Wednesday, March 20, 2013

SATU Lagi Video Anwar Meliwat Budak Lelaki Cina Di Kingwood Hotel Akan Tersebaaarr....! Tunggu 72 Jam

Blogger Papa Gomo beri tempoh 48 jam kepada Anwar, selepas itu beliau akan mendedahkan video klip Anwar meliwat seorang Mahasiswa berasal dari Sabah. Kejadian yang berjaya dirakam dalam sebuah bilik Hotel HILTON KL Sentral pada 6hb Februari 2013 jam 1 pagi....

Dengar cerita selepas tempoh 48 jam itu, ada satu lagi video klip Anwar meliwat seorang budak lelaki cina dari Sarawak, kejadian kali ini di Kingwood Hotel... Klik SINI

24 comments:

Malaysian Cybertrooper said...

Uikss!! Panas la bontot dia lepas ni!

http://mycybertrooper.net.ms

Anonymous said...

Fooooo... memang hebat papa Nuar... gua memang tak sabar ...

Anonymous said...

Kenapa sampai tunggu 72 jam?

Tengah sibuk buat ka?

Anonymous said...

dapat la tengok mat liwat beramas mesra kote budak secara live....

Anonymous said...

Kedutaan mana lak ANUwar nak lari mintak pelindungan pasneh???????????

Anonymous said...

sana sini dia meliwat... tak taubat2 lagi...
Papa Hebat VS Papa Gomo...
Papa Gomo will win.. sure win..

Anonymous said...

xsenang dduk la kawan...hahahahah.....memang jahanam.ko anwar....

Anonymous said...

saman ke atau tidak,aku tak peduli.
aku nak tengok video tu.
kalau kena bayar pun tak apa.

Anonymous said...

fuuuuh.
beraninya papa gomo .....
macam tentera dan polis kita di lahad datu.

HIDUP PAPA GOMO...I LOVE U.

Anonymous said...

KAWAN AKU KOMEN,"BERANI NYA PAPA GOMO YE?"

AKU JAWAB,

"IBARAT PEMBURU,KALAU SENAPANGNYA TAK PENUH PELURU TAK KAN DIA BERANI MEMBURU HARIMAU GARANG"


PAPA GOMO...HEBAT HEBAAAT.

Anonymous said...

2 ORANG YG BERANI.

1.TUN MAHATHIR.
2.PAPA GOMO.

Anonymous said...

hidup papagomo

Anonymous said...

demi untuk kesejahteraan malaysia, kuburkan cita cita penipu nombor satu ni, jangan biarkan dia porak purandakan negara kita malaysia, kalau dia malaysian tentu dia cintakan malaysia, why must make trouble in the country... ingat karpal ada kata " anwar ibrahim has made enough trouble in the country".. let him move to sulu to be the PM for sulu people, and enjoy the beautiful paradise in Sulu... there are many Sulu ladies waiting for him.. good luck anwar..

Anonymous said...

Anon Wednesday, 20 March, 2013 ...

Awat tanya soalan macam tu?

Hang tak caya ka ... ?

Anonymous said...

** abnormal situation necessitate...
abnormal measures**

Anonymous said...

Pasni mesti anuwar beli papagomo juta2.

Anonymous said...

Harap lepas ni PapaGomo tak buat U turn macam ayah siful plak. Syabas papa!!

Anonymous said...

Video Hadi Awang ke, Nick Aziz ke, Nurul Izzah ke, takde ke?

Hari-hari video Anwar je.. Makin tak percaya aku dengan keturunan mangkuk hayun Barisan Neraka ni..

Sedap ke makan hasil fitnah orang? Sedap kot.. Bagi sekali anak bini makan..

Sampaikan bini si Papa Gomol pun lari sebab tu lah agaknya..

Pencacai Amnonok kat sini macam beruk dalam zoo bertepuk tangan bila tuan mereka, Papa Gomol menghidangkan cerita video lucah.. Simpati aku dengan puak-puak ni yang tak mahu sedar..

Politik di US dan UK, bawa usul, lawan polisi.. Politik kat Malaysia ni takde kelassss, serang peribadi, buat video..

Kalau ikut logiknya, takkan semua tempat Anwar pegi ada kamera.. Sekali tu mungkin lah boleh percaya, tapi kalau dah umum nak keluarkan sampai 100 video, macam budak-budak main politik lah..

Cyber Trooper ni sebenarnya orang nak main politik, dia pun nak main politik, padahal tak ada pengalaman, ikut sedap je buat cerita fitnah, lama-lama jadi budak yang meminta tolong pada penduduk kampung untuk selamatkan kambing dia daripada dimakan serigala..

Najib bersusah payah buat program transformasi untuk menang pilihanraya, korang pulak buat slack jadi samseng kacau ceramah orang, buat video lucah, pasang cyber trooper, langsung hancur dan sia-sia ajelah proram beliau.. Kalau boleh, perangai tu biar lah ada adab sikit, ni semua korang punya pasal lah Pakatan Rakyat dapat simpati rakyat, sebab dengan apa yang korang buat ni, merosakkan aganda-agenda yang di bawa oleh PM..

Hampeh betul la korang beruk ni..

~Atas Pagar~

Anonymous said...

Cakap jer lah yg ko nieh sama2 spesies GAY Anus-war tuh kan senang!! X pyhla ko nak MENYALAK2 serupa Hanjeng kt sini!! Nak aku SUMBATKAN BATANG BURUK ANUS-WAR kt mulut ko ker wahai Soohai PR???

Anonymous said...

Lupa ka kamu bkn ke sblum ni byk kali puak2 pakatn syaitan telah mgumpulkn beribu ahlinya dn mgadakn smbyg hajat memohon kpd ALLAH agar ditunjukn kbnaran Jd apa yg brlaku ni adalah antara kbenaran2 yg satu persatu diturunkn oleh ALLAH SWT YG MAHA SUCI kpd kita semua tp malangnya para pncacai PR tdk mahu terima dn menolaknya tanpa muhasabah diri trlebih dulu akibat kesan dari sifat ketaksuban yg amat dilarang dlm islam..

Anonymous said...

Bukanlah.. Bukan gay.. Kawin dan ada anak..

Bapak kau real gay.. Dia pernah jolok anus mak kau kan? Sian mak kau.. Tu sebab lahir kau yang wirid harian kau hari hari ialah gay gay gay.. liwat liwat liwat..

Anonymous said...

Pencacai taik Be End memang begitu zikir dia, liwat liwat liwat, gay gay gay.. 99 kali ye?

Anonymous said...

EEssss kalaulah ditakdirkan semua jubok2 yang Anwar kerjakan tu dapat melahirkan anak-anak ini sudah tentu ramai anak-anak yang berbinkan Anwar AlJuburi....hhaaa.Jenoh pula kak wan kena bela.

Anonymous said...

EEssss kalaulah ditakdirkan semua jubok2 yang Anwar kerjakan tu dapat melahirkan anak-anak ini sudah tentu ramai anak-anak yang berbinkan Anwar AlJuburi....hhaaa.Jenoh pula kak wan kena bela.