MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

MARI SAMA SAMA KITA MEDOAKAN YANG TERBAIK

Sunday, March 3, 2013

UPDATES Lahad Datu - Satu Lagi Polis Terbunuh...! AMARAN Hisham Tak Laku....

AMARAANNN Menteri KDN tak ada value...! Satu lagi nyawa polis sudah melayang....

Ketua Polis Sabah sahkan satu lagi polis terbunuh, manakala dua orang polis cedera di Semporna setelah diserang hendap oleh kumpulan dipercayai penyokong penceroboh Lahad Datu - Agendanews

32 comments:

Anonymous said...

sampai bila menteri amaran ni nak bg amaran?? babi tol la bapok sial nih!! tak de telor!!!

Anonymous said...

HISHAMUDIN LETAK JAWTAN SEGERA..!

Anonymous said...

HISHAMUDDIN LETAK JAWATAN SEGERA..!

Anonymous said...

tangkap dalang dlm hal ini dulu...

Anonymous said...

pukimak punya pondan jadi menteri sesen pun tak bergunalah.... babi punya naib presiden penakot nak mamposs

Anonymous said...

baca strategi politik beb, bajau@sulu adalah 20% penduduk sabah, almost adalah penyokong BN, sekiranya domino teori berlaku dlm masyarakat bajau dlm kes tentera sulu dilahad datu, makanya BN hilang kerusi dikawasan ini. Berapa kerusinya, calculate beb!

Inilah strategi world class yg berlaku di sabah beb, situsi fragile di sana memang dimaklumi oleh sesiapapun oleh politicians, oleh penganalisis antarabangsa dan pemimpin negara, chekmate boleh berlaku di sana broo.

So tengok baru opening game shj nampak gaya mcm dah nak check mate dah BN, ni baru bau2 nak general election, belum lg seterusnya beb.

Bloggers kena more specific,factual dan objektif dlm mengulas setiap isu yg sedang dan akan berlaku.
Sbb ni world class beb, bukan lekeh punya strategi bah, kalu bloggers kokak akan menjatuhkan lg BN bah, so bloggers pun kena world class, baca kena banyak, tengok taktikal psywar dlm buku2 dulu yg dimainkan pada era perang dingin, clash of civilisation and pasca world trade collapse serta revolusi bunga tulip, so now new movement after fevolusi bunga tulip, where?? here broo, here bro, dinusantara....

world class beb

Anonymous said...

Mohon pembetulan, bajau dan sulu adalah bangsaa yang berbeza.

Anonymous said...

Dah tiba masanya pintu rundingan ditutup dan serahkan segala tugas kepada tentera. Kalau boleh mintak tolong Mejar Zaini yang handle kes Al-Maunah di Sauk take over. Tukar taktik kombat kepada taktik gerila. Malaysia sudah bersiap-sedia untuk berperang.

Anonymous said...

Bukan nak pertikai strategi pasukan keselamatan. Cuma aku lemas tengok menteri amaran tu.. banyak sangat amaran..amaran..amaran terbaru..amaran terkini.. haha.. nanti aku pulak kena amaran.. Auuuuw ..takuuuuttt !

Anonymous said...

strategi world class...??

pukimak kau lah, braper hengget pegawai kerismudin bayar kau suruh tulis mcam nie haa..?

wei kerismudin tu bangsat umno la, menyusahkan umno laaa

bukan setakat tak layak jd menteri kau tawu tak...? si pondan takder telo tu tak layak jadi drebar menteri pun

Anonymous said...

Menteri Dalam Selimut hanya layak jaga keselamatan Anwar Berahi je! Wah! Sekarang baru nak tunjuk belang nak berkampung di Sabah hingga masalah selesai? Lahanat! Aku harap peluru sesat lanun sulu tu boleh terkena batang anu dia!

Anonymous said...

Stretegi World Class apa ke bendanya? kita perlu ingat sekiranya keaadaan sebuah negara tak selamat macam mana nak diadakan Pilihanraya,Kerajaan boleh istiharkan Darurat, pada masa itu kerajaan tidak akan ada kuasa penuh, semua kuasa jatuh kepada pemerintahan Angkatan Tentera,Pihak pembangkang pasti akan lebih rugi.

