Saturday, March 23, 2013

Tempat Ke 2 Video Terbaekk Minggu Ini

Semua salah kerajaan BN...! Kucing mati eksiden pun salah kerajaan BN...?


6 comments:

Anonymous said...

Terbaek sungguh video ni..kesian kat hard core org seni nak nak cari makan terpaksa melayan script macam nie... maka bertambah lagi penyokong BN ....Batu n1san.

Anonymous said...

Terbaik. Hanya orang yang rasa bersalah saja yang tak suka skrip ni... aku suka, aku suka... baik punya. Buat lagi skrip banyak-banyak. Semua salah kerajaan kerana tulis skrip dan video ni kan..kan...kan..ha...ha...ha...

Anonymous said...

dey.. mik.! apa pasal ini blog tarak hensom.?
Ini sumwa krajaan punya salah ka.?...

Anonymous said...

komen2 kat blog ni semua salah kerajaan...

Anonymous said...

Artis-artis haramjadah, tak ada job kot, job haram mcam ni pun sapu ajelah.. Ape nak kira..

Asal masyukkkk..

Boy Hilman said...

bagus gan..

Games dan Informasi Terbaru