Wednesday, April 24, 2013

Jentera T Mohan WAJIB Sebarkan Poster Ini Kepada Semua Pengundi DUN Sri Andalas N49 .... Kalau Nak Menanglah

Ini bukan gambar yang diedit....

Ini bukan fitnah untuk suatu pembohongan....!!

Jentera calon BN di DUN Sri Andalas seharusnya mencetak gambar ini dan pastikan setiap pelusuk pengundi di DUN Sri Andalas dapat foto ini. Wakil Rakyat PKR yang hanya tahu tidur dalam sidang DUN Selangor.

Itu pun kalau calon BN dari MIC iaitu T Mohan nak menanglah.... Ok Bro!

6 comments:

Anonymous said...

antar balik india tanam kapas baru tau. tido je keje..kimak biawak betul.

Anonymous said...

ok penduduk andalas ayuh anda semua cetak banyak2 gambar india ini dan sebar kesetiap rumah.boleh menang punya dan tulis digambar itu
ADAKAH INI PEMIMPIN YANG ANDA HARAPKAN UTK KAWASAN ANDA.

micel said...

modal pencacai spenda besar putih dan liwat, itu je tahap akal cai-2.

Anonymous said...

La, tok hing tu tidoq dalam parlimen, masuk lah sekali.. Gambar Pok Lah sekali pun ok..

Takkan la asik Pakatan Rakyat je yang salah kot? Babi Negara atau B>>N tak dak salah langsong? Fuh, hebat tu.. Maksum namanya tu.. Ke Mak Som?

Anonymous said...

Kalau nak kata gini, toksahlah nak salahkan BN lagi. Accept sudah dua dua ada masslah.

Anonymous said...

maksom bukan ke pihak pkr yang selalu memjaja imej maksom ni najib bukan dah ngaku haritu yang "there are something that we are not no proud of" dan janji akan buat yang lebih baik