Wednesday, April 3, 2013

Parlimen Bubar... Esok Anwar Ke Amerika [Bocor Dari Bilik Mesyuarat PKR Tropicana]

Bocor dari bilik mesyuarat PKR Tropicana beberapa detik yang lalu....

Dikhabarkan esok Anwar akan bergegas ke Amerika Syarikat, tempahan sudah dibuat sebentar tadi, akan pergi melalui negara Singapura.

Pergi untuk tujuan apa..?  Dana Pilihanraya dari Yahudi...?? Besar persoalannya....

39 comments:

jijan said...

nak panggil cia la tu bagi huruhara masa pilihanraya nanti...

Anonymous said...

minta duit apa lagi....

Anonymous said...

mungkin jugak ada rancangan jahat lain...

Anonymous said...

Org nak ke Mekah buat umrah... dia sibuk ke Ameereekaa buat .... ???

Anonymous said...

Lol terus lari kot?

Anonymous said...

Upgred butuh bengkok bagi u turn boleh liwat jubur dia sendiri

Anonymous said...

Bukanlaaa..dia gi sana utk mengasah 'BAKAT' patukan Juburi agar berkesan bila berceramah nanti. Lagi pon, dia nak ajak Nicky ajis sekali tuk belajo cara2 BJ(bukan Blow Job tapi 'Balun Jubur') and ANALisa cara merekut ahli baru..nati boleh tubuhkan Unit Anal Pas yg baru dan lebih bertenaga..

Anonymous said...

Saje nak mintak bajet lebih la tue. Al maklumlah kos sara pengganas dah meningkat. Ejen2 pulak x boleh cuti kena la bayar overtime..

Anonymous said...

sial aljuburi!

nk mintk amerika cmpurtnganlah tuh!

mampus ko peliwat dalam pru nih!

Anonymous said...

aku yakin pasukan risikan kita tak tido.

gen2felda

Anonymous said...

macam mana cepat sangat / senang sangat dia dapat visa.

Anonymous said...

semua tekaan di atas separuh betul...yg betul betulnya ialah dia ke sana utk MOHON RESTU AGAR BERJAYA MENJAHANAMKAN NEGARA DLM PRU NANTI DARI WAKIL DAJAL DI MUKA BUMI INI IAITU YAHUDI LAKNATULLAH....

Anonymous said...

dia pergi asah pensel ..........sbb nak mengundi

Anonymous said...

Semoga ANUwar mampos kene panah petir akibat dari pengkhianatan dia pada agama, bangsa dan negara...

Anonymous said...

orang sibuk prgi umrah, silaknat sekor mengadap yahudi!

Anonymous said...

Lari lah! sudah di tendang orang Majidee Johor...

Anonymous said...

tak lain dan tak bukan tujuan dia adalah mengambil dan membawa masuk KEKUATAN DARI LUAR.....rakyat Malaysia sila berwaspada pada tahap maksima...

Anonymous said...

DIA KAN KULI BATAK YAHUDI * AMERIKA !!!
PEGI SANA UTK DPT PERKENAN BOSS-BOSS DIA, MINTAK DUIT DAN SAMBIL2 TU MAIN BONTOT!!!!

Amsa Mohd said...

Anuar pergi ke Amerika untuk membeli Pensel yang special. Apabila di pangkah di kertas undi tidak ada bekas. Jadi kertas undi yang akan dibuka hanya kosong maka boleh jadi undi rosak. Pensil itu akan di distributekan kepada agen-agen SPR. Almaklumlah kemungkinan kakitangan SPR ada yang simpati atas perjuangan beliau. Kepada Pengarah SPR sila ambil maklum kepada mereka-mereka ini yang merupakan musuh dalam selimut.......Tak kiralah ramai juga penjawat-penjawat AM pun simpati pada PEMBANGKANG - Opps.. hanya khayalan DEMAM Piliharaya dah mula.

Anonymous said...

Cari duit dengan mengikut rancangan Yahudi yang di tetapkan untuk Anuwar lakukan.

Maksud Al-Quran: "Mereka merancang, Allah juga merancang terhadap mereka"

kluangman said...

