Wednesday, April 17, 2013

PRU 13 - Undi PAS Adalah HARAM...!


13 comments:

Anonymous said...

Terkilan dengan senarai calon yang kononnya diiktiraf sebagai "winnable candidate", namun, itu hanyalah wayang semata-mata...kebanyakan calon BN yang tersenarai adalah kroni rapat pimpinan BN...jelas DS Najib tidak mendengar sendiri kehendak akar umbi, tetapi hanya bergantung kepada orang-orang yang popular di sekeliling beliau yang mengatakan hitam adalah putih.........ntahlah, rasanya ramai yang akan undi protes kali ini..paling tidak pun akan duduk di rumah tak keluar mengundi.

Anonymous said...

Lantak kau la.aku ttp undi bn

Anonymous said...

Xdpt jdk calon ke?
Kroni hang xdpt jdk calon?
Kah..kah..

Anonymous said...

Hati manusia tak kan puas sampai masuk kubur tapi bn lebih beribu kali baik dpd pas pussy

Anonymous said...

Madey Kutty yg anak die ada share arak tu ke?

Org Pt Stongkat said...

Aku, DUN Sg Abong, dulu pangkah Dr Braim, kali ni tukar Dr Haris lak ; Parlimen, Bakri, dulu pangkah BN, kali ni BN jugak.

Org Pt Stongkat said...

Eh lupa sebut insyaAllah, InsyaAllah ! he he.

Anonymous said...

Parlimen tasik Gelugur , Confirm UMNO akan hancur, perang habis-habisan sesama sendiri. Saat kehancuran UMNO semakin jelaS

Anonymous said...

Takpe,yg penting zul kulum dpt jadi calon, mat ejam kok senyep je skrg ni?

AWAS said...

Apa-apa pun aku tetap sokong BN,walaupun DUN aku dari MCA-sebab ketuanya tetap dari UMNO.yang di maksudkan 'winnable candidate' kalau kita sokong calon dari parti kita menanglah ia........

Anonymous said...

Siapa jua yg di calun kan adalah TERBAIK di kalangan yg baik.. Bukan lah yg TAK di calu tak baik cuma belum lagi atau tak ada rezeki lagi. Tak percaya kepada Qado Qadar ke..? Kita selalu rasa telah menyumbang dgn baik tapi ada orang lain lebih lagi dan kita tak tahu kerana berbakti dan ikhlas tanpa menghebahkan amalan baiknya. Jadi kita berlapang dada lah jika tak di calun kan.

Anonymous said...

Jangan risau, undi parti pembalun taxpayer money akan difatwakan HALAL oleh Tun Kutty Kerala..

Anonymous said...

Aku rasa korang ni memang dah tak boleh dibetulkan lagi dah.. Hati dah gelap habis dah dek dosa-dosa korang..

Aku ucapkan selamat berjaya lah pada korang yang memfitnah, menghina, mengaibkan orang untuk menjawab soalan-soalan kubur dan berdepan dengan Rabbul Jalil di padang Mahsyar nanti.. Good luck lah ye..

Di dunia ni memang lah korang boleh buat cerita macam-macam, di padang Mahsyar nanti dipertontonkan semuanya gelagat korang.. Masa tu korang menjawablah ya..

Memang seronok menggelakkan orang lain, menghina orang lain, spender la, boroi lah, macam-macam lah.. Di sana nanti, bukan mulut korang yang menjawab, tapi anggota-anggota badan korang yang jawab.. Masa tu korang pandai-pandailah bawa diri ya..

Tapi jangan nyusahkan orang sudah lah ya.. Jangan Allah turunkan bala sebab fitnah-fitnah korang, orang-orang yang baik pun kena sekali.. Tu nyusahkan orang lain namanya.. Jangan jadi mangkok hayoon ya macam Amporno..

Anyway, good luck lah ye menjawab soalan Munkar Nangkir nanti ya.. Kot-kot badan korang dipalu sampai terbenam 70 hasta ke dalam bumi, itu korang punya pasal lah ye..