Tuesday, March 12, 2013

UPDATES Lahad Datu - 3 Lanun Sulu Yang Ditahan Tanjung Labian Akui PAS Tidak Memperjuangkan Islam...


3 comments:

Anonymous said...

Bersyukur kami rakyat Malaysia yang masih punya fikiran waras ke hadrat Allah s.w.t. kerana menganugerahkan kami insan2 seperti Tun Dr Mahathir dan DS Najib Razak yang terus ikhlas dan istiqamah mempertahankan Orang Melayu dan agama Islam di Malaysia. Syukurlah DS Najib telah dicelikkan mata beliau untuk membantu golongan marhaen yang miskin di bumi kaya ini dengan berbagai bantuan spt BR1M dan lain2. Golongan bawahan inilah yang masih terang hati membuang undi untuk kesejahteraan negara dengan memberi undi kepada BN. Di kala ramai golongan kaya raya dan berpendidikan tinggi yang sesat dengan nafsu politik duniawi. Sesungguhnya Nujum moden iaitu Tun Mahathir adalah manusia istimewa yang dipinjamkan Allah kepada kita dan diizinkanNya untuk melihat masa depan hingga pernyataan Melayu Mudah Lupa lahir dan pasti akan kekal seperti ungkapan Takkan Hilang Melayu di Dunia.
Semoga Orang Melayu akan kembali bersatu demi Agama, bangsa dan Negara. Amiiinn.

Anonymous said...

Parti Amanat Sesat mana boleh diharap. merekalah puak2 munafik dan sesat yg sentiasa mempergunakan ISLAM untuk memecah-belahkan perpaduan umat ISLAM di Malaysia.

Anonymous said...

dari dulu lagi PAS ni dalam CERAMAH CAKAP LAIN tapi yang DIBUATNYA LAIN.APA YANG DICERAMAHKANNYA TAK SAMA DENGAN APA YANG DIBUATNYA.