Saturday, April 6, 2013

PRU 13 - Anwar MAMPOS Bila Tonton Video Penjelasan Saudagar Berlian Buktikan Rosmah TAK Pernah Beli Cincin RM24 Juta

Mamposlah Anwar...!

Dibawah ini nanti rakyat Malaysia berpeluang menonton video klip durasi 3 minit menayangkan penjelasan dari Phillip Nasimi bagi pihak Jacob & Co.

Jacob & Co adalah saudagar intan berlian di Amerika Syarikat. Mereka menghantar sebentuk cincin berlian masuk ke negara kita untuk tujuan pameran, BUKAN untuk jualan... 

Jelas dalam video klip ini Phillip Nasimi sebut serta menunjukkan bukti dokumen dokumen berkaitan bahawa cincin berlian ini masuk pada 15 April 2011 dan selamat pulang kepangkuan mereka di Jacob & Co Amerika Syarikat pada 16 Mei 2011.

HARMJADAH punya juak juak murahan Pakatan Pembangkang memfitnah Datin Seri Rosmah Mansor...! Cuba anda lihat sebentar dibawah ini. Muka depan akhbar Utusan Malaysia yang asli berbanding dengan yang telah dieditkan oleh barua barua Anwar semata mata menabur fitnah...

Diatas ini adalah muka depan yang sah, yang asli, yang ORI. Dibawah ini pula, muka depan Utusan Malaysia yang telah dieditkan, diubahsuai.

Bodohnya juak juak murahan Pakatan Pembangkang, cuba anda lihat pada tarikh, bulan Februari 2008 sedangkan isu cincin pada tahun 2011.

Begitu rendahnya tahap IQ pemikiran juak juak murahan penjilat Pakatan Pembangkang. Mereka boleh percaya kepada fitnah bodoh sebegini rupa...

Ayuh..! Anda tonton video klip dibawah ini. Saksikan dan dengarlah sendiri penjelasan dari pihak saudagar intan berlian Jacob & Co dari Amerika Syarikat.

6 comments:

Anonymous said...

Dosa Pahala tiada didlm kamus Pakatan Haram. Fitnah memfitnah sudah menjadi makanan harian mereka.

Anonymous said...

berapa banyak pahala yg rosmah bakal perolehi dari puak puak pemfitnah ni di akhirat esok???......
untung rosmah....
dosa tak pakai tudung pulak bakal di berikan rosmah kepada puak puak pemfitnah ni...aduyaiiii!!!!

Anonymous said...

Sebagai sesama Islam, sy nasihatkn mereka2 yg suka memfitnah, bertaubat nasuha sblm terlambat. Sesungguhnya azab Allah S.W.T itu teramat amat pedih. Semuga kamu semua dipanjangkn umur agar sempat utk bartaubat dan memperbaiki amalan2 kamu..insyaAllah.

Malaysia Bangkit said...

http://malaysiabangkit.blogspot.com/

mohon pautkan blog MB di blog admin.
blog admin telah MB pautkan.

:)

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Anonymous said...


Cikgu Bird paloi! dah kantoi bigtime tak malu plak muka!