Friday, March 15, 2013

TERKINI...! PI Bala Mampos Suatu SANDIWARA Anwar & Tein Chua...??

Hakikatnya..., PI Bala makhluk yang menerima upah untuk fitnah Datuk Sri Najib terlibat dengan kematian wanita Mongolia Altantuya, petang tadi telah pun mampos!

Tungguuuuuu. Sedikit masa lagi akan ke udara, akan berkumandang...., akan berkompanglah Chegu Bard bersama juak juak murahan penjilat tegar Pakatan Pembangkang cuba menuduh Najib, Rosmah, UMNO dan BN terlibat sebagai konspirasi kematian PI Bala.

12 comments:

Anonymous said...

Biasa beb! Ini sandiwara pihanraya.
Pengarah Tersohor – Anwar-Dajjal,
Produser-CIA,
Pelakon utama- PI Bala,
Pelakon tambahan – banyak beb,
CREW – lagi bersepah-sepah beb.

WAG the DOG!

Anonymous said...

Tak mungkin... ini semua sandiwara je... aku tak caya lah... esok hidup balik tu...

perantauminda said...

mesti sandiwara Anwar dan PR..
...................
Wanita elok baca blog di bawah ini:
Dosa memakai seluar Leggings:

http://leggingseksi.blogspot.com/

Anonymous said...

lagi elok mamposs manusia jenis anjing ni daripada hidup porak peranda kan negara..

aku sokong penoh keMAMPOSSan c laknattullah ni.

Anonymous said...

UMNO rasuah malaikat untuk cabut nyawa Bala
Rafizi ada video dan akan buat press conference mendedahkan segalanya

Anonymous said...

Allah melindungi najib dari fitnah hasil doa di depan kaabah.ALLAHUAKBAR

Anonymous said...

Hantu Altantuya marah kat PI Bala kerana dia(Bala) menjadi punca kematian Altantuya. Kini hutang nyawa di bayar nyawa.

Anonymous said...

PI Bala mati kat rumah sendiri puak ni akan kata ini semua sendiwara dan rekayasa UMNO...ini semua kerja UMNO kah kah kah...sumpah makan tuan...tak lama lagi amanat pulak makan tuan.....insyallah TUNGGUUUUU

najip said...

fuuuhhhh lega - kata najip.

depok said...

apa kabar deepak disana, semoga sihat-2 je ye......

Anonymous said...

dah mampossss ke mangkok ni? atau hanya sandiwara.

Anonymous said...

Tian chua bila lagi?