Dia ke sana sebagai sandiwra kononnya mendapat restu amerika - pecacai pembangkang di sini jangan takut, Jangan bimbang - Ada kekuatan di belakang anwar

Atas kepercayaan itu mereka pun bertungkus lumus di pru13 - menang untuk ganjaran.

Melopong puak ni apabila anwr berucap bila balik drpd amerika nanti

Taktik basi

Anonymous said...

korang semua salah... dia pegi amerika kerana ini semua salah umno...cibai nuar

Anonymous said...

Gi mana lagi, gi mengencap le.. chapp chapp!!

Anonymous said...

Harap kempen PRU13...bagi 7 hari sahaja dah cukup....Tak sempat nak huruhara...

Anonymous said...

mintak2 kpl trbng tu hijack ke..crash ker..

Anonymous said...

Hahaha berita yg belum tentu entah betul ker tidak korang dah kelam kabut nak komen....amende la korang ni...kampong betul larr..

Anonymous said...

dah agak dah.dia bakal duduk disana sehingga tentera PBB[putar belit barat]selesai MENGAMOK dalam negara ini jika PR menang nanti.seperti yang berlaku dinegara IRAK dan TIMUR TIMOR[timur leste].

Anonymous said...

Anwar is President of America. .barrack obama ketar.

Anonymous said...

Kak Jijah: Bang Non...nak ikut...nak ikut....
Bang Non: Tak bleh darling....i ke sana ada misi penting ni...
Kak Jijah: Misi apertu baaang?
Bang Non: Beli jam Omega...kat Time Square NY tgh ada sale nih :P
Kak Jijah: Nape tak beli kat BB je...kat BTS kan buleh dapat murah.....
Bang Non: Alaaaaaa...takmo....itu semua tiruan, Made in China....(China Doll ader?)
Kak Jijah: Ini Semua POYO!!!!!

Anonymous said...

kan betol aku kata..propa jer lebih blogger2 kampong ni..adooyaii..kata ari ni anwar pergi amerika (org kampung jer sebut amerika or amareka ni) tp anwar tak pegi2 lg pun hari ni?? aikkk dah diam dah semua...semalam kan main kencang sembang..
Yang si blogger tersohor tu pulak ari ni bg lg 24 jam kat si anwar suh jwb soalan (nak tau apa soalan gi tgk blog mamat ni)..addooyaiiii tolong la wehhh..ari tu beriya benar bg anwar 24 jam, 48 jam lah, kalau tak nak buraikan si anwar tp tgk smpai la ni video nyer ntah ke mana tup2 ari ni ugut cara lain pulak...come on laaa..geli la wehh..dedahkan jer video tuh..ni takat main acah2 ni kampong la weehh..dah tu dlm berapi api nak dedah video tup2 dia bg surat lak kat si azizah suruh nasihatkan suami dia kalau tak nak dedahkan..aper la punya cibai ni wehhh...aper ker hal nak bg surat kat bini org tu wehhh...lu kelakar la azri..kah kah kah..ni pulak bg anwar 24 jam suruh anwar jawab soalan dier..kah kah kah weehhh lu sapa azri? lu sapa? lu sapa? lu hingat si anwar heran sgt sama lu kah? lu pegi pikir dulu saman juta2 tu bro..adooyaai...tolong la wahai para blogger...be intellectual sikit la..ilmu tu kasi tingkat sikit..hoccay??

Anonymous said...

ini bukan blogger. ini org yg sibuk bukak gelanggang utk org islam menabur dosa..kaum lain tak berminat benda gosip mcm ni..

Anonymous said...

Alahai meroyan pulak penyokong tegar al-Jub nih....nampak gaya malaun ni tertunggu-tunggu jugak video terbaru bang non kan? mana tau dapat layan secara "DIY" sambil menatap laptop di pejabat-pejabat PKR ataupun bilik gerakan berhampiran....he..he...apapun, saya tau punca kenapa juak haprak semacam itu beralih membaca Blog MIK....salah satu puncanya mungkin satu lagi blogger kampung cerok tok kun dah kehabisan idea dan kehausan cerita panas, i.e. Yusuf a.k.a @ReJam a.k.a MiloSuam! LOW CLASSS!!!

