIR ni lagi mulia, lagi tinggi darjatnya dari saudara-saudara seugama mu. Apakah jasa mereka kepada kamu, bangsa dan ugama mu hinggakan kau sanggup mempertaruhkan aqidahmu kepada KAFIR-KAFIR lakhnat ini. Sedarlah, semua orang Melayu, baik umno mahupun pas. Sanggup kah kita melihat anak cuvu kita hidup merempat di tanah air sendiri.

Anonymous said...

Ramai-ramai kita rakyat Malaysia bersatu padu dan berpeluk maju seperti kata Tun Mahathir, perpaduan di kala berjuang untuk kemerdekaan dahulu adalah senjata ampuh yang menjayakan kita hari ini. Maka kita wajib kembali kepada sejarah bersatulah kita semua, memusnahkan segala kejahatan dan kemungkaran serta tipu daya iblis Pakatan Haram Jadah. HIDUP- BN, HIDUPLAH NEGARAKU MALAYSIA...

Anonymous said...

Lepas PRU 13 ni..Melayu akan bersatu..sbb byk kerusi dun n parlimen bangsa lain yg menang..tak caya tgklah nnti.Ini bukan doa tapi peringatan pd org yg tak belajar dari sejarah..sejarah akan menghukum nya balik lagi dan lagi..

mahkota dewa said...

BN akan menang besar pada PRU 13 sebab banyak org cina dan India sudah merasa ragu pada DAP dan PKR...PAS hanya jadi boneka Anuar.

Anonymous said...

Tapi mungkin dah terlambat. Ingat bila mereka dah memerintah, senang balik ke kita nak mengambil balik tampuk pemerintah. Mereka akan gunakan apa cara sekalipun untuk terus kekal memerintah. Mereka boleh senang-senang gubal undang-undang sebab kelebihan majoriti. Anwarpun bodoh. Sekiranya dia ingat mereka menang KAFIR KOMUNIS ni akan memilihnya sebagai PM. Mintak maaf Anwar. Kau sendiri yang kena main. Mereka akan kata, kita tak boleh memilih PELIWAT sebagai PM, tengoklah bukti. Dia ingat dia gunakan KAFIR KOMUNIS ni untuk jadi PM, sebenarnya dialah yang telah digunakan untuk merampas kuasa KETUANAN MELAYU di tanah air kita ni. Jadi tuan-tuan, puan-puan saudara seislamku, bangsaku, sedarlah. Lupakanlah perbezaan kita. Ni masa kita berjihad. Berjihad dengan musuh yang nyata. Musuh kita semakin hampir men apai matlamat mereka. Renunglah nasib anak cucu kita. Nenek moyang kita berkorban darah dan air mata untuk tanah keramat ini. Jangan biarkan anak cucu kita bertuankan KAFIR KOMUNIS ni. Ya Allah ya Tuhanku, lindungilah kami. Berilah kami kekuatan menempuh dugaanmu Ya Allah.