Friday, April 12, 2013

3 Orang AMK PKR Mengaku Perangkap Rakam Stopa Main Di Hotel Vistana KL....

Nantikan laporannya menyusul tak lama lagi.....

49 comments:

Anonymous said...

Blog ini memalukn!!sedarlah.cukup cukup lah cerita lucah sebegini digemburkan..apakah tidak ada modal agaknya nak pancing sokongan???BODOH SANGAT KE ORANG MELAYU INI ?? kalau fitnah tunggulah masanya..Allah itu maha adil.Taubatlah saudara

Anonymous said...

Allah adil... dulu hampa telanjangkan orang...hampa ingat tak masa Anwar masih ahli UMNO hampa jaga peragai liwat dia seluruh negara....sekarang kena balik tang batang hidung hampa...

Anonymous said...

dulu anwar malukan rahim tambi chik... setopa ketawa berdekah2...

skrg satu malaya tawakan setopa dan anwar....huhuhu

Anonymous said...

PARTI ASUHAN SYAITAN (PAS) memang camtu... rasanya dalam kubur nanti.. disoal malaikat nanti.. sure cakap semuanya salah UMNO... banggang...

Anonymous said...

Hahahahahaha.. kantoi besar UMNO kali ni. Rupe-rupenya gambar sebenar Cikgu Pa telah diedit dan dijadikan video oleh macai UMNO. Gambar yang sebenar ade disini:

http://bit.ly/10ZU8FL

Anonymous said...

kalau betul macam mana? Adakah nak didiamkan dan kemudian biarkan rakyat pilih orang-orang tu jadi pemimpin. Tentu berdosa pulak orang yang tau keburukan tersebut tapi sengaja didiamkan, seolah-olah bersubahat.

Anonymous said...

Masalahnya bukan cerita lucah bro...cuma kita dah naik menyampah tok lebai yg menggunakan agama nak kasi nampak suci nih! Hipokrit tahap babi dah beb! Bila aku nengok ustad2 PAS yg mcm Ustaz Nasha, Harun Din, Ismail Kamus..yg benar2 memperjuangkan Islam tak pasal2 terpalit sbb mangkok hayun tak sedar diri punya orang...hati aku makin sakit...org2 mcm atok spender nie patut kena buang tapi sbb ada lagi suku sakat dia mcm pok nik, haji hadi bawang, husam musa....abis sia2 geng2 ustaz yg bagus nie....kotor2 UMNO pon kurang2 takde lar smpai tayang kote layu...kote bengkok...mcm2 bentuk kote ler kecuali sorang jer dr mca si chua soi lek...sekurang2 nya...kafir2 dia pon dia sanggup mengaku....yg nie sampai nak mampos pon takan mengaku nyer...mmg Parti Abe Spender btol laaa...tiap2 hari aku doa ustaz2 yg aku respect dlm Parti Abe Spender nie keluar cepat2....tinggal aje perjuangan bodoh tu....jadi mcm ustaz kazem...elok je dia berceramah tak terikat kt mana2 parti...byk pahala dia dapat...aku tiap2 hari dok search you tube kut2 ada ceramah terbaru dia...

Anonymous said...

aiseh kalau kena batang hidung vip hang, suruh orang jangan sebarkan. yang penganut pas, termasuk golongan lebai, ostaz, ostazah, menjaja fitnah merata tempat, masjid dan surau, kenapa tak suruh dihentikan? memang penyokong pas ni munafik. kalau tak nak jadi munafiq, buka minda untuk terima hakikat sebenar. jangan asyik nak dengar fitnah dan pembohongan.

Anonymous said...

alamka betul la.. gambar stopa big spendar memang tgh buat roti canai... roti canai spendar

cuba click

http://ikrarpemuda.blogspot.com/2013/04/mustafa-ali-bukan-main-tapi-buat-roti.html

Anonymous said...

kepada PENGIKUT PAS...KES DATUK PA ADA VIDEO, BUKAN GAMBAR. KALU BODOH PUN JANGAN TUNJUK PADA ORG YANG KAMU TU BODOH...VIDEO PUN KATA PALSU!!!

jgn jadi bodoh!!! said...

ugama kita ISLAM bukan PARTI AJARAN SESAT (PAS)

Anonymous said...

betul tu.. Parti asuhan syaitan ...

tak ingat dosa ker.... para lebai2 yang kat atas tu..... ingatlah dunia adalah sementara...

selamanya nie PAS menipu orang islam..

-ANTI PARTI ISLE SEMALAYSIA-

Anonymous said...

