Friday, April 19, 2013

PRU 13 - Hadiah SPECIAL Untuk Najib Dari Anwar Malam Ini....!

Iya malam ini Anwar akan tunaikan Game Plan untuk menyelamatkan imejnya yang sudah tercemar....!

Apakah kita sudah lupa dengan 13 Kejutan yang akan dilakukan oleh Anwar dan Pakatan Pembangkang menjelang PRU ke 13....?



27 comments:

Anonymous said...

Kik kik kikkik...

Anuwar Anuwar

Dato Eskay nak dok diam saja ka?

bawak la mirip mirip dato eskay sama

Anonymous said...

Mesti bawa sama cinadoll tersebut agar kelihatan pembohongan itu hidup.

Anonymous said...

Anunya bengkok jugak ke?Kalau ya berapa degree....

Anonymous said...

kenapa dia nak kecoh2 kalu itu bukan dia....

dan kenapa dia nak kecoh2 nak bwk pelakon mirip dia...kalau dia itu bukan dia....

Ya Allah ku pohon padaMu...agar kebenaran diperlihatkan akan perkara ini..Aminn

Anonymous said...

Ko ni sembang je lebih..

Hari tu kata Anwar dah take flight untuk ke US..

Tengok2 Anwar sibuk ke sana sini buat ceramah..

Pegi daaa MIK.. Blog bodoh yang terpaksa di baca untuk mematahkan hujah-hujah bodoh dalam ni..

Gebang je lebih la ko ni.. Tak ada kredibiliti..

mat syabu said...

ada jugak macai dlm sini.
anwar pergi paris burukkan malaysia dlm financil times. mana ada pembangkang dlm dunia yg burukkan negara sendiri. dia sorang saja yg uniq.hahaha

Anonymous said...

Aku rasa korang ni memang dah tak boleh dibetulkan lagi dah.. Hati dah gelap habis dah dek dosa-dosa korang..

Aku ucapkan selamat berjaya lah pada korang yang memfitnah, menghina, mengaibkan orang untuk menjawab soalan-soalan kubur dan berdepan dengan Rabbul Jalil di padang Mahsyar nanti.. Good luck lah ye..

Di dunia ni memang lah korang boleh buat cerita macam-macam, di padang Mahsyar nanti dipertontonkan semuanya gelagat korang.. Masa tu korang menjawablah ya..

Memang seronok menggelakkan orang lain, menghina orang lain, spender la, boroi lah, macam-macam lah.. Di sana nanti, bukan mulut korang yang menjawab, tapi anggota-anggota badan korang yang jawab.. Masa tu korang pandai-pandailah bawa diri ya..

Tapi jangan nyusahkan orang sudah lah ya.. Jangan Allah turunkan bala sebab fitnah-fitnah korang, orang-orang yang baik pun kena sekali.. Tu nyusahkan orang lain namanya.. Jangan jadi mangkok hayoon ya macam Amporno..

Anyway, good luck lah ye menjawab soalan Munkar Nangkir nanti ya.. Kot-kot badan korang dipalu sampai terbenam 70 hasta ke dalam bumi, itu korang punya pasal lah ye..

Anonymous said...

Jangan jual Nama Allah

Anonymous said...

Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Oi brader, fitnah ape kalau bukti terpampang depan mata?

Ko dok gebang2 Najib bunuh Altantuya tapi takde bukti tu bole terima la pulak?

Sori la brader, PRU12 dulu bole la kita yg atas pagar ni percaya ckp2 ko, skrg PRU13 ko amik ubat..

Anonymous said...

AKU PERCAYA 100% NUAR DGN CHINA DOLL TU. HANYA ORANG BIOL JE TAK PERCAYA. SIAPA TAK KENAL DIA NI?

Anonymous said...

Nuar Bongok saja

Anonymous said...

AKU PECAYA RATUS RIBU JUTA % TU MEMANG ANU WAR BERAHI..PUAK2 BANGANG DLM PR SAJA YG MEMAKSA DIRI SENDRI AGAR X MEMPERCAYAI TU DEWA ANU WAR..

arab said...

Fitnah????so kalu semua2 tu betul dan xde org bgtau pada rakyat dan tak ke akhirnye kita pilih pemimpin yg rendah moral,.. Agak2 kalau Allah turunkan laknat ko nak ke???oooiii bangang kalu anwar tu org biasa , die nk pakai rambut palsu pjg jual blkg pon xde org kisah ... Faham tak??

Anonymous said...

