Thursday, April 11, 2013

SHOW TIME NOW...! Video Aksi Ranjang Wanita Indon Bersama Pimpinan Tertinggi PAS

Inilah dia video klip yang diedarkan....!

Saksikanlah juak juak murahan pimpinan Pakatan Pembangkang yang terpuji moral dan akhlak mereka yang mahu menawan Putrajaya. Jejak langkah Anwar yang beraksi dengan China Doll sudah diwarisi oleh pimpinan PAS


28 comments:

Anonymous said...

mne yg 11 minit 2... nk yg tu...

Anonymous said...

11 minit la der ... hahaha ... takkan 25 saat jer ...

Anonymous said...

TAKBIR!!

TAKBIR!!

TAKBIR!!

Tapi bukan suroh kerana setuju dgn perbuatan Musibat ni tapi Takbir kerana Allah maha penentu segala nya dan telah menentukan akan menunjukkan kemunafikan dan kemaksiatan maknusia yg bergelar Islam dan berpartikan Islam.

Masok syurga lah orang PAS Sial ni!!

Anonymous said...

Walaupn aku akan pangkah BN kali ni, dlm video tu aku memilih utk tidak mempercayainya, sbb aku tngk mcm mirip je, tp xde pn persamaan. Xyah le sebar2kn dan panjang2kn fitnah tu.

Anonymous said...

..25sec ape kejadahnya samdol.. full video la..

Anonymous said...

Kompem konspirasi Umno....hahahaha jangan bagi 1 undi pun pada Pas ..Ingat !

Anonymous said...

Klu nak menipu pon..buat la betul betul.. nampak sangat kerja bodoh..

1. Klip atas katil blurr , x sama ngan klip pakai seluar

2. Foto lelaki jelas, yg pmpuan itu background lain..

Jgn jadi alat umno menipu rakyat

Anonymous said...

Video tak cukup panjang. Cai2 kunyit tak sempat nak rasa stim melancap. Apa2 pun PAS dah sebijik macam PuKiR. Kebajikan untuk pompuan indon. Berkat mat kunyit mentarbiyahkan PAS dengan pertolongan nik ajis. Standard tin milo songlap duit duit rakyat.

Anonymous said...

Pas parti perosak akhlak!
Undi Pas haram!!

Anonymous said...

Ape benda ni.klu x pasti kesahihannya x pyh la post video tu.menyemak sj

Anonymous said...

beli jual Islam malam beli p**i. Pasti pahala berlimpah limpah maklumlah orang PAS..

Anonymous said...

Oooo..Baru aku tahu duit tabung Kohilal, Tabung Memali, Tabung Wira Lahad Datu hilang pi mana. Buat beli cipap Indon rupanyerr..BEST!!!

Anonymous said...

Jangan kita pertahanan kemungkaran..kita akan bersubahat....kita lihat dah fikir siapa pelakun itu...ingatlah seusia demikian sepatutnya tambah kan ke takwaan kpd allah...usia yg extra ni kita tunggu masa....kalau bukan isteri beliau...tapi klu isteri yg sah. .maaf...

Anonymous said...

Pantat Awak Sedap

Anonymous said...

macam haramjadah punya gambak...apapun aku undi PR

Anonymous said...

Hanya orang munafik dan orang bodoh ja boleh percaya pada video klip ni.. Janganlah jadi kafir.. Kembalilah kepada islam.. Nanti sia2 ja mati terus masuk neraka,,

Anonymous said...

Sya rasa para blogger BN x perlu untuk nk besar2kn sya rasa ini kerja depa kt sebelah. Bleh backfire kt BN bro be careful

Anonymous said...

webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan

Freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Amek kau semua,Model Negara Islam contoh kunun,dah satu dunia tahu Malaysia Negara Islam terlucah di Dunia mengalahkan negara negara seks bebas di seluruh dunia..

Anonymous said...

Klip atas Katil blurr..sebab side lamp tu di switch off kan..klip lain tu side lamp menyala..cer Tengok betul2 ngan mata..jgn Tengok ngan hidung..

Anonymous said...

Mcm ner nak tgk video ni papa gomo

Anonymous said...

Tgk Kt sini full video die .


m.youtube.com/#/watch?v=-vfDQqo26D8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D-vfDQqo26D8

Anonymous said...

Bagi lokasi dan pg sumpah laknat.
Muke hindu mana.
Ppuan pun hindu.
Makin bertambah kebencian rakyat pd bn kerana kerja pencacai umporno.

Anonymous said...

Amnonok + Porno tidak dapat dipisahkan.. Jika dipisahkan, maka rosaklah Amnonok.. Pendukung Porno Negara..

Kalau penjual video lucah jual DVD lucah, sah2 kena tangkap.. Kalau Amnonok buat, takde hal punya.. Kawtim je.. Siap kata AMK pulak yang buat.. Check betul-betul ada dia mendaftar jadi ahli ke.. Bullshit..

Lepas ni video siapa pulak?

Haramjadah punya Barisan Neraka (B>>N)!!! Kalau tak berporno selama sejam tak boleh ke?

Ada cara lain tak? Ni cara terdesak ni.. Kepala bapak lu ajar.. Meroyan takut kalah..

Anonymous said...

Kesian benggali dua serupa jadi mangsa..
Ya Allah ya tuhan ku..kau hancurkanlah manusia yang suka menfitnah...

Anonymous said...

UmNO tak de modal lain.. MENANG TETAP MENANG.. PAS SELAMA2 NYA

Anonymous said...

anon kat atas ni memang dah muta perut dan hati..mata kau buta dah buta kerana taksubnya kau pada pemimpin Pas kan?

Anonymous said...

cuba kamu tengok betul2....dia bayar perempuan tu guna duit yang dikutip pada ceramah2 pas.............kesian lebai mangkok sipecacai pas....