Friday, April 12, 2013

Haa Haaa Haaa Pagi Tadi Anwar Tonton Video Klip Stopa Main Dengan Minah Indon

KITA SERUPAAA...... KITA SERUPAAAAAA

  
MAHUKAH ANDA MENGUNDI CALON CALON PAKATAN PEMBANGKANG UNTUK MEMERINTAH NEGARA INI....?




17 comments:

Anonymous said...

Power stopa ni.

https://rapidshare.com/files/1847896289/PAS_pon_Bolehlah.avi;6CFCCBF3B72738B408A6BA132D4E0E3F

Anonymous said...

Power stopa ni.

https://rapidshare.com/files/1847896289/PAS_pon_Bolehlah.avi;6CFCCBF3B72738B408A6BA132D4E0E3F

Anonymous said...

yee haa.. pandai sungguh pak pung pak mustape menunggang unta,.. hahaa . atas-bawah, atas-bawah..

pakai seluar jin ketat, baju seksi takde tudung, blonde lagi tuu.. muslimah hehehee.. sendiri kena baru tau langit tinggi rendah

isteri ke?.. i cal you semalam tak dapat, pagi tak dapat,.. haaa... takkan nak main ngan isteri kena call dan dan kat hotel.. mana surat nikah nyer?

Anonymous said...

Kantoiiiiii!!!!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=8Jx0AXD3MDI

Anonymous said...

Buatlah fitnah banyak-banyak.Melayu UMNO ni memang kaki Porn.Dia orang ingat orang lain pon macam perangai dia orang jugak???????? YA Allah Kau laknatlah mereka-mereka yang membuat fitnah ini.Aminnnnnn.

Anonymous said...

Doa KO UMNO dah tuhan makbulkan. Hebat Pemimpin PAS

Anonymous said...

oiii oiii oiiii kah kah kah aku nak ketawa berdekah dekah ni oiiii adoyyaaaaiiii kesian tgk malaun2 yg asal dok kampong ni lah..oiii mmg korang ni otak dah jadi lagi keji dari anjing mahupun babi..kah kah kah kah kah aku tak leh nak tahan pecah perot tgk mentality korang ni mcm budak baru blaja tgk blue..kah kah kah oii oii sudah2 lah tuh weyy geli ketiak tgk korang yg ketagih citer blue ni wehhh..aper punya melayu cibai mcm kimak yg dok suka kuarkan citer blue ni wehhh...mmg haprak betol puak ameno ni..bilerlah korang nak insaf ah cibai? ah cibai? oii cibai wa tanya lu la cibai so jawab arrr?? mcm bangsat punya blogger..kalau betol pun si stopa ader ker patot babi2 ni ni pegi kuarkan kat internet bg semua budak2 skolah pun baca...aper punya hanjing ni weeehhh...hanjing pun lagi mulia la babi oiii...kah kah kah tak psl2 kena carut berbakul2 ngan aku kah kah kah kah

Anonymous said...

HAHAHA...GELAK LA PUAS2....KENA KAT PUAK HAMPA MACAM2 LA FITNAH LU....YG HAMPA DOK FITNAH ROSMAH NAJIB TU LANGSUNG TAK DAK BUKTI TAK PA PULAK...PERGI MAMPOSLAH KAU NGAN PAS MUNAFIK TU!

Anonymous said...

ABU tetap ABU..

Barisan Neraka + Video Porno berpisah tiada..

Semoga Allah hancurkan Barisan >> Nasional.. Amin..

Anonymous said...

macam mana nak berpisah pelakon porno sentiasa ada hahaha pemimipin pakatan pulak tu..pkr sudah pas sudah dap x der ker??dap lagi pandai simpan lah

Anonymous said...

Jangan membuka aib orang!
Bini muda dia tu.
Dia bagi duit belanja dapur!

Anonymous said...

Kalau betul cikgu stopa dan dia mengakum
hukum dia dgn hukum islam (hudud)...
Apa hukuman dalam islam...berzina???
Seorg suami org...seorg lagi janda....
Tolong jawab org PAS....

Anonymous said...

Doa byk2 lg bro.. byk2 lg.. please.. bia Allah balikkan pd pr smua doa laknat tu. Sikit demi sikit tuhan da tunjuk..

Anonymous said...

Doa lg.. doa lg.. buat solat hajat perdana 2.0 jom.. bia tdedah segakla kebenaran. Kikikiki

Anonymous said...

kenapa orang lelaki macam ni..???

Suruh isteri pakai tutup aurat.. pakai tudung labuh.. pakai jubah.. terlupa kluar rumah nak buang sampah depan rumah tak pakai stokin pun kena marah bagai nak rak..

tapi... yg mereka kejar tetap yg berseluar sendat.. yg rambut berwarna.. yg pakai baju tak cukup saiz..!

Saya tak dapat bayangkan perasaan isteri MA sekarang... mereka tu orang gaji pun takde.. yg sapu sampah daun-daun keliling rumah.. makcik tu la jugak.. isteri yg setia menjaga maruah diri

semoga ganjaran syurga atas ketabahan dan kesabaran makcik...

Anonymous said...

I didn't say the above judgment is right or wrong. It's a usual things in nowadays media who has a limited time and resources for doing a research and investigation. But however Indonesian moslem have a long experiences on neighborship in diversity. We never judge others from the cover. Moslem woman are also free to express their-self. The fact now in everywhere not only in Indonesia, there are so many scandals came from a holy man and woman under hijab who doing Sex outside marriage institutions. It's not ab your religions or your race. It's all about a human being who have a wide range soul frequency from the beast, wild animal until to angelics personality. So in Indonesia, we believe that the Religion Attributes is not essential anymore when just discriminated the society. Last but not least For you who want the liberation living as yourself with a moderate lifestyle, Please Coming and living in Indonesia where you can freely enjoy the living harmony in multi religions, race, tribes, and nationalities... Enjoy your life Responsibly!