Hehe.. ade pun ustat kt cn. Dulj ms kes rahim tambi chik dgn abu hasan omar mane pegi ustat ni?
Kita percaya dgn bukti. Bkn dgn fatwa semborono tok guru. Kejap bkongsi kuasa kafir, lepas tu xkafir
Kah..kah..
Sudah la PAS. lg bnyk kerosakan agama di bwk dr menegakannnya

Anonymous said...

Khas pencacai2 dan penjilat2 Nuar Jubor apa hukomnya spesis2 yg menyokong dan versetongkol dgn peliwat Gay Tuo Kutok dan barua lahanat Yahudi Zionist Neocons. Agak2 apa hukom mereka yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 akan semua fakta tetpampang dalam video, dokumen dan apa yg terpatul dari mulut Si Gay Tuo Kutok yg support all effort to protect Yahudi Zionist. Tidak kah dikira sebagai subahat? Apa agaknya ganjaran Allah sediakan kepada pencacai2 dan penjilat2 yg menyokong giler Nuar Jubor yg dikira bersubahat? Tentu lah azab yg dahshat dsn pedih menanti spesis2 ini yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 sesangkan video, dokumen, fakta terpampang dgn jelas. Bersubahat mermakba menjubor sama, subahat bermskna barua lahanat menyokong Yahudi Zionist pembunoh Rakyat Palestina. Bersubahat azab dan berdosa sama. Buatlah bodoh2 dan bodohlah buat2 ya.

Anonymous said...

berhati-hatilah juga menuduh orang fitnah, dah pastike semua perkara yang diceritakan 100 peratus tak betul? kalau tak pasti lebih baiklah diam biar orang yang membawa cerita mereka atas kefahaman mereka dan bukti yang mereka ada, biarlah orang yang menyebarkan cerita palsu yang akan di soal kita juga yang mempertahankan kemungkaran juga akan disoal nanti, termasuk batang tubuh pelaku.

Anonymous said...

Khas pencacai2 dan penjilat2 Nuar Jubor apa hukomnya spesis2 yg menyokong dan versetongkol dgn peliwat Gay Tuo Kutok dan barua lahanat Yahudi Zionist Neocons. Agak2 apa hukom mereka yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 akan semua fakta tetpampang dalam video, dokumen dan apa yg terpatul dari mulut Si Gay Tuo Kutok yg support all effort to protect Yahudi Zionist. Tidak kah dikira sebagai subahat? Apa agaknya ganjaran Allah sediakan kepada pencacai2 dan penjilat2 yg menyokong giler Nuar Jubor yg dikira bersubahat? Tentu lah azab yg dahshat dsn pedih menanti spesis2 ini yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 sesangkan video, dokumen, fakta terpampang dgn jelas. Bersubahat mermakba menjubor sama, subahat bermskna barua lahanat menyokong Yahudi Zionist pembunoh Rakyat Palestina. Bersubahat azab dan berdosa sama. Buatlah bodoh2 dan bodohlah buat2 ya.

Anonymous said...

Khas pencacai2 dan penjilat2 Nuar Jubor apa hukomnya spesis2 yg menyokong dan versetongkol dgn peliwat Gay Tuo Kutok dan barua lahanat Yahudi Zionist Neocons. Agak2 apa hukom mereka yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 akan semua fakta tetpampang dalam video, dokumen dan apa yg terpatul dari mulut Si Gay Tuo Kutok yg support all effort to protect Yahudi Zionist. Tidak kah dikira sebagai subahat? Apa agaknya ganjaran Allah sediakan kepada pencacai2 dan penjilat2 yg menyokong giler Nuar Jubor yg dikira bersubahat? Tentu lah azab yg dahshat dsn pedih menanti spesis2 ini yg buat2 bodoh dan bodoh buat2 sesangkan video, dokumen, fakta terpampang dgn jelas. Bersubahat mermakba menjubor sama, subahat bermskna barua lahanat menyokong Yahudi Zionist pembunoh Rakyat Palestina. Bersubahat azab dan berdosa sama. Buatlah bodoh2 dan bodohlah buat2 ya.

stopa said...

nampaknya PR semakin kuat, ramai ahli-2 BN tgh berkocak jiwa dgn politik dalaman akibat rakus gila kuasa, advantage utk PR.
PR - Harapan Rakyat. BN sbg pembangkang lepas ni.

Anonymous said...

Menurut Quran, datangkan 4 saksi yang menyaksikan dengan mata mereka sendiri perbuatan zina tu.. Kalau takdak, toksah gebang..

Video-video macam tu, sape pun boleh buat.. Bayaq je upah, terhasil la video..