Bila dah sembahyang hajat minta ditunjukkan kebenaran, tp masih tak nak terima lagi...mau tunggu apa? Bala menimpa? Atau tak yakin pada tuhan yg disembah? Lebih percaya pada tuhan pas=nik the devil?

Yg mintak org lain taubat sendiri byk wangi ka? Jujurlah sikit..

Tgk byk2 bukti yg ada, lps tu pikir sendiri. Jgn follow like buffalo.

Anonymous said...

tengoklah videonya dulu

Anonymous said...

Betul tu dah buat solat Hajat makin teserlah kemunafikan mereka .Usah nak terima kenyataan membelit pula ,tak perasan ke setiap perancangan puak2 PR ni terburai satu persatu ..Itu lah petunjuk yang puak2 hampas ni dok minta .putarlah selagi lidah boleh berbicara tapi kena ingat Perancangan Allah itu lebih dari segala-galanya.terima lah kenyataan

Anonymous said...

bila tentang maksiat, dia orang kata fitnah. bagaimana pula mengkafirkan orang lain?

Anonymous said...

Ini yang dikatakan ulama akhir zaman ... Rupanya ular dalam semak...... Iman seseorang bukan dari pakaiannya tapi dari hatinya......

Anonymous said...


sapa jer yg dibuktikan kongkek haram, masa ni lah dedahkan. rakyaat bawahan dah jemu puji dan sanjung konon u lar mak konon kerja ikhlas perjuangkan islam, haram jadah belaka kelakuan masing-masing, dahlah gaji, elaun, komisin, habuan, upti dikebas lingkup, kongkek haram lagi.

kat dunia allah dah hukum tunai, bagi mampos pemimpin bangkai hidup.

Anonymous said...

Terima sajalah kenyataan.
Anda adalah Public Figure so jagalah segala tingkah laku,tutur kata dan perbuatan.
Rakyat TAK RELA tertipu oleh kebejatan pemimpin yang mengaku lebih Islam dari orang lain.
INGAT saudara...roda sentiasa berputar.Giliran anda dibawah sekarang.

Anonymous said...

Mengapa bila berlaku sesuatu perkara...kesalahan itu terletak pada UMNO?

Walhal..jika direnungkan sejenak akan balasan ALLAH kepada hambanya yang melakukan dosa...ALLAH janjikan azab yg amat dahsyat.

Namun manusia itu mudah lupa dan masih meletakkan kesalahan kepada org lain tatkala musibah menimpa diri atau kaum kerabat mereka..

Renungkanlah bersama wahai sahabat seagama...

Kalau benar pelakunya sipolan atau sipolan...bertaubatlah. Pintu taubat masih terbuka. Jgn tambahkan lagi dosa anda dengan menuduh orang lain yg memerangkap anda....ketahuilah musibah yg amat dahsyat pasti menyusul jika kita terus menerus menyalahkan org lain atas dosa yg kita lakukan...

Anonymous said...

Ko bn ko umno bn... Skrg sapa yg ko? Najib atlantuya mana videonya? Isa ziana zain mana buktinya? Itulah baru fitnah namanya bukti takda main tuduh aje itu fitnah.. Ini bukti ada fitnah apa ke benda.. Bodoh piang betul lah ulamak pas ni.. Berimamkan mat sabu burit hotel perdana.. Solat belakang badrul khalwat tu sah ke? Tp apa yg seronok dlm pas ni kita blh buat sebebasnya kalau kantoi kita blh tuduh umno punya kerja...

Anonymous said...

Minta PR beritahu PBB (UN) supaya tambah satu lagi Piagam dengan memasukkan " Anything happened any where and every is due to UMNO" Puas hati tak PAKATAN HARAM?

Anonymous said...

sudah terang lagi bersuluh..org yg xde otak je yg ckp video edit..

Anonymous said...

DOA Parti Ajaran Sesat da pth balik ke batang idung depa...lps ni sapa lak yg kene telanjang

Anonymous said...

Rakyat Malaysia sedang menunggu "Sembahayang Hajat Perdana Ke-2'oleh PAS supaya tunjuk kebenaran tentang 'pemimpin anugerah tuhan'...tup..tup bukan sahaja video panas pemimpin itu terpancut keluar,malah video panas pemimpin top PAS pun menyusul...Allah sangat murka orang berserban dan berkupiah menggunakan agama untuk kepentingan POLITIK....

Anonymous said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

KALAU GAMBAR EDIT BOLEH JADI VIDEO DENGAN SUARA SEKALI KE? tENGOK VIDEO GAMBAR HIDUP DULU BARU KOMENT..

Ahmad Albab said...

