Tuesday, April 23, 2013

Anwar Sakit Dada Lihat Gelombang Kebangkitan Masyarakat Cina Selangor Sambut Najib....!


21 comments:

BadutSarkis said...

Gambar lama? masa perayaan apa pulak ini.Betul lah berpuluh ribu penyokong BN sambut Najib tapi penyokong pakatan di Selangor pun beratus ribu kalau ambil gambar penuh angle pun tak muat frame.Jgn lupa undi PR,

Anonymous said...

Ko memang layak jadi badut sarkis

Anonymous said...

ye la badutsarkis ni jeles jer oleh itu jgn lupa undi BN

Anonymous said...

Biasa la tu..pencacai PR sudah panas hati...semua benda depa nak spin...undi le BN hidup anda pasti aman

Anonymous said...

Jgn lupa pangkah lubang kunyit untuk kesejahteraan anu gay...

Anonymous said...

Bodoh btol pncacai nih..rumh xde tv kot

Anonymous said...

Kluar brita smlm. X syak lg peratusan kaum cina sokong BN meningkat. Misi 2/3 mungkin bjaya.

Anonymous said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

stopa said...

ramai nya yg dtg nak kutip duit dan mkn free.
kalau pas n pkr, siap kene kuar duit buh dlm tin milo.
hanya 10% cina akan undi BN,selebihnya akan tolak BN.
harapan rakyat,parti rakyat.hidup anwar ibrahim !

Anonymous said...

stopa said kalo anuar lubang kunyit menang ko bole bagi blakang kat dia ha.ha.ha

Anonymous said...

hanya 10% melayu gila akan undi PR

Anonymous said...

pkr dah ubah logo, logo baru pkr adalah parti cap punggung, memang sesuai dengan pengikut pkr

Anonymous said...

PRU12 adalah peluang yang amat baik buat PR untuk menguasai negara ini. Namun perlu diakui sekarang pada PRU 13 ini kedaan sudah berubah. PR semakin kurang menyengat, dibebani denganmmasalah dalaman parti sehingga ramai pemimpin dan ahlinya beralih arah. Sambutan pada peogram yang mereka buat semakin dingin. Perebutan kerusi dan peebalahan mengenaimcalon PRU tidak mampu disembunyikan lagi sementara sokongan pada DS Najib dan BN terus meningkat. Sesungguhnya kepimpinan DS Njib sejak dilantik sebagai PM pada 2009 telah menampakkan kemampuan dan keupayaannya memimpin negara ke arah kemakmuran, kesejahteraan, kestabilan dan keamanan. Zaman PR disanjung dan disokong ramai telah berlalu. Terimalah hakikat ini agar yang menyokong PR boleh menerima apa saja keputusan PRU tanpa menudun ada penipuan, pengundi Hantu dan sebaginya. Rmai pihak di dalam dan luar negara amat meyakini Ds Najib selaku Pm dan BN selaku pihak,yang mengusai kerajaan di negara ini. Pilihlah Manifesti adalah akujanji... Tidak kepada Manifesto bukan janji.

Stopa said...

Kasihan beeend, hanya dgn cara mkn free n duit poket je merayu meraih undi, pastu kalah plak tu, dh la media pon dia guna utk berkempen,last2 tergadai juga 5 buah negeri, apa la nasib badan,sian pencacai2 huawaaaaa

Anonymous said...

er bila ye bn kalah..

Stopa said...

Kalah di lima buah negeri je, nak kalah juga di johor tak? Sib baik zul keling bertanding kt s alam,ada harapan nak kalah juga!!

Anonymous said...

hehehe stopa x baca analisis pru 12..kemenangan pr bukan kerana pr kuat tetapi protes rakyat pada bn...pemimpin pakatan pun kata yang mereka x jangka akan menang..pru 13 keadaan akan berubah..banyak kelemahan dah terang pada mata rakyat..5 tahun bagu peluang takbir 5 neeri tetapi apa yang terjadi?harta di jual,air berkarat,hutan gondol,pasir hilang,pusat urut makin bertambah,lgbt dan berani tuntut hak,kebebasan gama dibenarkan....

Anonymous said...

stopa bukan bodoh..saje buat bodoh,nak gumbirakan hati sendiri..hehe,besonyer spender..

Anonymous said...

Aku nak minta satu saja, kalau PR kalah nanti, jangan nak mengamuk dan tuduh yg bukan-bukan. BN kalah di Selangor, Kedah dan Perak tak mengamuk. contohilah BN.

Anonymous said...

BN kalah di Perak tak mengamuk... tapi guna duit untuk rampas kuasa... memang tak ada maruah....

Badrul Nizam said...

jgn x caye poit kuar tv3 tu, dulu psy dtg PP pun ramai ape..sume dtg nk tgk ah jib gor pah tu pakat ramai2 kt noooo to be end..sian dia.?