Monday, April 8, 2013

PRU 13 - Azmin Ali Mengamuk Blog RBF Online Dedah Video Klip Mesyuarat Nik Nazmi Nak Robohkan Jambatan Di Taman Medan....

Macam mana boleh bocor...?

Rakaman video klip dalam mesyuarat yang dipengerusikan oleh ADUN Seri Setia, wakil rakyat PKR ini, Nik Nazmi telah mengkhianati penduduk Taman Medan...!

Pada minit ke 4;11:00 wakil Ahli Parlimen PJS menentang keputusan Nik Nazmi untuk merobohkan jambatan tersebut, ini membuatkan Adun Seri Setia naik angin dan mencabar wakil Ahli Parlimen PJS untuk ambil alih pengerusikan mesyuarat....

Selamat menonton video klip dibawah ini;

9 comments:

Anonymous said...

pemimpin2 pkr ni bukannya tau nak jaga rakyat tapi sebenarnya perosak rakyat..

masa utk ditendang sudah semakin dekat wahai pr...

Anonymous said...

Kecoh betul. Ni la yang terjadi apabila orang yang sebenarnya tak berkemampuan jadi wakil rakyat di pilih jadi wakil rakyat....

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.

Anonymous said...

cara bercakap macam samseng bukan wakil rakyat.
org macam lanun ni pun dipilih jadi wakil rakyat.

Anonymous said...

buat malu mckk jer...anwar rafizi nik. stupid politicians.

Anonymous said...

macam meeting kat kedai kopi jer. Aku ingat meeting penting ni utuk penduduk, kena siap dengan bantuan alat visual...slide show tunjukan mana lokasi jambatan tu, laluan penduduk yg terlibat, berapa ramai terlibat, pro and con kat penduduk jika jambatantu tak da, bukan main roboh jer barula betul.

micel said...

hidup anwar..hidup anwar, ayuh ke zero BN !!!

Anonymous said...

Mcm pelaq la dia ni.otak kosong.handle meeting mcm taikkkkk

Anonymous said...

ni bukan krja kuat..tapi ckap kuat.. bising mcam tong kosong..riuh mcam klass tadika..pakatan apa? ti..pu..bohong..tu aja..yg pandai..hncur...