Friday, April 26, 2013

Gagap Dah Gabra Beb...! Main Tuduh UMNO Beli Bilik Gerakan PKR Tapi Tak Nak Kasi Bukti


SAKSIKANLAH video klip dibawah ini....

Sejak daripada hari penamaan calon lagi Khalid Gagap gagal mendapat sokongan daripada pengundi pengundi di DUN Pelabuhan Klang. Banyak program ceramah Khalid menyaksikan lebih banyak kerusi dari orang...




11 comments:

Anonymous said...

Pakatan Mula goyah, Anwar didesak nyatakan pendirian tentang hudud ...saksikanlah semuanya di www.freemalaysiakini.com

Anonymous said...


“MELAYU BUKAN UMNO”

hasil minda jumud umno

akhir kita lihat hari ini AKHLAK ORANG MELAYU LEBIH TERUK dari kaum kafir cina, india, iban, kadazan, dlll

RASUAH dari peringkat bawahan UMNO sampai keatas yg tertinggi --- menjadi barah bangsa....

MAKSIAT dikalangan bangsa melayu paling menjijikkan....

JENAYAH pun semakin berat & ganas...

DADAH berleluasa tanpa tindakan berkesan... agensi kerajaan sekadar diwujudkan untuk makan gaji buta saja... kerja cabuk!

BUTA AGAMA semakin meluas & kronik...

tapi UMNO semakin ego & sombong BODOH.......

mengapa rakyat tidak boleh tolak UMNO... ia bukan agama... ia bukan Tuhan... apa nak ditakut kepada UMNO!

Anonymous said...


Mungkin bagi ideologi politik sekular ---- mereka kata politik suku, agama suku ---- fahaman penjajah & zionisme ..... APCO kata? - orang agama tak boleh cakap politik .... Masjid tak boleh bincang hal ehwal politik, politik bukan ibadat/ agama!

Tapi, bagi yang sahih akidah tauhid Islamnya -- mereka faham & yakin bhw politik adalah sebahagian dari cara hidup Islam dan satu bentuk ibadat kepada Allah -- wajib kita bincang dimana2 termasuk masjid demi Islam dan ummahnya. Jika tidak kita tidak ambil Islam yang syumul!

Anonymous said...

TOLAK PEMBOHONGAN & FITNAH UMNO/BN... PRU13 TETAP PANGKAH PR!


BUKTI1
MB PR selangor selamatkan khazanah selangor & kini rezab kewangan negeri melebihi RM 2 billions!

BUKTI2
Tiada kes yg disabitkan rasuah oleh SPRM!

BUKTI3
Urusan harian rakyat selangor seperti biasa tiada meresahan serius!

BUKTI4
Tiada dakwaan kes murtad dimahkamah syariah selangor.

RAKYAT SOKONG PERUBAHAN... SOKONG PAKATAN! PRU13 UNTUK PERUBAHAN - MERDEKA RAKYAT!

Anonymous said...

bodoh betul macai pembangkang siapa yang nak jual kalimah ALLAH...Korang sembahyang HAJAT, ALLAH tunjukkan bukti lagi STOPA SPENDER, AZMIN ICE-CREAM DAN si DAJAL Anwar Chinadoll...masih BUTA HATI...

Anonymous said...

ORANG UMNO OTAK PORNO: bloggers pro umno yg paling kerap n banyak keluar video lucah & fitnah lucah ......................

ORANG UMNO OTAK PORNO: bloggers pro umno yg paling kerap n banyak keluar video lucah & fitnah lucah ......................

tolak UMNO/BN... undi PR

Anonymous said...

MELAYU BUKAN UMNO ... BETUL, BETUL

TAPI UMNO ITU MELAYU.

BODOH LA LU BUAT KOMEN.

Ramai juga pegawai kerajaan yang rasuah itu memangkah PR.

Semua perkara yang tak betul,UMNO dipersalahkan.

Memantat Cina doll, salah UMNO.

Memantat bini orang, salah UMNO.

Ais krim kena kulum, salah UMNO.

Memantat pelacur Melayu, salah UMNO.

Spender besar, salah UMNO.

Rampas tanah orang asli, jual tanah pada sekutu, salah UMNO.

Setuju kafir guna kalimah Allah, salah UMNO.

Jenayah meningkat kat Malaysia, salah UMNO.

Puak Sulu serang Malaysia, salah UMNO.

Lu BODOH, itu pun salah UMNO.

Anonymous said...

@MELAYU BUKAN UMNO

Aik mengata diri sendiri ke? Wey semua pemimpin yg ada dlm PKR semua dlm kategori 2nd class atau 3rd class. Sama ada pernah di buang ataupun letak jawatan dlm kerajaan/glc. Inilah muka2 kaki rasuah zina politik wang dll. Jgn smakan kakitangan awam dan umno ntah2 anak bini ko pun kerja kerajaan. Itu soal individu bukan kepartian.

Anonymous said...

Kau pangkah pr , juboh kau akan koyah.

Anonymous said...

Tapi pemimpin yang suka porno adalah dari pr.

Anonymous said...

tak nak aku beli bilik gerakan PR mesti banyak sampah bau pon harum semerbak...sembang lebih kerja ciput..itu Parti ajaran syaiton, parti kencing rakyat dengan dickless asshole pigs