Sunday, April 7, 2013

#Manifesto BN - JOM Kita Lihat Manifesto Penuh BN Yang Bikin Anwar Naik Angin Malam Tadi....

Sepertimana yang telah dijangkakan....

Kejayaan YAB Datuk Sri Najib Tun Razak sebagai Pengerusi BN mengetuai PRU 13 kali ini membentangkan dengan baik sebuah Manifesto yang Mendahulukan Rakyat, ini sudah bikin Anwar sakit dada...!

Segala-galanya ada di SINI.

3 comments:

Anonymous said...

Tq admin...ternyata, UMNO/BN sangat releven..walaupun telah bertahun2 memerintah Malaysia...bila kita fikirkan, apkah pelru kita menukar kerajaan dari yg sedia ada? Jawabnya kenapa nak tukar sedangkan yg ada adalah lebih baik daripada yg dicanangkan pembangkang dan kalau ada pun utk dibuat transformasi hanyalah sebagai menambahbaiki lagi..sebabnya semua tahu Malaysia adalah sebuah negara yg aman, makmor sejahtera, setabil dan inilah yg sangat2 dicemburui oleh pembangkang dan pehak2 luar yg berkepentingan dgn individu2 tertentu dari pembangkang....


Semoga Allah merahmati terus kepimpinan DS Najib dibawah payung BN...Amin!

Anonymous said...

typo* apakah perlu* menukar kerajaan?

Anonymous said...

Insyallah dengan izin ALLAH SWT BN akan menang dengan majoriti selesa. Hanya bila menang nanti jangan lah ulangi akan kelakuan2 buruk seperti dahulu. Jangan riak,sombong,perasuh,membuat maksiat dan mengabaikan tanggungjawap pada rakyat. Jadikan lah pilihanraya 2008 sebagai iktibar.