Inikah sikap orang yang memperjuangkan hukum hudud? Apabila Najib difitnah bersama Altantuya.. Semua orang percaya.. Apabila Rosmah difitnah semua orang percaya tanpa berbelah bahagi.. Tiada seorang pun yang tampil meminta bukti dikemukakan.. Gambar-gambar yang diedit percayai bulat-bulat.. Tetapi apabila terkena batang hidung sendiri, masing-masing mempertahankan dan bermati-matian mengatakan ianya fitnah.. Sedangkan sudah terangan muka-muka Anwar dan Mustafa terpampang.. Beginikah sikap orang yang inginkan kuasa untuk menjalankan hukum hudud? Mana keadilan? Katakan ditakdirkan PAS mentadbir Malaysia (nauzubillah) apabila penyokong PAS melakukan kesalahan maka mereka akan dibebaskan walaupun bukti terpampang di depan mata tetapi apabila penyokong BN dituduh melakukan kesalahan, maka dengan serta merta mereka dihukum.. Inikah Islam yang dibawa oleh PAS? Konsep keadilan mana yang dibawa?

Anonymous said...

spender tu ble buat bendera parti...

Anonymous said...

Kita patut siasat dahulu kesahihan video ni. Kemudian nak kata original atau di edit barulah munasabah. Ini tak. Sebab sokong PAS semua kira fitnah dan tak payah siasat. Cara Islam betul ker ni???

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=qFaw1lefOII&feature=youtube_gdata_player

Tengok ni..

Anonymous said...

pak pong pak mustafe....

Shaiful Hisham Mat Jali said...

So true, agree with you bro

Anonymous said...

mik. tolong publish keratan akhbar harakah dulu yg cakap boleh buka aib pemimpin umno. skrg dia kena berbelit nak spin.

Anonymous said...

kelepap setepek cipap dimuka stapa ,malu wehhhh...pakatan maksum wehh..tara dosa suci dalam debu wehh..pi balik la tampal kulit babi kat muka wehh..

Ahmad Albab said...

Spender tu boleh pakai atas kepala ganti
Serban.. Nasib baik diorg x embroidery logo PAS kat tgh2 spender tu..

Anonymous said...

KEPADA PENGANUT PAS...HAMPA JGN TUNJUK YG HAMPA TU BODOH SANGAT...INI BUKTI VIDEO BUKAN GAMBAR SUPERIMPOSE MACAM HAMPA DOK BUAT FITNAH KAT PEMIMPIN UMNO...INI VIDEO STOPA ALI SEDANG MENGENTOT PELACUR....
KALAU KENA TANG HAMPA FITNAH KONON..TERIMALAH KENYATAAN YG SEMBAHYANG HAJAT HAMPA MINTA KEBENARAN ALLAH DAH TUNJUKKAN SATU PERSATU KEMUNAFIKAN PEMIMPIN YG BERTOPENGKAN AGAMA NI...

Anonymous said...

Video superimposed?

Bijak betul rakyat Malaysia ni. Eluk selepas ni, buat drama melayu, masukkan kepala Allahyarham P Ramlee secara superimposed..! Sure meletop nyer..!!

Hahahaha... Kalau otak dah tepu.., apa2 pun fakta pun dah tak masuk dah....

Anonymous said...

usah cakap banyak...kalau Setopa rasa teraniaya dn tak bersalah lekaslah buat report kepada polis...saman sama orang yg mengedarkan video tu yg kalu tak salah dikatakan orang Pkr juga...siasat betul2 jangan cuba mengelak dan buat tohmahan kpd pehak lain pula...kita rakyat nak lihat kes ini dpt diselesaikan di mahkamah!...elak macam kes video trio datuk T yang sampai la ni Anuwar tak berani saman sama datuk T...hingga rakyat mula percaya bahawa video tu memang tulen!

Anonymous said...

Blog anda sedang diperhatikan..harap maklum.

Anonymous said...

Betul.... Betul.... Tak terfikir pulak aku. Ni boleh buat business plan ni. Target market ahli PAS. Sure laku sebab ada celebrity endorsement - boss depa sendiri!

2 in 1!! Cabut seluar dalam jadi serban!! Bukak serban jadi seluar dalam!! Travel light!!

Bini pun tak saspek.... Bila bau lain macam aje katalah... 'Abang banyak peluh tadi. Dewan ceramah tu panas...!'

Anonymous said...

Dalam PAS aku pun suka Dato Harun Din, Ustaz Nasha, Ustaz Ismail dan beberapa orang ulama lagi. Yang lain2 tu semuanya pejuang Islam palsu yang hanya mementingkan diri sendiri dan politik.

