Wednesday, March 27, 2013

Video Klip Shaharudin Hamid Ketua Penerangan PKR Merbok Melancap Depan Laptop Bila Teringat Wajah Izzah...!

Beginilah nilai moral yang ada pada pimpinan PKR disemua peringkat....!

Shaharudin Hamid adalah Ketua Penerangan PKR diperingkat Cabang Merbok, lelaki berwajah Sex Maniac ini juga adalah seorang Ahli Majlis Sungai Petani....

KANTOI sudah..., sedang tersebar video klip lelaki ini melancap depan laptopnya setelah berbual mengenai seks dengan seorang "gadis" menerusi chat In box laman facebook. Saksikan video tersebut, klik SINI

14 comments:

Anonymous said...

Ok apa.
Setidak tidaknya...dia tidak meliwat!
Just goncang, maa...

Anonymous said...

Inikah jenis manusia yg akan mbawa serta mjunjung obor dn panji2 keadilan agama islam??

Anonymous said...

mat lancap ni tak takut ke tengah2 stim melancap...tetiba kak wan sergah dari belakang...kan tak ke naya tu..?

Anonymous said...

ekekkekekkkkek.....aduyaiii

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

berkarat kepala butoh dia

buat geli tekak jer.....

Anonymous said...

Tunjuklah gambar penuh.. Ni gambar potong-potong, boleh jadi tu kote orang lain..

Hamlau punya blog..! Perasan bagus, rupanya hampas..

surauannurzonmawar said...

selama sy kenai dia....perut tak la boroi mcm tu...tolonglah jgn dok fitnah mcm ni...ingt neraka laaaa

surauannurzonmawar said...

selama sy kenai dia....perut tak la boroi mcm tu...tolonglah jgn dok fitnah mcm ni...ingt neraka laaaa

Anonymous said...

Tu kote blogger, sebab dia tak dapat nak buktikan kote orang lain, dia amik gambar kote dia sendiri..

Kasi bukti gambar penuh..! Dah kritikal dah puak-puak Barisan Neraka ni.. Hari-hari seks saja.. Tak sekolah agama kot.. Tu sebab perangai macam vavi..

Anonymous said...

X dpt trima realiti ke bro?

Anonymous said...

apa fitnah pulak..tn punya diri pun mengaku

Anonymous said...

aku heran puak-puak sokong lgbt ni diaorang lebih tahu rupa barang si din dari tuan punya barang, nampak sangat.............

Anonymous said...

Dah ler dia sendiri pun ngaku itu barang dia punya. Yang dia marah sangat sebab dia kena tindakan disiplin dan mempersoalkan mengapa dia kena tindakan sedangkan big boss dia yang kes cina doll, aiskrim jamban dan jantan doll tak kena tindakan. Ini bukan parti "Keadilan", ini dah jadi parti "Ketidak adilan"