Anonymous said...

Zaini dulu msuk bakul angkat sendri...dia dh nmpk lobang nk naik nama masa krisis tuu walaupon tao VAT69 berkebolehan dan pakar dlm kes2 yg mcm tu...di L.D ni pun VAT69 lg sekali akan buktikn kepakaran mereka...harap xada lg org nk msuk bakul angkat sendri lg.

Anonymous said...

pencacai pkr suruh serang membabi buta sebenarnya..biar pasukan keselamatan semua mati...dorang memang akal pendek..sebelum buat serangan habis-habisan kena ada risikan dahulu..jangan jadi bodoh..pencacai PR perlu tahu kalau tiba 800,000 pendatang tanpa izin yang ada disabah merupakan bekas tentera sultan sulu atau penyokong sultan sulu tak teruk pasukan keselmatan kita...silap2 pasukan sultan sulu telah dihantar awal sebagai pendapatan tanpa izin dan menyelinap di banyak kawasan...cuma tunggu bertindak sahaja...pencacai PR semua..jangan jadi yang menang jadi arang yang kalah jadi abu...tarik rambut dalam tepung..jangan biar rambut putus..jangan tepung pula berselerak..

Anonymous said...

STRATEGI WORLD CLASS FUCK YOU LAAA
HISHAMUDDIN SHUD FUCK OFF FROM CABINET

Anonymous said...

askar dan polis yang bertugas tu mereka bertindak mengikut arahan.

kalau yang nak bagi arahan tu pula kena mendapat kebenaran dan kelulusan daripada pemerintah.

apakata pemerintah, orang yang bagi arahan dan orang yang bertindak adalah satu orang yang sama, kan senang.


Anonymous said...

harap menteri KDN ni faham, amaran dia bdk tadika pun dah tak takut la...amaran pertama 2 org polis kita syahid, amaran kedua 5 orang syahid...takkan itu pun dia xbelajar...penceroboh dah ckp mrk takkan serah serah diri so apa guna bg amaran lagi...samdol punya menteri..

Anonymous said...

Jangan kita mudah marah dan menuding jari mencari pesalah. Ini bukan cerita filem yang direka tapi realiti . Kedua dua pihak nak menang juga. Kematian sebagai seorang polis atau tentera adalah suatu yg murni dan itu lah pertaruhan memegang tgjwb anggota keselamatan. Cuma kita kena yakin dgn keupayaan tentera dan polis kita dan strategi yg di atur tidak memudaratkan mereka dan Negara. Semuga keamanan kembali pulih.

Anonymous said...

Setuju. Buat malu kawasan yang diwakili. PM tak....nak tendang dia biar rakyat tentukan di PRU 13 nanti. Najib sayang sepupu dia atau sayang UMNO/BN?

rynn matius said...

SEGALA KOMEN YANG DI LONTARKAN PADA UMNO AMAT MENYEDIKAN,JIKA ANDA HEBAT BERKATA KATA APA KATA ANDA TAGANI PARA MILITAN DI SABAH BUKAN MENCACI BN.KOMEN SEPERTI ITU IBARAT MELUDAH DI MUKA SENDIRI!MULAU NOPO TI TULUN!

Anonymous said...

Zaini banyak tembirang. Kes Jenalik pun ibarat Tumpang Kapal VAT69. Layak jadi Jaga Supermarket je. Tak ada perasaan malu ambil kesempatan dari kesengsaraan orang lain.

Anonymous said...

Salam.saya berasa sedih bila sesama muslim saling bertelingkah shingga ada yg terkorban.tak dapat bygkn perasaan ahli kluarga mereka ini.. :-( saya mohon sgt2.tolonglah jgn menuduh org ni tak btul,org ni kena mcm tu mcm ni..mgkin ada hikmah dsebalik semua ni..sy pinta marilah kita rkyt malaysia bersatu bersama2 mendoakn kselamatan mereka dan negara kita..buat yg beragama islam,marilah kita bykkn berdoa pdNya,solat hajat..inshaaAllah,tiada yg mustahil bg Allah..marilah kita bersatu,sesungguhnya kita semua bersaudara..trutamanya buat muslim,kita semua bersaudara sesama Islam..#ilovepeace..