Arwah DR LO'LO pun saya suka juga. Tapi saya sedih pada 18.2.2013 semasa satu ceramah PAS di Kampung Kurnia Jaya, juruacara telah meminta semua hadirin yang hadir membaca surah al-fatihah untuk disedekahkan kepada roh pejuang Islam termasuklah MENDIANG DR LO'LO.

Inilah masalahnya dengan pengikut2 ajaran sesat. Bila dah bercampur dengan DAP dan PKR, dan kerana nakkan sangat liberalisma, pluralisma, LGBT dan pelbagai lagi, kepala hotak pun tak boleh dikawal lagi dan mulalah meracau dan meroyan.

Buat kerja tu biarlah dengan kesederhanaan dan ikhlas bukannya taksub dan ekstrim.

Untuk Dato Harun Din, walaupun saya respek kat Dato tapi saya tetap menyokong BN yang sederhana dan ikhlas.

Anonymous said...

Promosi Raya! Baikkk punyer!!!! Terbaik!!! Sapa mau video aksi calon-calon tok wakil yang nak bertanding di PRU13 nanti? ada bn ada umno ada pkr, ada roket ada bulan lu name it lu get it...... Harga dari RM250k, sapa cepat dia dapat. Serious buyer only. Tinggalkan meseg anda dan emel disini. Wa bukan orang politik, wa bisness niaga punya.

Anonymous said...

Promosi Raya! Baikkk punyer!!!! Terbaik!!! Sapa mau video aksi calon-calon tok wakil yang nak bertanding di PRU13 nanti? ada bn ada umno ada pkr, ada roket ada bulan lu name it lu get it...... Harga dari RM250k, sapa cepat dia dapat. Serious buyer only. Tinggalkan meseg anda dan emel disini. Wa bukan orang politik, wa bisness niaga punya.

Anonymous said...

Wow bro,lu pandai bikin video eh...Wa nak jugak satu,lu skendelkan wa dgn siti la.Bila dah popular nanti wa ingat nak bisnes la.Mesti gempak kedai wa bro.Si polan kaki kongkek Nasi Lemak Spesel.Perghhh kompom letop sale gua bro.

Anonymous said...

ALASAN KAUM PAS/PKR KEJAHATAN PUAK MEREKA TAK BOLEH DIDEDAH. JADI KEJAHATAN PERLU DISEMBUNYI? NI AJARAN ISLAM KAH? KALAU APA PUN BUATLAH SIASATAN TAPI MAIN NAFI JE. CELAKO PUNYA PAS/PKR. HIDUP BN

Anonymous said...

Alasan orang tak suka BN sebab semua tuduhan pembangkan BN diam aja.. Jawab pun lewat gila. Tak saman pun mekayag buat fitnah..Beceramah ckp pasal pembangunan..amat boring..lagi satu Penceramah BN amat membosankan..Paktan penceramah meka amat yakin wpun fakta tak ada ataunx betul maki hamun, buat lawak..itu Orang suka dengar..Najib berucap ramai sebab ramai di paksa datang itu aja.,BN wjar tibai kaw kaw maki hamun Pkatan ,, buat apa mek abuat baru lah Best..oalan Nak MENANG atau Nak KALAH..Kotor lawan KOTOR faham

Anonymous said...

Kan Dah tahu nama hotelnya. Nak confirm betul atau fitnah suruh management hotel check nama2 orang yg check in pada dan ketika rakaman itu dibuat. Lebih membantu kalau dapat tahu tarikhnya sekali. Nama pembayar Credit Card kalau dia guna Credit Card. Atau cari apa2 bukti yang bolih membantu spt interview pekerja2 hotel kalau diaorang masih ingat. Janganlah lama sangat takut bukti hilang! Ini tunjuk video tanpa sokongan lain2 bukti memang ramai yg tak leh convince w/pun image serupa depa...atau memang betul dia kot..alahai berdosa besak aku dok main tuduh2

Anonymous said...

Ini salah satu taktik kotor yg digunakan Gastapu Rusia utk memerangkap pembesar nagara, agama, ahli politik, perniagaan dan public figure utk peras ugut wang, rashia negara, tentera dll. Mereka guna perempuan cantik. Tak berjaya mereka cuba pulak dgn pemuda atau kanak2 lelaki kacak untuk mengoda.Ada sampai bunuh diri maruah tercalar.Antara pembesar yang terjerat ialah Presiden Sukarno. Tapi beliau tak gentar malah berkata rakyatnya pasti bangga kerana Presidennya hebat di ranjang. Skrg peralatan mangkin canggih. Cara ini mungkin berkesan dan dikekalkan. Takkan ahli politik tak belajar sejarah bgaimana tokoh besar tumbang dgn cara begini. Pastikanlah line clear kalau nak buat juga.