Tuesday, April 30, 2013

SIAL Punya Budak Sekolah...! Tolonglah... Polis Cepat Pergi Cekup Budak Budak Kes Buli Pelajar Sekolah Perempuan Ini...!!

Sumpah...! Demi Allah...!!

Kalau aku dapatlah budak budak yang buat kerja giler nie, aku belasah lumat..! Sial punya budak budak tak ada langsung nilai kemanusiaan.

Boleh mendidih darah bila menonton video klip dibawah ini dimana seorang pelajar perempuan ini telah dibuli sakan, mulutnya disumbat stokin busok, rambutnya dikerat-kerat... Tanpa memperdulikan tangisan pelajar perempuan ini.


8 comments:

Anonymous said...

Ini namanya anak-anak melayu babi...

Anonymous said...

Remaja mengaku dicabul dihadapan PM--------->>>> PilihanrayaPRU13

Merah summerlisme said...

Babi!!!!

Anonymous said...

INI KES DERA BULI PELAJAR..KES POLIS NI !!!!

Anonymous said...

aku nak cr budak2 ni sumpah!!

Anonymous said...

Aku jumpa akan ku sumbat celah kangkang dia dengan batang lesung batu yang berlumuran dengan lada. Pastu ku cari pulak keluarga dia minta dia lihat celah kangkang anak dia ada batang lesung batu. Bakal pemimpin dan inilah kelebihan berkerjasama dengan seton.

Anonymous said...

kalaulah pelajar yang DIBULI ni saorang budak PINTAR mungkin dia mampu MEMAJUKAN NEGARA dimasa AKAN DATANG.disebabkan dia DIBULI maka sudah pasti MENTALNYA AKAN ROSAK dan tidak dapat belajar dengan betul dan ini akan MERUGIKAN NEGARA dimasa akan datang.sepatutnya KERAJAAN kena AMBIL TINDAKAN TEGAS AKAN PERKARA INI[menyekat JENAYAH BULI PELAJAR dengan serta merta]

zethro said...

Pakai tudung tak semestinya perangai baik... Manusia akhir zaman...