Sekejap perut boroi, sekejap perut kempis.. Nampak daripada tepi, bukan macam Nuar, tapi pong pang pong pang menekankan itulahhh Nuar, Dik Non..

You madafakar, carilah pelakon lain yang sepadan.. Suruh Mission Impossible buat topeng ke.. Baru nampak real.. Orang nak realism.. Ini hasil macam hampeh, lepas tu tuduh orang berzina.. Mampos lu la menjawab nanti di padang Mahsyar sebab tuduh orang lain berzina.. Yang kepak kepuk kepak kepuk macam beruk mencanang-canang itulahhhhh NUaarrrr pun sama sekali bersubahat la..

Orang cerdik dan terpelajar, pandangannya berbeza dengan orang yang bongok dan lesu serta memperjuangkan video lucah seperti ahli-ahli Amnonok! Beza tu tau.. Lu apa tau? Lu orang Amnonok yang setaraf khinzir, memang la lu BODOH syialllll!

Kesian pelopor video lucah Amnonok.. Muka macam setan, bermisai, berperut boroi, lepas tu pegang kapak.. Macam samseng taik kucing!!!!!

Anonymous said...

puak umno x brapa cerdik ker???
napa kna nk memfitnah 0rg je??
mmg suka kan kl0 negara kita ni mcm ngara barat.. harap ja negara islam..

Anonymous said...

Bengang nampak...?? Lalalalala... Nanti bini lu kena rogol jgn buat report tau... Lu kasi libas bini lu dgn rotan pasal dia ngadu dia kena rogol (4 org saksi/bukti tak ada) «~ ini utk anon yg kt atas tu yer....

Utk lu anon nie, baik lu rileks aje k... Jgn marah², tu bukan anwar tuh... Tu adik tiri laki mak dia tu... (Amacam..?? Pedih tak lu punyer dewa kena hina ngan wa...?)

Anonymous said...

Puak PR yg tak cerdik langsung... Nie nk bgtau nie... Fitnah ialah satu tuduhan yg TIDAK MEMEPUNYAI BUKTI... Bab kes anwar nie da ada bukti... Bukti video... Sekian terima kasih..
(Tak payah la cerita pasal org menyamar ker apa ker yer... Lg nampak korang nie bodoh.. Kalo rumah ko ada cctv, pastu anak ko kena dera ngan org gaji ko, terpampang la wajah org gaji ko kt cctv tuh, tgh pijak² anak ko, pulak tuh anak ko cedera parah, ko report polis, pastu polis ckp itu video tak bole jadi saksi, kena cari 4 org saksi... Amacam...?? Org gaji ko lak tak ngaku, dia kata itu bukan dia.. Apa ko nk buat...??)

Kan aku da ckp korang sume nie BODOH...!!!

rahmad kayel said...

tu je cara yg nuar mampu? Penafian paling tak profesional. Dia ingat bwk klon Nuar boleh nafikan video tu? Salah no.1 saman, tunjuk bukti dimahkamah. Sebab di sana keterangan saksi boleh diambil, bukti2 boleh dikumpulkan dan disahkan. Ini cctv dah tentu2 ada muka Nuar dgn Eskay, nama Eskay pun ada dlm registration. Tambah lagi kes hilang dlm twitter. Anwar takda alibi. Video pun disahkan ori. Muka2 Anwar pon dah disahkan guna teknologi terkini. Nak lari mana lagi?

Anonymous said...

Dunia akhir zaman...kera tua yg mengaku dirinya sebagai anugerah tuhan...muka tak malu...ish ish ish.

Anonymous said...

Yang dikatakan fitnah tu macam perbicaraan kes kapal selam kat Perancis tu...benda yang tiada diada-adakan siapa2 yang bersubahat sama2 tumpang sekaki jadi BBQ. Yang dikatakan penganut PR bodoh tu ialah kerana akal yang ada tidak dapat mengawal perasaan yang buruk seperti yang telah digambarkan oleh Anwar bagi memenuhi cita2 politik dan menutup segala isu2 lubang taik dan lubang kencing yang telah dia torron. Kalau kat Kedah orang kata penganut PR ni bodoh macam telur. batang yang sedap2 dia tunggu kat luar aja tapi sama2 kotor. Anwar nak temberang apa lagi dari isu HIV, Arsenik, 6 kotak fail salah laku umno, sakit belakang, nak kena tembak, sakit tengkok tak cukup bodoh lagi kah para penganut PR atau memang jenis tak boleh pandai sampai bila2 kerana ada genetik beruk..sebab masa perhimpunan baju kuning ada juga ciri2 tersebut