Anonymous said...

Most of these senior citizens are not comfortable with the use of internet or are incapable of visiting
the State Comptrollers office and thus for them newspaper listings does the job.

E-papers do not minimize from covering stories that received little coverage in the reputed national
papers. Today, Most of newspapers are offering their online editions.
The growth in the circulation of newspapers in the country results in the overall economic prosperity of the country, inspiring it to higher levels.
The contempt he held for America had little to do with politics and democracy.



Also visit my web site; click here

Anonymous said...

"Organic Mulch) (University of Illinois at Urbana-Champaign, NRES-19-97). It has a very strong odor that will take your breath away. Starting Your Very First Flower Garden Preventing Pests and Diseases in the Perennial Garden Gardening Tips from Fellow Gardeners.

Here is my web page :: mulching

Anonymous said...

Still the health concerns mar the overall
positive sides of this economic growth as people take their health problems as the cost
of development which is indeed pretty higher. The key
to getting the most out of a hot oil treatment for hair is
to continuously use it weekly if you need it
or every fortnight and youll definitely see the results.
Quality Omega 3 fish oils are generally derived
from cold-water fishes like mackerel, sardines,
salmon, and tuna. All-natural oils such as olive, coconut,
and avocado oil can be used as wonderful hot oil
treatments for hair. Many people use hair greases to keep their hair moisturized.


Also visit my page hair growth products

Anonymous said...

Overall the times was a very exciting newspaper and one
which is very insightful into its readers needs. The advert designs
can range from being simple text affairs that are very basic, which also tend to be less expensive,
to the more expensive, fully graphic designed adverts with photo quality
images that can take up a whole page of the newspaper.
That may be, the temperature that is certainly most effective for catching fish.
He proudly displays a disdain for homosexuals, especially those that
are HIV-positive, by stating that they should be sequestered away from the rest of Frances moral society.
Newspapers internationally are becoming more than ever like a television network providing current breaking news stories.


Check out my web-site: click here

Anonymous said...

Nanokeratin locks onto the hair, forming a fine,
smooth coat of keratin. Habits die hard and whatever your regime
has been in the past, you do need to have a good look
around at what is on offer for different hair types and textures.
Its intention is to offer you ideal cosmetics which are safe and substantial in quality, all the way through
the world.

Also visit my web-site: hair products

Anonymous said...

Eva Mentis seemed like someone who had gone though
what I was going through so I ordered the product I
got it in 10 days and I started using it immediately From the very first application I
could feel a difference. Comb the excess oil through the dampened hair, making
sure to cover the ends of the hair. I confess that
I was a little bit skeptical at initially. The remaining oil in the scalp for a day and then follow up
with a shampoo the next morning. There are many products these
days that can help with keeping your hair in good condition but what
of oils.

Check out my web blog: wavy hairstyles

Anonymous said...

Natural remedies help the body's immunity system by assisting in the regeneration of good bacteria in the body. The Bluetooth Headset is a symbol of recognition and acceptance. Numerous adjustments are usually made to improve the buying experience for site visitors to the golf website. Walk ins are always welcome, or patients can obtain same day appointments easily. And just think how great you'll look and
feel when you are consistently doing 100 ab exercises a day.


my web blog - medications definition

Anonymous said...

Step Three Coat your hair Comb your hair into small
sections. As well as in this article I am going to explain
why and how to use it to cultivate hair
- According to dermatologist Marianne ODonoghue its the most proven supplement for growing a prolonged mane.

Once you have determined what kind of texture your hair has, you can then
start using one of the techniques described below to improve it.
Khas (Vetiveria Ziziniodis):- used as an effective hair restorer.
Many people use hair greases to keep their hair moisturized.


Feel free to visit my weblog :: hair growth products

Anonymous said...

http://paleodietrecipesbook.net/
http://howtoloseweightfastindays.com
http://purelivinghcg.com/
http://getlaid2night.us/male-enhancement
http://getlaid2night.us/penis-pump

Anonymous said...

http://paleodietrecipesbook.net/
http://howtoloseweightfastindays.com
http://purelivinghcg.com/
http://getlaid2night.us/male-enhancement
http://getlaid2night.us/penis-pump