Anonymous said...

Kah kah kah org ketawa dia pun nak ketawa...aikkk tp bunyi mcm mara..org ckp kampong dia pun nak sebot kampong..takder kreativiti dah macai2 ni..gebang jer lebih..geli ketiak aku biler dier kata PR tertunggu2? Alahaiii..kesiannnn..ker wan azri menggelabah sbb sbnrnya video tu takderpun..tu psl siap suruh si azizah pesan kat anwar suruh tarik diri..tgk2 azizah buat dek jer..last2 si azri ugut soalan lain plak..oiiii oiiii malaunnn..saper yg low class ni oiii...amacam best tak aku kasik panas blog ni???? Kah kah kah

Anonymous said...

Hang punya gelak ni aku mcm familiar ja.....jangan-jangan hang ni usop tak? satu nak habaq mai....hang jawab dalam hati....ini antara hang dgn Tuhan....hang tengok ka dak setiap vidoe yang direleasekan si Wan Azri tu? Hang tengok ka dak?

Anonymous said...

Jangan dok gelabah naa...aku pengundi di sg petani....aku tau la apa dah jadi...orang PKR sikit punya tak guna dok sibuk politik sana sini tapi bila nak buat program utk rakyat, haraaaammmmmm. Sebab depa dok sibuk layan video!

Anonymous said...

kah kah kah aper? usop? usop santorian tuh ker? muahahahaha oii oii oii camner nak tengok video nyer wehhh...tayang pun tak..camner nak nengok wehhh...ker ko yg dah nengok sbb beriya benar tanya aku pasal dan nengok ker belom? ko minat nak nengok ehhh...kah kah kah oiii masalahnya camner nak nengok kalau video nyer pun tak kuar2 sbb si wan azri gampang tu tak tau nengok jam..yerlah mula kata 24 jam..pas tuh 48 jam..pas ni 100 jam..pas tuh 1000 jam..sampai ke sudah tak abis2 ugut bagi masa kat si anwar..tu yg aku ketawa tak leh nak berenti ni..aper? ader yg kata aku Milo Suam? kah kah kah aper kata kalau aku kata aku ni nuar reform? amacam cayer tak? anyway puak2 macai ni mmg expert bab2 seks ni..ader yg kata buat D.I.Y lar tu la ni la..aikkk mcm pernah buat kat bilik gerakan ameno jekk...pas tuh hang pa ada experience kottt..tu yg bole timbul idea tu yekkk...kah kah kah

Anonymous said...

Tempat mengadu dan cari makan. Kita pun ada CIA ikut dia. Pijak je LA Airpot, gambar sapa sambut dah ada di FB aku. Layari lah.....

Anonymous said...

alahai...oii oii oii CIA lah..LA airport la..ayat tak leh blah..konon power sgt lah tuh..macam bagus jer bunyi..kah kah kah lawak petang jumaat mmg terbaekkk..cam cipet betol tukang2 komen ni semua lahh..padahal tin kosong jer..muakakakakaka

Anonymous said...

Korang dengarlah video ni dari ex orang DAP yang buat police report pasal DAP nak kristiankan Malaysia.Korang renungkan dan fikirkanlah,dengan kebijaksanaan dan
apa yang telah berlaku setakat ini.
http://theunspinners.blogspot.com/2013/04/wahai-melayu-muslim-dengar-rancangan.html
Ingat tak kisah Wikileaks yang mengatakan perihal Anwar ialah bisexual?Pegawai perisik mereka memang cukup mahir, percayalah sebelum terlambat.Bahan-bahan ini boleh digunakan oleh pihak asing sebagai blackmail sekiranya Anwar dapat tawan Putrajaya.Kalau korang sayangkan Islam dan Malaysia,tak kisahlah parti apa,ikhlaslah berdoa agar Allah memberi pemerintah Islam yang sebaik-baiknya untuk Malaysia.Jangan sekali kali kita takut pada manusia yang hendak hancurkan Islam kerana pertolongan Allah itu beserta hambanya yang ikhlas.