Monday, March 25, 2013

Video Klip Azhar Idrus Mc Dee Senang Keluar Air Mazi...., Cepat Stim..! HAMPEHHH

Blog MIK tak pernah sekalipun mengiktiraf natang Azhar Idrus sebagai Ustaz.....

Kerjanya hanyalah buat lawak..., itu sahaja yang dia tahu. Saksikan video klip dibawah ini, begitu terserlah Azhar Idrus menyebar dakyah...!

14 comments:

Anak Melayu said...

Pas Pis Pus ---> gila seks..

Anonymous said...

dia ni sah kuat sex.
nampak pompuan punya jari je agaknya meleleh air konek. bangsat punya kambing jantan !!! tak boleh kawal diri... kalau mcm tu pompuan semua dok gua laaa nanti gampang ni kalau nampak agaknya dia terus ROGOL bukan bleh pecaya yg nampak mcm lebai2 ni... penyanyak SEX besar !!

Anonymous said...

Hummm... Bole tahan jugak kaki fitnah ni...

Anonymous said...

ostad mekdi ni patutnya jadi badut mekdi je duduk depan kedai mekdi...kejadahnya bagi ceramah agama tapi menuduh dan memfitnah..?standard tin milo betul la...

Anonymous said...

betul la ape di akap tu??? fitnah aoe nye??? cube terangkan sikit?? cakap xde ilmu main hentam je

Anonymous said...

Rasulullah tlh berkata akan sampai satu zaman yg ulamak ada lah sejahat2 makhluk di bwh langit. Dari mereka dtg fitnah, kpd mereka fitnah itu kembali. Kite tgk nnt sapa yg kenaaaa...

Anonymous said...

Blog MIK ni memang bangang, yang tolak Islam tu lah dia kata Ostad.. Facktul Berry diangkat dek dia sebagai Ularsemak..

Jahanam punya Blog..

Anonymous said...

nampak sangat tuan empunya blog ni buta hati....banyak koleksi ceramah uai jadi panduan aku..dengar ceramah uai tak ngantuk..berbanding ustaz lain...yang suka kutuk ni..kompem tak pernah gi kuliah agama...nak suh ustaz umno bg ceramah..emmm tido la dibuatnya penonton dan pendengar..balik2 isu negara anak2 rumah tangga...benda ulang2

Anonymous said...

RAWANG 24 MAC: Pimpinan Umno BN akan melakukan apa sahaja muslihat untuk mempertahan kuasa kerana mereka mahu terus mengekalkan kekayaan masing-masing yang dibolot dari rakyat , kata Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Justeru, Ketua Umum KEADILAN itu mengingatkan perjuangan rakyat bukan semudah yang disangka kerana Pakatan Rakyat melawan tauke besar dan pelbagai agensi kerajaan yang diperalat mereka.

JMR taman tasik puteri (2)“Kita lawan siapa? Mereka ini golongan terkaya, korporat puluh-puluh bilion. Kita lawan bank terbesar di Malaysia, tauke besar, tauke judi, dengan syarikat arak terbesar, San Miguel yang ahli keluarga (Dr) Mahathir (Mohamad) punya.

“Mereka akan guna cara muslihat apa sahaja. Fitnah ada macam-macam. Ingat dulu, tahun 1998 (air) mani atas tilam, 2008 (air) mani di dalam. Aduhai, tapi ada juga yang percaya. Hanya kemudian dibuktikan (ia) fitnah sampai bapa Saiful Bukhari pun datang sokong kita.

“Selepas itu, gambar perut buncit, kemudian tukar pula perut kempis. Sekarang saya pun tak berani komen, cakap nampak muscle (berotot) lebih, nanti dibuat satu lagi (gambar/video) ada muscle pula,” katanya.

Beliau berkata demikian depan ribuan rakyat pada Jelajah Merdeka Rakyat di Bandar Tasik Puteri di sini, Jumaat lalu.

Sebagai bekas Timbalan Perdana Menteri, bekas Pemangku Perdana Menteri dan bekas Menteri Kewangan, kata Anwar, beliau juga mengetahui banyak rekod dan masalah ramai pemimpin Umno BN termasuk Datuk Seri Najib Razak.

“Banyak saya tahu. Saya kenal, saya tahu masalah Najib. Apakah saya sanggup bongkar cerita dia? Tidak (sebab) saya tahu asas akhlak, etika. Saya tak mahu berdosa depan Allah swt.

“Adakah kita mahu menang? Ya, tapi apakah kita hendak menang dengan cara mencarut, telanjangkan orang, aibkan orang. Mahu menang dengan itu? Saya kata, tak ada barakah menang cara itu,” katanya.

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH Amnonok Parti Amporno.. Tak ada maruah punya parti.. Asyik Memporno je keje dia.. KAH KAH KAH KAH KAH Parti tak ada nilai! Muaahahahahaha.. Orang Bodoh Aje yang sokong Parti Porno Babi Negara (Be End)

Anonymous said...

pelawok azhar weh,,, mana betul, text DR Mashitah kata tak sama apa yang mu cakap,.. aku ingat ko ni ada masaalah mental,,, ingat tak ko cakap Ustaz BN di bayar 10 ribu sebulan, tapi bila ditanya, jawap mu,.." saya dengar orang kata lama dah"... tak payah lah nak jual benda yang merosakkan fikiran,..zaman sekarang dah tak banyak fun fair/circus,. kalo tidak boleh jadi pelawok tegar di fun fair/circus, buka satu booth untuk lawok mu,.... tak maha,, 10sen je nak masuk dengar lawak mu tu..

Anonymous said...

kah kah kah nuaq temberang ckit hang dah percaya,bodo punya malaun dia bukan tk mau dedah dia tk de benda nk dedah dah ialah start magnum pi bala mampus dia pun takut dahh nk fitnah...muhung kuat nuaq kote bengkok tu..tuihhh.

Anonymous said...

Tada kisah la Anwar tak jadi PM ka, Hadi jadi PM ka, yang paling pinting ialah, itu Amno kasi buang dulu.. Parti tua sapa mau? Tada releven lagi macha.. Kasi PR perintah juga..

Itu semua purut kroni punya hal.. 7 keturunan mesti kasi mau makan.. Itu pasal Putrajaya mesti dipirtahankan at all cost..! Kena pigang itu Putrajaya sampai hari Kiamat juga..

Anonymous said...

Kita humban UMNO dlm longkang lepas PRU13 nanti....

UMNO BARUA NEGARA said...

dengar apa kata ustad2 umno tentang ustad azhar.