Tuesday, April 30, 2013

5 Mei 2013 - Ini Dia Bukti Ada Rancangan Anwar Mahukan Huru Hara Kalau Mereka Kalah PRU

 
Rakyat Malaysia untuk tidak terpedaya dengan rancangan kekacauan yang mahu ditimbulkan oleh Pakatan Pembangkang...

Perhimpunan Bersih 3 yang berlangsung sebelum ini menunjukkan ada anasir-anasir jahat dari luar yang membantu menghuru-harakan negara. Perkara yang sama mungkin berulang sekiranya Pakatan Pembangkang kalah PRU13. 

Mereka mahu mengambilalih kerajaan melalui kaedah keganasan kerana tidak diterima majoriti rakyat. Rakyat harus berhati-hati dan sentiasa mematuhi undang-undang negara. 

Jangan mudah terpedaya dengan laungan Pembangkang

Masihkah anda ingat kerja gila juak juak Pembangkang pada kekecohan Bersih 3...?

Buat kali pertamanya mereka memilih untuk berkumpul dan buat huru hara di depan Tung Shin Hospital. Sebenarnya, pilihan tersebut bertujuan untuk melumpuhkan sistem tarfik secara keseluruhan dan meluas di Kuala Lumpur...!

JOM kita saksikan bukti buktinya dan penjelasannya di sini

12 comments:

Anonymous said...

Mengarut tak sudah itu semua strategi BN utk mengugut dan menakutkan rakyat.Hidup PR undilah Pakatan Rakyat Malaysia

Anonymous said...

betul apa!!!

Anonymous said...

mengarut la anon woii..
apa pasal BN pulak yang nak ugut dan takutkan rakyat..korang PR memang nak ajak rakyat undi PR bukan utk apa..agar senang ko Buat Rusuhan setiap hari bila korang dah memerintah..mcm la agenda korang tu orang tak tau..dan anon kat atas ni salah sorang penganggur yang bermasalah tak dapat kerja cuma dia dapat kerja untuk join rusuhan jalanan je..asal x puas hati je buat rusuhan ..memang keturunan ko ni keturunan merusuh ke..tak payah la nak ajak orang undi PR..diaorang tu ada otak dan akal bukan macam anon diatas ada otak je..akal takde..dan oranglain tu ada hak sendiri untuk pilih sapa yang diaorang hendak jadi pemimpin..asalkan diaorang tak pilih pemimpin yang suka melantak bontot orang lelaki dan pemimpin yang sewenang-wenangnya mengadaikan Nama Allah Kepada Kafir Laknatullah..
Anon kat atas tu macam dari golongan kafir laknatullah je..harap bukan dari golongan kafir ye..
Dan Satu lagi untuk anon kat atas ni..ada otak dan akal yang Allah kurniakan gunakan la untuk muhasabah diri..kalau rasa was-was Islam suruh wat Solat Istikharah(kalau kafir confirm tak tau)tuk dapat rungkaian masalah..tapi kalau ada otak je sama le dengan ***wan..pasal ***wan otak je ada akal takde yerr.

Anonymous said...

BEKAS IGP MENJADI PENASIHAT KESELAMATAN
apa kaitan dengan JPM 5.5.13 ?

Penglibatan Musa sebagai penasihat keselamatan ke majlis keselamatan PR adalah:
1.PR yakin amat yakin bersunggoh yakin bahawa akan menjadi huru hara selepas 5 hb Mei.
2.PR tidak yakin akan kemenangan BN.
3.Mengambil preemptive action .(sendiri fikir senario senario dan opsyen)
4.Tidak yakin akan impartiality instituti polis dan tentera.
5.Mencukupi barisan terlatih dan berpangkat tinggi kententeraan dan polis ATM,TLDM,TUDM PDRM untuk ada networks dalam pegawai tinggi tentera dan polis serta majlis DYMM Raja Raja.
6.Tunjuk ada kredibilty kapada semua,lebih lagi cummunity bizness cina dan antarabangsa.Yaani PR is bizness friendly.Bizness as usual, more bizness,for PR corporate supporters,kopitiams and white coffee and tailors.
7.Juga untuk memberi kesedaran kapada komponen pati PR bahawa PR ta mau Arab spring bermula dari ahli sendiri PR,dan ahli mereka patuh garis panduan agar tidak mencetus apa apa yang akan mengundang tindak balas.
8.Akan memberi nasihat bersama dengan bekas anggota panglima dan pensyarah University pertahanan kapada PR , bila Ah Beng dapat jadi Menteri kewangan, di kategari apakah belanjawan pertahanan dan kepolisan dapat di kurang kan,tanpa menjejaskan tahap keselamatan negara, dan guna penjimatan untuk sokong akujanaji PR.
9.Untuk siasat lebihan perbelanjaan pertahanan ketirisan bocor dan lain2 .
10. Melengkap kan barisan kepimpinan secara UMUM dengan kenytaan" kita ramai TAN SRI TAN SRI.Tan Sri Dato Sri Datok SERI.
seterus dan lain lain.
Dan yang utama sekali, setiap anggan anggan cita cita rangkaian dapat di lakukan dan di laksanakan.
Government is BIIIIIIGGGG bizness, berbillionbillion RM selama lima tahun,berbillioon RM, untuk di beri kapada manafaat kapada semua ahli ahli yang telah susah payah menyokong PR susah payah, mesti dapat penghargaan, GOVERNMENT is BIIIIIIGGGGG Bizness.
arjuna waspada
changkat lobak

Anonymous said...

puak-puak BN ada buat rusuhan mcm korang ke..PR tu bukan ke PARTI RUSUHAN ke?...guna akal la weiiii pentaksub PR semua...

Anonymous said...

Ada tak pentaksub Umno pakai akal bila mencarut,membebel dan maki hamun sudah tentu tidak.

Anonymous said...

Bro..pentaksub PR pakai akal ke bila mencarut,membebel dan maki hamun...jgn double standard bro!

Anonymous said...

ye lah..ko kawin dgn bini ko pun salah umno..
sindrom penafian cai2 PR semakin mengila..

Anonymous said...

sepanjang aku pg ceramah PR..
mencarut nye tak pernah lekang dari mulut walaupun sarban tinggi sejengkal..cermin diri tu dulu..

Anonymous said...

penting sekali aku x kan sokong org yg punya nafsu luatlr tabie.kah3.

Anonymous said...

Musa Hasan menafikan dia menjadi penasihat keselamatan pr.

Anonymous said...

Orang BN sokong guna akal. orang PR sokong guna lutut.